היי לכם

ואללה אני לא מבין

כל הבחורים הישראלים מחפשים כל הזמן זיונים ואתם עושים פוזה כאילו אתם כוסיות על ,עזבו אתם לא יודעות לקבל מחמאה . :) Ed Rock - Aye Yai Yai (Dj PeLeG .F. Remix -2006

תסכול תסכול אבל למה עלינו?

תיהיו קצת IN

מה קרה??? כל העולם IN רק הישראליות יבשות כמו הנגב איזה בעסה איתכם לא פלא כולם הולכים ל... ותאמינו לי יש אמת בדברי תיהיו קצת יותר חופשיות תצבעו את השיער לשחור חום כזה עם החלקה תעשו טיפוח לציפורניים תרזו כמה קילוגרמים עודפים ותאמינו לי מיליון ואחד בחורים ירצו אותכם ורק תשמעו מחמאות מה רע??

Single Malt

New member
אתן, אתכן וכו'...

אם אתה באמת רוצה להשיג פה משהו אז לפחות תתחיל בזה שתפנה אליהן נכון... נשים זה הן לא הם... בהצלחה, רק משום מה לא חושב שהגישה הזו תקח אותך רחוק...

אני ממש מצטערת אבל ...

אתה
רציני ... וזה שבנות מסרבות לך אנחנו לא אשמות ... "תצבעו שיער , החלקה תעשו ציפורניים תרזו כמה קיל'"
הצחקת לי את הפופיק
מי אתה בכלל
יא חתיכת גוש בן שלולית
אתה על תקן יועץ יופי אתה
אין לך חצי מושג איך אנחנו נראות
ובמקרה שלך כדאי ועדיף שתוריד פרופיל
אז את היגון המרמור והעצב שגורמות לך בנות אל תוציא בפורום
לא לעניין ויתרה מכך לא מעניין אף אחד
תפתח לעצמך פורום במיוחד בשבילך
לירן מוכה עולם

Aye Yai Ya

מתוקה שלי אני לא רוצה חס וחלילה ליפגוע באף אחד להפך תתארי לך בעוד כמה שנים לדוגמא ב"ה את תתחתני ובעלך יראה בחורה יותר כוסית ממך תאמיני לי הכיוון שלו יהי אחרת על החטום .... וזה לצערי אם תשני ובכלל תשנו את הגישה שלכ לפחות הכול יראה אחרת על החטום ....:)

Single Malt

New member
על החטום? אולי על החוטם? ../images/Emo6.gif

לפחות תדבר בשם עצמך, אם בכוונתך לפזול כל החיים שלך לכל כיוון אפשרי אז לפחות אל תשליך את זה על כלל הגברים בעולם... נכון שרובנו חלאות, כנ"ל גם הנשים כן... אבל אולי יתמזל מזלה והיא תשכיל למצוא אחד מהטובים...

למעלה