היי לכם

soulbird

New member
היי לכם

יש לי מצב רוח קצת פסימי היום . קורה לכם שיש לכם איזה טלפון לעשות אבל אתם מפחדים לעשות אותו . מפחדים מהתשובה שתקבלו? הממממ. שבוע טוב

חוכמית

New member
שבוע טוב גם לך

כן זה זה קורה גם לי. ולפעמים כשזה מגיע והפחד מכרסם אני מחליטה לעשות דווקא לפחד ודווקא לצלצל. איך זה??????????

soulbird

New member
ומה אם אקבל לא??

איך מתמודדים עם ההרגשה ששוב לא היצלחתי במשהו?

אורלי_ל

New member
אז תקבלי לא. מה קרה?

המילה הרביעית מהסוף בהודעה שלך - תמחקי אותה בבקשה. את מכניסה את עצמך למעגל קסמים כזה - "שוב אני לא מצליחה" וזו נבואה שמגשימה את עצמה. חשבת מה יקרה אם תצליחי? מה תעשי אם תצליחי, תפרגני לעצמך? או שתפטרי את זה כמשהו לא חשוב שקרה לך במקרה? אבל כשקורה לך כישלון, את מעניקה לו חשיבות גדולה. כדאי שתהפכי את ההתייחסות. תתני חשיבות להצלחות שלך ולא לכשלונות. כאשר את לא מצליחה במשהו, כדאי לנתח מה קרה, אבל בצורה עניינית ולא ביקורתית. עשיתי כך וכך וזה הביא לתוצאה מסויימת. ותפרגני לעצמך בשם אלוהים. אילו הייתי הבת שלך והיית מתייחסת אלי כמו שאת מתייחסת לעצמך, החיים שלי היו באמת בזבל.

soulbird

New member
כן את צודקת החיים שלי

באמת בזבל סססססתתתתתםםםםםםם תיתעלמו ממני אהבלה

אורלי_ל

New member
למה את עושה את זה?

למה את יורדת על עצמך? האחריות היא שלך! אני קוראת אותך ואת לא טיפשה בכלל, יש בך הרבה חוכמה. חבל לי שאת ככה מתייחסת לעצמך. אבל האחריות היא שלך ואני לא אקח ללב שלי את ההתייחסות שלך לעצמך. אני בטוחה שיום אחד את תתעוררי ותביני שאת צריכה לשנות את דרך החשיבה שלך. ואני לא אתעלם ממך, אני רואה ושומעת את מה שיש לך להגיד. יום טוב חמודה.

soulbird

New member
טוב מה לעשות

יש לי
במערכת . כבר זקנה מידי להישתנות יום קסום גם לך אני

~דויד~

New member
../images/Emo80.gif + ../images/Emo93.gif = בולשיט ../images/Emo70.gif

מה את בת 100? איזה שטויות. אולם, יקירתי, אני אוהב אותך. גם אם את בוחרת להאמין כי את נחותה. רק אל תצפי ממני להסכים איתך. באהבה, דויד

חוכמית

New member
זה מאוד פשוט

לא, לא פשוט בכלל. אבל...... אם זאת התשובה ממילא אז מה יוצא לך מזה שאת עדיין לא יודעת אותה?? את עדיין בשלב של אולי כשכבר ההחלטה התקבלה.אז אולי כדאי לדעת את האמת ולא לדחות אותה כדי שתוכלי להתמודד איתה.

~דויד~

New member
soulbird

נכון, לוקח כמה דקות עד שהקובץ מתוסף להודעה. ובקשר לתמונה, אז, יקירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם הגעת למקום ה-165 אבל ידעת שעשית את המכסימום שלך, אז את מ נ צ ח ת ובענק!!!!!!!!! הבנת אותי? ותכניסי לך את זה טוב טוב לראש!!!! אוהב אותך מאוד!!!! דויד

הנה מה שאני עושה..

קורה לי מדי פעם. ואז אני ישר הולך ועושה אותו הכי מהר! לפני שאני יתחיל להריץ סרטים בראש.. זה מזכיר לי הסיפור על האיש שנתקע במדבר עם האוטו ועם פנצ´ר.. ובלי..ג´ק! שעה הוא לא ידע מה לעשות.. תקוע. ואז הוא שם לב במרחק של חצי קילומטר איזה בית עומד. ישר חשב "למה שיתנו לי בכלל? למה שיעזרו לי?" אחרי חצי יום החליט לעזור אומץ ולהתחיל ללכת.. כל הדרך הוא חשב איך יתהיה התגובה של בעל הבית, דמיין איך שהוא מסרב לו, דמיין מה הוא עונה לו.. את השיחה, למה שיתנו לו, סתם בן אדם זר משום מקום .. לבסוף הגיע לפתח ביתו של האיש, ודפק על הדלת. איש חביב פותח את הדלת ואומר "שלום אפשר לעזור?" עונה לו הבחור "אתה יודע מה! כך את הג´ק שלך ודחוף אותו לתחת!" דבר שני כדאי לעשות את זה מיד, כדי שזה לא יטריד אותך במשך כל היום ויהרוס עוד דברים. -אורי

stonefroze

New member
בהחלט

לעיתים כל כך קרובות אנו יוצרים את הבעיות בראשנו וזאת כאשר אין אפילו סימן אחד במציאות סביבנו המעיד שבכלל הולכת להתחולל בעיה. אנו פשוט מאוד נהנים מהשלהוב העצמי. מיצירת האווירה המתוחה והקדורנית ויש לי הרגשה שאנו עושים זאת כדי להעצים את ההנאה אחר כך במידה והשערותינו השליליות תתבדנה. יחד עם זאת זוהי דרך שלילית להעצים את ההנאה והיא מבטאת מעין מגננה מפני פחד אשר עשוי להיות מיותר מכישלון. כי ישנם דרכים טובות יותר להתמודד עם הפחד מאשר לדמיין דברים שליליים.איך אמר איוב,"אשר יגורתי-בא לי". בהסח הדעת אנו מחלישים את עצמנו במחשבות הללו. זהו בומרנג החוזר לשולחו ובדיוק ברגע שהוא כבר לא מצפה לו. זהו מכרסם החותר מתחת לרגלינו ומערער את הייסודות הבריאים של קיומינו.

אפילו הרבה יותר פשוט

המחשבות שלך, יוצרות את המציאות שלך, נקודה. תחשוב מחשבות שליליות.. אתה תלך ותגשים אותם. וגם אם לא תעשה כלום, סביר להניח שהיקום יעשה בשבילך.. המחשבות שלך, הן הבקשות שלך מהיקום, זאת ההזמנה שלך, זאת היצירה שלך. החיים שלך הם המראה של מחשבותייך.

למעלה