היי לכם

ms lonely 19

New member
היי לכם

שלום שלום אני חדשדשה פה טוב מבחינת הודעות אוליי אבל ככה בכללי אני ניכסנת די הרבה לפה כדי להתעדכן במדהימים האלה הינה בדיוק עכשיו אני שומעת שיר שלהם ב100FM זה כול כך מרגש אותי כול כך חיכיתי לחזרה הזו מגיע להם...הם עוד ירעידו את העולם אני לא מאמינה על עצמי ברגע הראשון שראיתי את הקליפ החדש פשוט בכיתי את הלהקה אני אוהבת עוד מכיתה ו' וכרגע אני חיילת בת 19 וחצי האהבה שלי אליהם לא הסתיימה הם מדהימים מתוקים ויפים(ניק תעשה לי שלישיה) יש לו חברה חדשה? יש לכן תמונה שלה? אני כול כך שמחה שהוא ופאריס נפרדו כול כך לא אהבתי אותה היא לא בשבילו צבועה כזו. אה אז מי אני :)? טוב שמי הוא פינלה אממ כן שם מוזר ואני בת 19 וחצי מאשדוד אז קבלו אותי בחום. חחחח סתם:)

Incomplete Girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אוקיי דבר ראשון בטוח שאת תהני פה
הבנות מדהימות
וגם לנושא הפורום לא חסר...
אמממ..אני לא כ"כ בטוחה בקשר לחברה שלי ניק,אבל הוא הצטלם עם הבחורה בתמונה לא מזמן..
וכן,פאריס...בוא נגיד שהיא לא הכי אהובה פה..
השתלבות נעימה!
אה כן,אני אתי בת 16 מרחובות

ms lonely 19

New member
../images/Emo140.gif

תודה רבה וההיא חמודה וכדאי לה להתייחס אליו יפה מגיע לו

efratushh

New member
לא!! אין לו חברה !!

הוא אמר את זה !! וברוכה הבאה!! אני אפרת...

elinor carter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני אלינור בת 21 (וחצי) אני בטוחה שתהני פה!

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני הדר, בת 14 (15 יום לפני האלבום
) מת"א
ברוכה הבאה

Shiri from the block

Active member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif שלום לך../images/Emo9.gif אני שירן בת 17 וחצי ממעלה אדומים../images/Emo3.gif ואני רואה שיש לנו פה עוד מעריצה של ניקוש../images/Emo99.gif את כל כך תהני פה! אחלה בנות יש לנו פה../images/Emo99.gif

sivanick

New member
ברוכה הבאה לפורומינו הקט../images/Emo24.gif

אני סיון בת 17 וחצי מת"א. השתלבות נעימה ביותר!

ShiRaN283

New member
ברוכה הבאה...

רגע יש מצב שניק עושה גבות..? כי לפי התמונה שלך זה דיי נראה ככה..

merav melinker

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

היי מתוקה... גם אני בת 19 וקצת.. וגם אני די חדשה פה... ואני יכולה להגיד לך שיש פה את הבנות הכי מדהימות שאפשר לבקש!!!! בטוחה שתהני!!

למעלה