היי לכם..

painapple

New member
היי לכם..

אני ענבר, ואני מניחה שאני חדשה פה.. כמובן שלא פספסתי שום פרק בסדרה האלוהית הזו, אבל מתי כבר הפרקים החדשים יגיעו?

netaK

New member
אפשר ללכת ל"שאלות נפוצות"

שכתוב בכחול ובולט בראש הפורום (ממש מתחת להיכרויות לגייז
) ולקבל שם תשובה להכל

painapple

New member
אוי, יש לי משהו להוסיף..

כתוב שם שיש מצב ש"יס" קנו תעונה הסבא וישדרו את זה בyes+, מה שלא נראה לי סביר. הערץ שידר את הסדרה הבריטית עליה מתבססת הכי גאים שיש, או לפחות התבססה בהתחלה (זה היה אותו טקסט כמעט..), "קוויר בעיר" בתרגום המזעזע של יס.. אני לא רואה סיכוי שהם ישדרו 2 גירסאות לאותה סדרה.. מצד שני הם אפפעם לא היו הגיוניים.. אז אולי. אממ.. זהו.

painapple

New member
טוב, היה היום את הארי פוטר..

אז כנראה שזה נכון.. לי יש יס
, אחלה.

tulchi

New member
לי עוד מעט יהיה../images/Emo9.gif

עוד שכן אחד שצריך לתקוע לו מטאטא איפה שאף פעם לא זורחת השמש, והוא מיד יסכים

tulchi

New member
למה פויה?

דפנטילי אוף טופיק, אבל כרגע אנחנו (משפחתי) משלמים לכבלים הון תועפות כשבפועל אנחנו רואים רק ערוץ 8 מכל מכלול הערוצים שהם מציעים ללקוחות שלהם במסגרת חבילה כזאת או אחרת. התכנים בכבלים ירדו לרמה כזאת שבשבילה לא שווה לי אפילו לחפש את השלט, שלא לדבר להרים את היד וללחוץ על איזה כפתור. אין לי הרבה מידע לגבי מה הולך ב YES אבל כרגע אני מרגישה שהכבלים עובדים עלי בעיניים. אם לא יהיה שיפור אני אפרד לשלום מהטלויזיה הרב ערוצית לתקופה מסוימת. רבאק! כמעט 250 ש"ח בחודש על מה?? שני ערוצים??

ayaliar

Well-known member
ממשיכה את האוף טופיק לשניה

<--start off topic--> אמא שלי התקשרה ליס פעם והם אמרו לה לא לעבור אליהם כי אצלם יותר יקר
בת דודה שלי עובדת ביס והיא אמרה שיש איזה מבצע משהו היסטרי רק 220 ש"ח ככה שהם לא יותר זולים... את תקבלי כמה חודשים זולים ואז תשלמי פי 5 מאשר בכבלים. דודה שלי משלמת מעל 300 שקל בחודש ליס חוץ מזה שאיכות השידור שלהם מזעזעת פלוס ויש להם המון בעיות טכניות ואין להם ערוץ 8
<-- end off topic-->

tulchi

New member
אני מודעת לפלוסים כמו גם למינוסים

שוב, אני לא ממש יודעת לעומק מה התכנים ב YES אבל אני יודעת שכל חודש שעובר נזרקים יותר מ 250 ש"ח לפח. ממש ככה. המשפחה שלי אורה כרגע ערוץ 2 וערוץ 8. ערוץ אחד לא אמור לעלות 250 ש"ח כי את ערוץ 2 אפשר גם שלי כבלים ובלי שום דבר. אני יודעת שהם יותר יקרים, אבל אני מוכנה לשלם אם יש תמורה. אם לא תהיה תמורה, כמו שאמרתי מקודם - אני אפרד מהטלויזיה הרב ערוצית עד שלא יחול שיפור משמעותי בכל אחת המחברות. קדמה זה טוב, קדמה נחוצה. אבל לא יתכן שהתכנים יהיו ברמה של ערוץ המזה"ת מלפני 10 שנים.

תותיG

New member
קודם היי, לא כתבתי מאז שחזרתי מאילת

ושנית, טלי, המעבר ליס הוא אחד הדברים היותר טובים שאי פעם עשינו!!! יש לנו את חבילת החבילות (קומפלט), ואין לי מושג כמה אנחנו משלמים בדיוק אבל זה גם בסביבות ה-250, לא הרבה יותר... תמיד יש מה לראות, תמיד מה שיש לראות הוא מעניין, האיכות מדהימה, ושלא כמו בדיגיטל- אצלנו לא צריך לחכות שנה עד שהשלט ישפיע על מה שהולך בטלוויזיה- התגובה היא מיידית!!! בקיצור, שווה! שווה! ושוב פעם- שווה!!! לעבור ליס!!!!!!!!

למעלה