היי לכם

מכשפה

New member
היי לכם

לפני מספר ימים שלחתי לטליה טל, שמונה ויותר תאריכים כדי שתנסה לעזור לי למצוא את שעת לידתי. רציתי לדעת האם יש מישהו מכם שיהיה מוכן לקחת את הסיכון ולעשות לי אישזהו ניתוח, כולל צפי עתידי, עלפי כל הנתונים הדרושים? אני מאד סקרנית לראות את הגישות השונות..... אז מי מרים את הכפפה?אני גדייה עם כנראה אופק בשור, וירח באריה......(אם תהיה נכונות אתן תאריך שעה ומקום)....להתראות

epitaph

New member
אני רק התחלתי להתעמק...

באסטרולוגיה אבל אני יכול לנסות כמו ששבי ויאיר אמרו אני מנסה ללמוד בדרך של ניסוי וטעייה אז מה את אומרת? -עדי-:)

לא הבנתי משהו....

יש לך או אין לך שעה? ואם אין לך את רוצה שנמצא לך לפי 8 תאריכים?? -שבי-

מכשפה

New member
שמונה תאריכים...

היי שבי, שלחתי לטליה מהפורום תאריכים וקיבלתי ממנה תשובה של שעה, אבל החישוב שלה היה לפי תלאביב בעוד שאני נולדתי בחיפה, אין לי מושג אם זה משנה משהו. בכל אופן- הפרטים הם- 5.1.1961, שעה לפי טליה טל 12.45 בצהריים-PM-, המקום- חיפה, מה עוד?מי שרוצה ויכול לתת לי עדכונים, אזהרות , הצעות, הדגשים- הכוונה מקצועית- מה שאתם רוצים- תבורכו.....

מכשפה

New member
ראה הפרטים בתגובתי לשבי למטה

אתה מוזמן לנסות, רק קח בחשבון שייתכן והשעה היא בין 12.30 ל-12.45 בצהריים. מה שחשוב לי זה נושא כספי- כלכלי, עבודה או עיסוק, משפחה- זוגיות, ילדים, וכו`- ואם תרצה- יש לי גם את תאריכי הלידה והשעות של ילדיי- אז אם תרצה לעשות קומפוזיציה... תכתוב לי- אתה יכול גם לאימייל. ביי

מכשפה

New member
יאיר שלום, יש איזו בעייה?

אם כן- אולי תוכל לכתוב לי בבקשה לאימייל שלי, ואני אשמח לענות לך. אם ביקשתי בקשה לא לגיטימית- מצטערת.אני מנסה ללמוד על עצמי, ומעוניינת בקשר עם אנשים שמתמצאים בנושא.בעבר נכוויתי מאסטרולוגים שעשו לי מפה מבלי שהייתה לי שעת לידה מדוייקת... שילמתי הרבה מאד כסף, ולמעשה קיבלתי תמורה קטנה ביותר ומאד לא מדוייקת,ולכן החלטתי לרכוש ספרים וידע בעצמי, עד כמה שניתן, וקודם כל לנסות להגיע לשעת הלידה המדוייקת. אני יודעת שניתן לרכוש את התוכנה האסטרולוגית, ואני יכולה לעשות לעצמי מפות וניתוחים, אלא שלדעתי תמיד עדיף שאדם אחר ישקף לך את עצמך. לא?אני מאד מקווה שבפנייתי לכאן אני לא גוזלת לאף אחד מכם את הפרנסה, ומקווה שתבין את מצבי....ותשתדל לעזור....תודה

Rose1

New member
שקיפות על חשבוני..

הבה נמלא אחר משאלות ליבך ונספק את סקרנותך. את עושה רושם של נודניקית אמיתית, חסרת טאקט, חושבת שמישהו איכפת לו, חסרת תיחכום. מה שכן, בפנים שוכנת נפש עדינה וטובת לב. יש פוטנציאל.

שבי, תהיה מה שאתה, זה בסדר גמור

ואל תתפלפל בשביל האגו החמוד : אתה רוצה לעשות את מה שהיא מבקשת ? קדימה. מבחינתי זה בסדר גמור. קח את זה כאתגר, תנתח כל מיני חלקים, ואני אנסה להשלים ולתקן מאחוריך. אין לי שום בעייה עם שום כלום, ושום דבר לא מפריע לי, באמת. רק דבר אחד : תציג את עצמך כפי שאתה, על כל מה שאתה יודע, ומה שלא. אמינות הוא שם המשחק. מבחינתי זה דווקא נחמד : רוצה לנתח את המפה שלה ואת הבעיות ? יכול ? קדימה. תתחיל, ונראה לאן זה ילך. לא יכול ? תגיד. הולך ?.. :)

יש לי רעיון נחמד :)

צירפתי את המפה שלה כקובץ... בוא ננתח אותה יחד, כמו מורה ותלמיד - כאשר יש לכל חברי הפורום הזדמנות להעיר הערות ולתת את השקפתם.. דיל? יאללה! נעשה פה ניתוח מפה און ליין... זה ייתן הזדמנות טובה לשפר את ידיעותיהם של חברי הפורום, כולל שלי, לא? אז שנתחיל? אני ראשון (אופק ירח בטלה - למה ציפית?) מרקורי והשמש שנמצאים על אותה מעלה, וצדק שנמצא גם בצמידות של סטייה מעלה אחת - וכולם בגדי מדגישים בראש ובראשונה את המזל הזה.. ואופק של שור מגביר את הוויברציה של הגדי בתכונותיו הדומות מבחינת ביטחון כלכלי, סבלנות והשקעה. כמובן שהיא אדם גדיי בהחלט - יציבה, שאפתנית (צדק צמידות לשמש נוסף על הכל), החלטית ובעלת אמביציה גדולה להגיע לפיסגה מבחינה קרייריסטית... כששור מחזק את הסבלנות והמטרה הברורה. כמובן שמרקורי בצמידות לשמש הופך את התהליך למתוחכם ודיפלומטי יותר - ואכן מחשבה תחילה מושקעת לפני כל מעשה. אך שליט האופק, נוגה, שבדגים גורם לה גם להיות יותר אומנותית באישיותה - למרות שנראה שביטוי זה מודחק לקרן זווית בעקבות הגדי המעשי... וכמובן שהשור אצלה באישיות מודגש בצידו האומנותי - כי שליטתו נמצאת בדגים - ושניהם יחד בהחלט יכולים לרמוז על אדם אומנותי, ואולי גם בגלל שצדק שנמצא 60 מעלות מנפטון נותן ביטוי מופשט לאומנות, ורצון להתפתח דרך הרוח והאומנות - כאשר ירח באריה נותן רק עוד צורה למה שאנחנו כבר ראינו (אומנות אמרתי?). כמובן שהיא אדם שתגובותיו דרמטיות, והצמידות לאורנוס (של הירח) רק נותנת ביטוי לצורך בחופש ואינדיבדואליות - ובכלל תגובות חריגות ולא צפויות. נוגה שבבית הקריירה, עם היבט הרמוני למאדים בהחלט מראה על הרבה מרץ ויוזמה בעבודה - וכנראה שהרעיונות שלה גם מקבלים ביטוי פיסי/מעשי. צמידותו של מאדים לבית 3 תראה על הרבה סכסוכים עם החברים... אפילו אם הם ברוח טובה - ואולי רק לשם ויכוח. אצלה החשיבה אימפולסיבית, חושבת מהר - ואצלה המחשבות רצות פי כמה וכמה מהר יותר מדיבורה, שאולי גם איטי מהרגיל בגלל האופק שבשור. ושאלה לי אליך, יאיר - העובדה שהירח שבאריה שלילי בהיבטיו מראה על רגישות בלב ובגב? ואולי אף בעצמות ובשיניים (גדי קוטבי)? זהו בערך מה שיש לי להגיד, הרי בכל זאת המצע קצר, הארות והערות יתקבלו בברכה, נכון שיש הרבה?! ;-) שלך, שבי

epitaph

New member
נראה לי שהבנתי

אז אם מזל הירח ו\או האופק הם מאותו סוג (אוויר,מים,אדמה,אש) לזה של מזל השמש אז זה מדגיש יותר את מזל השמש. כמוני שאני מזל עקרב עם אופק של דגים אז התכונות של מזל העקרב מוגברות אצלי (נו...בערך) ושבי איך הלך לך הבגרות? גם לי היתה בגרות בהיסטוריה -עדי-

עדי ויאיר - רק שתדעו שהבגרות היתה

בסדר.. לא משהו! איך הלך לך עדי? לגבי שאלתך - כן. אם האופק ומזל השמש שניהם מאותו יסוד (או איכות) אז מן הסתם שהאחד מדגיש את השני בהיותם בעלי תכונות דומות... כך שהתכונות באות כביכול לידי ביטוי כפול - מהאופק ומהשמש. משהו כזה.. בערך :) שבי

epitaph

New member
לי הלך גרוע:-(

אבל כבר אמרתי לך שאני לא טוב במקצועות ההומניים וממש לא טוב בקטע של להביע את עצמי (מעניין לאיזה היבט במפה האסטרולוגית זה קשור) אה ויאיר השתמשתי באתר של mystic-age בשביל לקבוע את מפת הלידה של מכשפה וכמו ששבי אמר יצא שהשמש ומרקורי באותה מעלה במזל גדי אבל לי יצא שגם צדק באותה מעלה ולא בסטייה של מעלה.יש לזה חשיבות? -עדי-

ובכן.. :)

כמה הערות. ראשית, אתה רץ מהר מדי. נכון, תאומים וטלה זה לא הדבר הכי איטי בעולם - אבל איפה השבתאי שלך שירסן קצת את המרס ? בוא נלך שלב שלב וננתח. אני רוצה שתנתח את הבתים עצמם. בית ראשון - איפה השליט, מה הוא עושה, ומה זה אומר. תן לי מסקנות רק לגבי זה - זה שלב ראשון. שלב שני - פחות ציונים בשלב הזה. ותנסה גם לא להגיד דבר והיפוכו : המחשבות רצות פי כמה יותר מהר מדיברוה, שאולי גם איטי מהרגיל.. מה זה ? ומה הסוף - איטי או מהיר ? לחשוב, שבי. יותר מדי אינפורמציה. נסה לנפות את החשוב ואת הפחות חשוב. והכי חשוב שלא ראית : שבתאי על האמ סי ! ולא רק זה : הבית ה 10 בלוע ! הוא מתחיל בגדי, ונגמר בדגים. כל הדלי לא מתפקד בצורה ישירה. מה זה אומר? ואחרון אחרון : יש לך מסקנות ? אל תשאל אותי : יש לך קליינטית. תן לה כמה מסקנות, ושאל אותה אם צדקת. רק כן או לא, לא פירוט, כדי שתוכל לתקן. אז בקיצור : ניתוח שליט בית ראשון והיבטיו, ומה זה אומר. שבתאי על האמ סי ובית 10 בלוע : מה זה אומר ? ומה עם החוויה האורנית בכלל: האם היא מתבטאת בחייה - או שהיא לא חווה את זה בצורה ישירה ורק את הסטורן ? והירח אורנוס כשלעצמו.. לא פשוט. דבר על זה : על מי שולט כל אחד מהם, ומה זה אומר שהם בצמידות. מה הם מייצגים, לא רק מלות מפתח כמו חשיבה מהירה וכו. שליטים - של איזה בית - ומה הם עושים איפה. קדימה, שבתאי. הבגרות מאחורינו, הגיע הזמן לעבוד. .. ואחרי כל זה - עדיין רוצה להיות אסטרולוג ? :)

רק כמה דברים לפני שנתחיל ;-)

לגבי העובדה שאני רץ מהר מידי - ובכן, אני מניח ששבתאי נמצא לו גם שם, מרסן את מאדים.. אבל יחד אם זאת יש כל כך הרבה דברים להגיד, וכל כך מעט מקום וזמן... ככה שקורה שמרוב שרוצים להספיק הרבה... רצים מהר קצת! לא? לגבי העובדה שהמחשבות רצות מהר מדיבורה - מה הסתירה? המחשבות רצות, מגיעות עד הענן השביעי שמשמאל... בעוד שהיא בדיבורה האיטי מסתפקת בלהגיד ``כן`` ו``לא``. בית 10 בלוע? איך בית יכול להתחיל במזל מסויים ולהיגמר במזל אחר? עד כמה שאני רואה - בית 10 במעלה ה- 29 של גדי. שם הוא מתחיל ונגמר. אשמח אם תסביר את כוונתך ב``בלוע``. דבר לפני אחרון - לשמחתי הבגרות אכן מאחורי, אך עד סוף החודש אני מלא בבגרויות, וביום חמישי יש מתכונת במתמטיקה - כך ש... ולבסוף - מה זאת אומרת האם אני רוצה להיות אסטרולוג? ככה אתה מנסה להניא אותי מזה? וממתי אתה מכיר טלה שנכנע כל כך בקלות?! אתגר זה המידל ניים שלי ;-) המשך יבוא... שבי

בית בלוע

בית בלוע - INTERCEPTED באנגלית - מראה על בית שלא מתחיל ונגמר בצורה רגילה. למשל - אם בית 10 מתחיל בגדי, בדרך כלל הוא נגמר במזל דלי, נכון ? אבל בהרבה מקרים - בעיקר לפי הבתים של פלסידוס - הוא נגמר במזל דגים. זה אומר שכל חווית הדלי היא `בלועה`,כלומר, אין אליה גישה ישירה. בית 11 מתחיל בדגים ולא בדלי, וכך כל החווייה האורנית היא בעייתית. כלומר, יש בעייה להתמודד עם ניתוקים, ואולי בגלל זה מנתקים עוד לפני שזה באמת מתחיל, או יוצרים קשרים שמראש הספייס הוא האישו בתוכם. במפה שלפנינו, החוייה הזו צמודה לירח בדמות אורנוס, כלומר, אורנוס פה פועל בצורה מאוד לא מודעת, מרחיק כדי להגן, ולא מאפשר קירבה ברמות אמיתיות שמאוד מאיימת, בעוד שחווית הנטישה הופכת להיות קרדינלית, כלומר חשובה יותר מהרגיל, ויתכן שהפחד ממנה מכתיב חוסר רצון לקרבה או חוסר יכולת, ומכאן תסכול מאוד גדול : נראה כאילו במקרה כזה יהיו המון חוויות אורניות דווקא, כלומר ניתוקיות, בגלל הפחד מהן.. אתה מבין ? הפחד הופך להיות דומיננטי, ומכתיב ניתוקים במקום קשרים, ניכור מסויים במקום קרבה, ועוד ועוד. זה גם אומר שהחוויה הראשונית הזו היתה של האמא, כי האורנוס צמוד לירח.. בקצור, זו אסטרולוגיה : היכולת והרצון להתחיל לחבר בין האלמנטים, ולא להתייחס אליהם כשלעצמם, כמו ירח בסרטן, מרס באריה, וכו. זה רק קצה גירוד הקרחון. יש ? אז קדימה, קח את החשיבה האסוציאטיבית החמודה שלך, ותתחיל לזרום, ותראה לאן זה לוקח אותך. דרך אגב, עלתה בי מחשבה אולי ללמד כמה אנשים בפורום בקבוצת פענוח מפות, שזה באמת העניין החשוב. רוצה להצטרף ?

למעלה