היי לכם!!!

שולי פ

New member
היי לכם!!!

הצלחתי להכנס לפורום!!!! איזה כיף!!! אחרי בערך שבוע שלא הצלחתי(זה היה רק שבוע?!)... הייתי על סף שיגעון! אבל דרך כמה אנשים חמודים
קיבלתי עידכונים.... וביום ראשון יצאתי למחנה מטעם החוג/קייטנה שאני מדריכה, היה ממש מעולה והיה כזה כיף!! עשינו המון מסלולים וגם קייקים.... והיה מעולה!! (חוץ מ
אחת נחמדה שהחליטה לקפץ לי על הרגל...) התגעגעתי אליכם..... וביום שישי הבא (י' באב) אני טסה לחו"ל.... אני מקווה מאוד שיהיה לי שם מחשב..... ותודה לכל הדוברים שלי למינהם שהעבירו הודעות בשמי...

שולילי!!!!!!!!!!

את לא יודעת איזה כיף היה לי לדבר איתך אז בטלפון!!!!!!!! ואני יודעת שעדכנתי אותך, רק שאני לא יודעת אם מישהו עידכן אותך לפני...
וטיסה מהנה ותחזרי בשלום ומהההההההההר!!!!

שולי פ

New member
תודה לכם!!

ורחלוש, גם לי היה ממש כיף לדבר איתך!!!!!!! (וגם עם השאר:)) (וגם עם אלה שהפריעו לי לישון
)

lali37

New member
שולללללללללל

מה קורה
איזה כיף שחזרת אלינו
וכמובן, תהני בחו"ל
ואל תשכחי את הארץ
ואת הפורום
...

mgirl

New member
היי שולי!

ונצלו"ש - איזה מבאסים אתם! עשיתם את המפגש ביום שאני הכי לא יכולה - ב21 כשאני במחנה :/ ודווקא נורא רציתי לבוא.

beckham17

New member
שולייייי....

דבר ראשון, ברוכה הבאה.... חשבתי שאת לא רוצה לעשות את זה...... צנועה עאלק!

שולי פ

New member
עשיתי את זה רק

כדי שאתה לא תעשה את זה במקומי ואז זה יהיה יותר גרוע.....

שרוך

New member
שול שול טיסה נעימה

בס"ד הי שולי תהני בהולנד חסר לך שאת לא מבאיה אח אנד שלח חחח איזה כייף לכתוב שתביאי מתנות ! ולא רק ממני מצפים !! חחח בקשר למתנות שלי המזווה שלי מלאה באדמה !! אז תבחרו רק מאיזה עיר אתם רוצים !! שמרו על קשר שרוך

mayakol

New member
שולי מותקקקקק....

היה נחמד לאללה לדבר איתך בפלאפון! מקווה שנהנת (בעצם אני יודעת שנהנית) ונפלא לראות שוב את הניק שלך פה בפורום...
אז מי פתר לך את הבעיה בסוף?? מאחלת לך שלא יצאו לך בחייך עוד מפגשים עם

למעלה