היי לכם..

היי לכם..

אני די חדשה כאן בפורום... תמיד הרגשתי איזשהוא צורך להסתכל על נשים שעוברות על ידי ברחוב... להשוות אותן אליי.... הקטע הוא שאני אל יודעת אם זה מעיד על משיכה1 היו לי כמה נסיונות עם בנים... אבל בנות? אף פעם לא היה לי.... כאילו... היו כמה פעמים שהיתי עם חברה לבד ופשוט באותו רגע ממש רציתי לנשק אותה... נהקטע הוא שאני לא בטוהח אם זה היה היא ספציפית או שפשוט יצר החרמנות התגבר עלי... ואני כל כך לא בטוחה וזה ממש מציק לי!

resputin

New member
ממ... אוקיי.

מכיוון שכמה מידידי הקרובים מאוד, הם נשים- אני מבין על מה את מדברת. מה לעשות, לנשים (או לרובן לפחות) יש יצר השוואה מטורף. הן יכולות ללכת יד ביד עם גבר ברחוב ולראות מישהי ממש ממש כוסית ואלה המחשבות שיעברו בראש של הזוג:
הגבר: וואו, פאק. היא כוסית.. תראו איזה חזה, והגוף.. שווה זיון. הייתי, הייתי עושה לה טובה.
האישה: וואו, פאק. היא כוסית.. תראו איזה חזה, כ"כ עומד ועגול, והרגליים המושלמות שלה.. ואיזו טליה מושלמת, והשיער הבלונדיני הארוך, בטן הבטן שלה שרירית. למה אין לי רגליים כאלה?
.. שווה זיון. (הסנריו הזה פועל לפחות לפי החברות שלי
) מה זה אומר? שלא משנה כמה שגברים יסתכלו על נשים, נשים יסתכלו יותר על נשים. כי גברים יכולים רק למנות את הדברים שיש לה, נשים קופצות מזה ישר להשוואה. בקשר ללרצות לנשק את החברה שלך, זה כבר משהו אחר. אולי את נמשכת אליה ספציפית, אולי את רק מתחילה להמשך לנשים- מישהי אחרת 'עושה לך את זה'?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תראי, אין צורך שתתחילי להגדיר את עצמך תאמיני לי שזה יבוא לך טבעי. לא נראה לי שמישהוא כאן יוכל להגיד לך מה את כי את זה את צריכה לעשות. לדעתי אחרי שתתנסי את כבר תוכלי להחליט לבד. בהצלחה

למעלה