היי לכם!!!

Intima Girl

New member
היי לכם!!!

אז.......תמיד לא הבנתי למה אין פורום של עברי לידר כי אני מאוד אוהבת אותו!! בכל אופן אני עינב בת 16 מבת ים(בלי סטיגמות בבקשה) ואני מאוד אוהבת לשמוע עברי וזה נראה לי פורום ממש נחמד אני אשמח להצטרף אליו.....אז....תגיבו נ.ב שגיא אתה ממש חמוד!!! אתה בן 17??? אה, ואיך מוסיפים פה חתימה?? אל תתיחסו לשאלה אני לא מבינה הכי במחשבים LOVE YOU

לא סטיגמות על בת ים...

אני גם שונא שאומרים שבת ים זו עיר של עבריינים שצריך להיזהר שם מהמאפיות על החוף! זה לא שאני אומר למשל שבבת ים גרים 99 אחוז מזקני ישראל שמשחקים קלפים ברחוב ומהמרים על 10 אגורות! זה לא שאני אומר שבבת ים אי אפשר ללכת עם הראש מורם כי ככה תוך שניה תדרכי על חרא ואני לא אומר שבבת ים יש ערסים! אני נגד סטיגמות! ברוכה הבאה! בואי נתחדש ביחד

Orginal

New member
עיבוששש...

עינבוש, מה קורה? פששש.. לא ידעתי שאת גולשת בפורמים... זה אני... מחזר אחרייך בהפסקות.. חחחח... לא סתם ... זה עידו, עינב- תמשיכי לשמוע עברי !!!

Intima Girl

New member
עידודוששששששששש

מה המצב????????????????????. בטח שאני שומעת עברי לידר מה זה חדש לך וכן אני כל הזמן פה בפורומים וזה פורום חדש...!!! לאמיר: אני לומדת בשז"ר ואיפה אתה לומד?

אני...

...לומד ברמת יוסף כיתה יא´ באיזה כיתה את? נ.ב. הייתה לי הרגשה שאת לומדת בשז"ר לא יודע למה

למעלה