היי לכם,

newfolder

New member
היי לכם,

אחרי הסיוט של שנה שעברה החלטנו שהשנה אנחנו לא נשארים בלסטר בכריסמס! אין נרסרי, אין ג'ים, כולם בחו"ל, קר ומגעיל וכל היום להיות תקועים בבית עם פעוט בן שנה ושמונה... כמו שבן זוגי שיחייה נוהג לומר - אני מעדיף להוציא לעצמי עין עם מזלג

חשבנו לטוס לאנשהו אבל אני כבר בסוף חודש שביעי... ואז הסתבר שלחברים שלנו יש דירה בלונדון שתהיה ריקה בדיוק בחג... אז קפצנו על המציאה! עכשיו אנחנו מנסים להבין מה בדיוק אפשר לעשות ב- Islington בכריסמס עם פעוט תזזיתי שעדיין לא הפנים שטוסיק זה בשביל לשבת. מישהו כאן מכיר את האיזור? הבנתי שירוק ונעים שם וזה בהחלט משמח אותנו. מאוד יועיל לנו כל מידע על בתי קפה/מסעדות חברותיים לילדים. נשמח גם לקבל המלצות על בייביסיטר, מסעדות טובות (בדגש על סושי!), חנויות בוטיק מגניבות (כי גם אמא היא בנאדם!) או כל אטרקציה אחרת שעולה על דעתכם.
נראה לי שנגיע ב-26 (למיטב הבנתי אין יותר מידי תחבור"צ ב-25) ונתחפף חזרה לעיר האורות ב-2 בבוקר. לדעתי נעבוד סביב שגרה של ארוחת בוקר בפאב/בית קפה, אח"כ סיבוב רגלי קצר ואז שנ"צ. את הזמן שבין 1-2 בצהריים ועד בערך 6 בערב נצטרך למלא בפעילויות שכולם יכולים להנות מהן (או לפחות לא לסבול).
אה, ואין לנו רכב או רשיון, אז אנחנו לא ממש יכולים לנסוע רחוק מידי (שמעתי שהמוניות בלונדון שחיטה).

ואם יש כאן משפחות שגרות באיזור נשמח מאוד להפגש!

תודה וחנוכה שמח לכולם!

Dot Cotton

New member
לונדון בבוקסינג די?

התשובה המתבקשת היא שופיינג , אין לי מושג כמה תחבורה ציבורית תהייה ב26,אבל אם תהייה אז אתם יכולים ללכת למוזיאון המדע, אקווריום, winter wonderland.

מה קרוב לislington אין לי מושג כי אני בכלל לא מלונדון אבל תנסי בפייסבוק בקבוצה שנקראת LONDON IMA

בהצלחה

xx

newfolder

New member
תיקון טעות

כתבתי 2 בבוקר.... התכוונתי השני לינואר בבוקר... כלומר, שבוע בלונדון. אופס

תודה על ההפניה לקבוצה בפייס... מחכה שיאשרו אותי.
האקווריום נראה מעולה! אני בטוחה שנהנה בזה. והיתרון הגדול שזה לא רחוק מהשכונה. גם מוזאון המדע מגניב אבל לא הצלחתי כל כך להבין אם זה יהיה סבבה שם עם הילד. בכל אופן, זה חינם וממש קרוב לווינטר וונדרלנד אז נראה לי שאם נהיה באיזור ניכנס גם לשם.

תודה רבה! זה היה ממש מועיל!

newfolder

New member
יאללה, אני יעשה לך מחיר. לי זה עולה יותר!

(אבל האמת, עכשיו שהוא ישן כל הלילה - אין סיכוי...)

newfolder

New member
כמובן שהייתי חייבת לפתוח את הפה הגדול שלי...

ואתמול הוא צרח עד 3 בבוקר

TrigATUSA

New member
ב 26 תהיה תחבורה ציבורית חלקית

כלומר הכל כמעט נוסע רק בתדירויות נמוכות, ויהיו הדיילים הגדולים שאחרי החג

האישור של איזלינגטון שמצפון לתחנת angel מלא מסעדות מעניינות וחנויות מגניבות

למעלה