אני מתלבט אם לעבור ליס משום עלות כספית גבוהה יותר [לפי מה שאני באתר שלהם לפי החבילות שאצלינו רואים ...באמת השירות שם אדיב ואיכותי שווה להשקיע? ובבקשה רק את האמת חח תודה מראש
יש אצלנו סדרות וסרטים טובים יותר. אתה רוצה סדרות ישראליות? תישאר בהוט. שם הכל ממוחזר ומתמחזר קבוע כל יום. פעם נתקלתי שם באיזה יום באותו סרט ממוחזר 3 פעמים באותו היום. האמת היא שפעם היה שירות אדיב ונחמד. היום לצערי אף אחת מהחברות לא כזה "נקייה" משירות מזלזל ומרושע. אבל- לא העלות הכספית אמורה לעניין אותך. מה שצריך לעניין זה אם אתה מתחבר למה שאתה רואה בטלוויזיה.
אני למשל הרבה ערבים לא נמצא ואני צריך להקליט כל מיני תוכניות או משחקים ואיכות הצפיה בממיר אצלינו לא משהו וגם הוא לא מקליט ערוצי אייץ די כל מיני דברים כאלה שאני מעונין לעבור...השאלה היא אם באמת הלקוחות משלמים יחסי גבוהה כמו שמופיע באתר שלהם כמו שאומרים על איכות משלמים...
מבחינת סדרות אני יכולה להתלונן שהממיר שלי עמוס מדי ואין לי כמעט מקום (למרות שיש לו מקום) מבחינת סדרות רכש אין בכלל מה להשוות (אפשר לבדוק למשל גם בפרסי הגלובוס שרוב הסדרות הזוכות נרכשו ע"י יס) וכמו שנכתב לך לרוב יש מבצעים שווים למצטרפים.
שווה כל שקל!! משכן, כדי למצאו חבילה שתתאים לך במחיר נוח, והאמת שאין הרבה הבדל בין מחירי YES ל HOT אבל.... YES הרבה יותר טובה, במיוחד כשמדובר לסדרות והסרטים. אל תחשוב פעמיים ותעבור לYES מומלץ בחום!!!