היי לכם. :)

היי לכם. :)

מניש? הרבה זמן לא הייתי פה והשתנה פה הרבה, ואני מניחה שגם במשחק...
נראה לי שאני אחזור למשחק ואשחק בזמני הפנוי. התחלתי להוריד אותו עכשיו ובינתיים לפי מה שכתוב זה יקח עוד 12 שעות...
למי שלא מכיר אותי/לא זוכר אותי-אני לוטן, 16 בעוד 10 ימים...:) הייתי פה עם קוסמת קרח-ברק ברמה 74 ככה ועזבתי. אני מניחה שאני אתחיל מחדש-שוב עם קוסמת קרח-ברק, אבל אני צריכה מדריכים של סקילים. למי שיש מדריך טוב-מוזמן להראות לי.

וברור, אני אשמח

אם מישהו יספר לי מה השתנה במשחק...ואם עדיין יש לאגים חולניים-שהם הסיבה שעזבתי...
אני בטח אהיה בברה, ככה שאם יש לכם עדיין את הגילד שהייתי בה, אני אשמח בשלב מסויים להצטרף.

גם לי היו לאגים במייפל הקודם../images/Emo118.gif

לדעתי זה יותר תלוי בחיבור שלנו מאשר במשחק עצמו.. טיפ שחל כאן על רוב הפורום הוא לשחק בערוצים אי זוגיים, כמו 1,3,5 ועד 19. אישית, כשאני נכנס לערוץ זוגי, המשחק קורס לי..

זה לא היה בגלל ספק האינטרנט או משהו כזה...

זה היה בתקופה שכל השרתים היו עמוסים בצורה בלתי נסבלת, מסיבות שאני לא זוכרת. דאבל EXP ודברים כאלה בטח. וזה פגע לי במחשב וגרם לי להרבה עצבים, אז לא יכולתי יותר.
אני תמיד משתדלת להיות בצ'אנלים הכי פחות פופולריים.

ברוכה השבה!../images/Emo118.gif

עיקר השינויים בדמויות בבינג באנג: http://www.basilmarket.com/show/guide/333 גם כל הרעיון של האי ויקטוריה השתנה. אני לא מוצא בילד מעודכן לIL אחרי הביג באנג [שהרי הסקילים השתנו], בטוח שיש פה המון שיעזרו עם זה

../images/Emo51.gif!

אני אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה כמה שאפשר על הבינג-באנג הזה ועל בילד לקוסם קרח, כי אין לי יותר מידי עצבים לקרוא דבר כזה...

Don Nirtin

New member
למה לטרוח ../images/Emo3.gif../images/Emo267.gif

כשיהיה לי כוח איכנס למשחק ואעתיק לפה את הבילד שלי. זה בילד הגיוני לפי מה שהרגשתי. עד רמה 74, אז זה אומר בערך עבודה ראשונה ושנייה. וממילא I/L הולכים להשתנות שוב בקיץ, וגם בחורף.

btekx

New member
שינויים הכוונה שיפור ויותר חזק

למשל מוריד סקיל הגנה מאלמנט קרח/ברק (שמעלה אותו אחרון בעבודה 3) ובמקומו מוסיף סקיל חדש "מגנט" שמושך מפלצות ומקפיאים אותם... וגם משפר דמג' של התקפה בסקילים שקיימים כמו למשל ברק שפוגע ב6 מפלצות, מכעת 3 פעמיים לכול אחד מ6 מפלצות (כלומר במקום דמג' אחד ל6, 3 כפול דמג' ל6 מפלצות...) אלו לדוגמאות ולא נמאס לנקסון בשום שלנו אוהבים שינויים (שאנחנו יותר אוהבים, נשאר במחשב יותר, נקסון מרוויח יותר כסף...)

btekx

New member
הכוונה שיפור

למשל מוריד סקילים גרועים (כמו סקיל הגנה מאלמנט קרח/ברק שבעבודה 3 שזה לא חשוב...) ומוסיף עוד סקילים חדשים (כמו למשל שרשרת שמושך מפלצות אילך+מקפיאים אותם) וגם שיפור של סקילים שקיימים, (לדוגמא סקיל ברק עלה מ100% דמג' ל150% דמג'...) עוד שינויים שנקסון רוצים משום שאנחנו אוהבים את השיפור, שאנחנו אוהבים, נשאר יותר במחשב, נקסון מרוויח יותר כסף...

Don Nirtin

New member
לא../images/Emo6.gif../images/Emo267.gif

תמיד יש שינוייים. בקיץ נקבל את פאץ' הכאוס שמשנה את הלוחמים, מוסיף PVP, מוסיף עוד משהו שאין לי כוח לחפור עליו, ומשנה עוד קצת את שאר העבודות ובהם הקוסמי קרח (870% לCHAIN LIGHTNING. הו יה). בחורף- פאץ' הJUMP. שמתחלק לכמה חלקים ובכל חלק משנה משהו מהעבודות. לוחמים היו החלק הראשון, החלק השני הוא הקוסמים (שבזכותו התפתח אחלה דיון שבו התבכיינתי כהוגן........................................................................
).

אוקיי...../images/Emo12.gif

יהיה טוב.
טוב, המשחק ירד ואין לי מושג איפה למצוא בילד.

רועי נתן לי את זה גם ../images/Emo13.gif

אני חושבת שיש שם בילדים טובים...
אבל אני תמיד אשמח לשמוע מהאנשים בפורום

למעלה