היי לכם

sehaltiel

New member
היי לכם

בעקבות הכתבה (אלא מה) נכנסתי וראיתי כאן שכונה שלמה במחתרת. הייתי שמח לשמוע מה טווח הגילאים כאן ולהצטרף. בינתיים רציתי רק לומר שלום. קצת על עצמי - ילד טוב ירושלים, נשוי, אבא, מתמודד בינתיים לבד עם הכל.

סוג ב

New member
אהבתי את החתימה שלך

שלום לך וברוך הבא. {בקשר לגילאים, תבקר בכרטיסים האישיים של החברים, אם הם לא משקרים, הגיל מופיע שם...}

היי לך ילד טוב ירושלים

שאלת מהו טווח הגילאים, והתשובה היא 17 עד חמישים (אולי כמה ימים פחות עד שלזקן השבט יהיה יומולדת). אכן יש כאן חיים שלמים, מישהו כאן פעם דימה את זה למשחק second life. המקום דומה קצת לקרייטשמע של פעם בו אנשים היו באים לאחר שעות העבודה נוח מעמל יומם ולהטביע יגונם או עולז רוחם בכוסית(בדוסטבייסקי הוא מספר על נוכוחות על פני כל היום), אמנם נדיר שמישהו משתף את כולם כאן בדברים טובים שהם חווים מפחד אלוהי האאוטיניג , אבל אתה מוזמן לשתף אותנו בכל ואנחנו כאן כדי לשמוע, לדון ואפילו לא להסכים ואם צריך אנחנו גם יודעים להציע כתף כדי לנחם ולעזור אחד את השני.

mister xy

New member
ליתר דיוק

הגיל של רוב משתתפי הפורום נע בין 25 ל-35, כמובן שיש חריגים.

תודה על התיקון../images/Emo150.gif

בשם החריגים
לתומי תרגמתי טווח במונח האנגלי range שמדבר על גבולות, מסתבר (כפי שעולה מתגובתך) שטווח מתורגם כ majority שכוונתו רוב. כמו שאני רואה כל יום אני לומד מחדש. כתבתי את זה ברוח
, אז תחסוך

yoni13077

New member
הומה נפשי לקראת מפגש

בא לשכונה בחור חדש! ברוך הבא בצל קורתנו! מוזמן לשתף ולהשתתף.

למעלה