היי לכם!

היי לכם!

ממצב!?כאן טיש מהווליווד....פחחחח...כן בטח-הלוואי עלי-אולי בעוד כמה הרבה שנים. ביינתיים רק באזור. מ שלומכם אחים שלי?!סוורוס?כפקשית יקרה?טיגרון?אנשלית?דרקנס ווי´ט אין(אחותי למצב)?גירל אינטרופטד?במבה?וכל השאר?!?!?!?! אצלי בסיידר....מתה לגמור את השנה כבר...אהההה הלחץ הלחץ...משהו נורא. כמה שאני לא ישתדל להיות *הכי* אבל *הכי* טובה,תמיד יהיו טענות. אררררר.... אה,משהו מעניין:היום גיליתי שסבא שלי אלכוהוליסט... מעניין נכון?הייתי אצלהם היום,והם ישנו(בצהריים כזה),ואני שוטטי לי כהרגלי,ונכנסתי למחסן בחצר(הם גרים בבית פרטי)...ושם,מה אני רואה?!סטוקים היסטריים ומלא בקבוקים רייקים של אבסולוט,קגלבי´ץ(לימון!!!!!!!!ה-טעם!!!!!מיי פייבוריט!)ושאר ירקות(ווסקי,וודקות,אפטרשוק ועוד),במצבים שונים,חלקם מלאים חלקם בשלבים שונים של היגמרות,והכל מוסתר! עכשיו שתבינו,ידעתי שהוא "אוהב לשתות",והוא כבר כמה שנים שותה כל יום "קצת"(לפעמים יותר),והיו זמנים שהערנו לו "שתה שותה יותר מידי זה מסוכן,אתה תתמכר "וכ´ו,אבל אף פעם לא חשבתי שזה כך.. חחחח-אז אלכוהוליזם עובר במשפחה?.... כמובן(נו באמת,זה היה ברור)שישר תפסתי את הבקבוק הראשון שמצאתי(אבסולוט...במקרה)ולקחתי כמה שלוקים טובים..להרגע... טוב,לפחות אני יודעת מאיפה להשיג כשאין. קצת מאוכזבת,עצובה ושמחה גם יחד. קשה. ואתם?איך מסתדרים? אוהבת,טיש.

אצלי הכול חראגעיל...:)

היום איזה פרחה התחילה לאיים עלי... כמעט נתתי לה כפה.. במצב רגיל הייתי... זה פשוט בא לי בהפתעה כזה.. אנחנו הולכים מחר לאיזה מקום וזה לא חובה... אז באמצע שיעור היא עושה כזה :" מה מי רוצה ללכת לשם??" אז אני כזה:" אף אחד לא מכריח אותך... אם את לא רוצה על תבואי.." אז אחרי זה היא באה כזה תופסת לי את השער ואומרת:" מה אמרת מקודם על זה שאף אחד לא צריך שאני אבוא או משהו?!?!".. אז אני כזה:, זה לא מה שאמרתי בכלל.....(למעלה..)" אז היא עושה כזה:" מה זה עניינך בכלל... תזהרי כי את על הכוונת שלי.." נשבעת לכם היא הולכת מחר לקבל כזאת כפה.... טוב נו... לא פעם ראשונה שפריחה\ערס מאימים עלי... ותמיד אני מכסחת להם תצורה... בכל מקרה... אני הולכת להתקשר לידיד שלי נראה אם יש לו איזה משהו ליום שישי... לא יכולה לחכות..

סוורוס

New member
מה באמת..?

היי לך תני לה בלחי..בעיטה בצוואר...כאפה באף... שתבין מה המקום שלה בעולם.. ועל תדאגי עם פרחה מתקרצצת אלייך זה סימן טוב..זה אומר שאת לא כזו...ובטח איזה משהוא שהיא מקנא מפריע לה... אז קטו עלייך....על תתני לזבובים להפריע לך בחיים... אגב הכאבים מתחילים להיות מאוד גדולים...חיפשתי בטירוף היום בכול הדירה איזה משהוא..פירור...מספר טלפון..(זרקתי אותו...כדי שלא אתקשר שוב ´´להזמין´´)..פשוט זועה בעבודה...עצבים רצח..הוצאתי קצת על איזה מישהוא בשם גרא מנהל הפורום של מכווצי המוחות,מיסכן...אולי היתי אלים מדי... כוסעמק למה אין לי עוד????למה לא החבאתי"???למה טיפש? תהיי חזקה וחמודה יאללה ביי

סוורוס

New member
וטישששש

טוב לשמוע מימך....אני משתגע אבל תעזבי...בנוגע לסבא שלך, כן שמעתי שדברים כאלה עוברים במישפחה..אולי זהאופי כזה..אולי גנטי.. בכול מיקרה תמיד הרגשתי שאת קצת חמורהעם עצמך בנושא השתיה... אולי אני טועה, אבל קראתי שהישתחררת קצת ושתית אצל סבא? (איך אפשר לסבול את הטעם הזה?????תהרגי אותי) אז איך התחושה?

כנסו אחים שלי!!!../images/Emo13.gif

הכי טעים בעולם. וודקה/וויסקי(היום גיליתי שזה נורא טעים)בירות(לא משפיע,סתם טעים)...בכלל,אלכוהול,חוצמוודקה נקי נקי(ולא בטעמים)טעים. אני אוהבת.... אויייייש געגועי למשקה. כן סוורוס,שתיתי היום,וגם הרמתי לו בקבוק ככה שיש לי ברוך השם מספיק. אני שומרת,קצת לכל יום,לא לגמור בבת אחת...
איזה רעה אני הא?!?!לא יכולתי לעמוד בפיתוי. אז אני שומרת-למקרה הצורך..לא אשתה ביינתיים..(כן,וניראה כמה זמן זה יחזיק) חחח במבה אחותי,תכנסי בה חזק!!!מזמן למדתי לחנך פרחות/ערסים שהיו מציקים לי.... יללללה זזה לישון,מחר לומדים, אוהבת מאוד מאוד מאוד, טיש העייפית. לילה טוב!!!!! נ.ב. סוורוס,שלח לי מסר בבקשה,אני שלחתי לך..

סקאברס

New member
היי

שלחתי לך בחזרה....תהיי חזקה.. אותי אוכלים השדים..סועדים על סוורוס.. הם ממש מתעללים בי הפעם...כנראה שמכרתי את נשמתי לשטן... אבל איך השטן יכול להיות כול כך ניפלא???כול כך שמימי..כול כך מושא תשוקה?.....איך השטן קורא לי מבין השדים שאבוא אך זרועותיה....שתחבק ותציל אותי מהסיוט הזה...כמה אני רוצה לחבק אותה....לקחת שוב את זה..... הם מתעללים בי....זה לא ניסבל....אני יכול לנשוך את הקירות וזה לא עוזר......אוף שטן ארור....שלחת לי מה???את מי??? הירואין? לך לעזזל....תראה לא שייך לך...תראה את זה!....כוס עמק.. איפו היא? איפו היא מסתתרת?למה לא החבאתי אותה במגרה...טיפש , אני הולך לאבי....אולי יש לו קצת..מי יודע

חשבת שאני פרחה??.

לא לא לא לא לא !!!!!!!!!!!.... איכס!!!.... יאק!!!... אני פריקית שלמה וגאה!!..

סוורוס

New member
גם אני|

טוב אולי לא פריק ...אבל היתי..היום אני יותר סטייליסט מטופח.. מתבשם טונות.....טוב אולי לא כול כך מטופח כשיש נפילה.... אז תהיי גאה פריקית שלמה שכמוךגאווה|

חחחחחח

לא חשבתי!!!!!אמרתי,שאני אישית למדתי לחנך את הפרחות והערסים שהיציקו לי בשנים עברו מתוקף היותי "פריקית"כמו שהם קואים לזה...ועוד אני לא סתם "פריקית" אלא "פריקית סקייטרית מסוממת"להגדרתם..(מה לעשות שאני נוסעת על סקייטס!?חחחח).... חחחחח מעלה זיכרונות...מצחיקים כל הערסים האלו... מה שלומכם יקירי???אצלי טוב...אפילו טוב למדי... עבר יום בלי לגעת במה שיש לי במגירה של הגרביים,ואני שמחה. צריך לשמוח לא? סוורוס-אני מתה עליך!כל כך גאה בך!!!שאין מילים. תמשיך עם זה...זה ישתלם...למרות שניראה שאין חשק לסיים עם זה(לא רוצה לוותר על זה!זה עושה לי טוב!!)אתה יודע שזה רע... אני פה, מוסרת ד"ש לכל יושבי הפורום, שלכם,(ולך-חיבוק גדול במיוחד) טיש.

אגב..

סוורי(קיצורון של סוורוס)-תראה יש לך מסר ממני... מצפה לתשובה, טיש.

סוורוס

New member
טיש

עצוב כי אאני לא יכול לפתוחל את המסר תחת השם סווורוס... המחשב שלי משוגע כמוני... ומה באמת לא נגעת? אני אם היה לי במיגרה כבר מיזמן היתי שוכח גמילה..נו מה..אפשר להתאפק?....נראה לי שסופי אהפוך לסקאברס....אוף לא יכול לסבול את השם הזה..יש שם ב מעצבנת.. לא נורא...אבל את המסר שלך לצערי הרב לא יכול לפתתוח.. עם זה קצר אולי תוכלי לשחזר אותו..(סליחה) ולשלוח אותו לסקאברס.. וואודה לך מאווווווד וחוץ מיזה הכול אצלי נורא... לא אתחיל לתאר את מה שתיארתי בפעם שעברה.. כי את יודעת כמה כבר אפשר, בואיי נגיד שהיתי מתחלף אם הקיר...הוא יציב..הוא לא מרגיש..אין לו גוף... הוא לא רוצה עוד.....ממ שלמכור את הנשמה לשטן בשביל מנה שנישארת לנצח...ולא עוזבת.... כי זה עוזב ומשאיר אותי מיובש..בלי טיפה...וכשאין מים רוצים ... אווווווווווך בטח שאני רווצה לקחת שוב..... אני מקווה שאבי לא יבקר אותי מחר....זרקתי את הטלפון שלו וככה אני לא יכול להגיד לוו שלא יבוא..(אשרי האיש שככה לו-שהלך בעצת רשעים)...כמובן שהכוונה היתה שאני לא אתקשר אליו לבקש........... טוב...נראה.......... וחוץ מיזה מה זה גאה בך....תראי את לא נוגעת בזה...ילדה חזקה שכמותך... פריקית מתווקה ...אני היתי היפי...כזה שמתלבש כמו בשנות השישים...אבל היום לא.. תל אביב עשתה לי משהוא...שינקין עשתה לי משהוא.... טוב מותק...אני לא מצליח להרדם....רוב הזמן יושב במיטה ומסתכל על איזה נקודה....וחושב וחושב וחושב.....(ונזכר וסובל)...ומחפש...טוב.. יאללה כפארה..עיניים שלי..נשמה..... ביי-שלך..מאכשיו-סקאברס

למעלה