היי לכם היי לכם אחריי כמה ימים מההחזרה אני יכולה לעשות בדיקה ביתית?בידיעה שזה לא הכי אמין
א אלמונימית3 New member 21/2/06 #1 היי לכם היי לכם אחריי כמה ימים מההחזרה אני יכולה לעשות בדיקה ביתית?בידיעה שזה לא הכי אמין
ג גולה1 New member 21/2/06 #2 אחרי 12 או 14 יום תעשי בדיקת נכתב ע"י אלמונימית3: היי לכם אחריי כמה ימים מההחזרה אני יכולה לעשות בדיקה ביתית?בידיעה שזה לא הכי אמין לחץ כדי להרחיב... אחרי 12 או 14 יום תעשי בדיקת דם שהיא הכי אמינה. נכון שקשה לחכות אבל לדעתי הבדיקות האלה יכולות לשמח או לאכזב לפעמים בטעות. חכי לבדיקת דם. בהצלחה.
אחרי 12 או 14 יום תעשי בדיקת נכתב ע"י אלמונימית3: היי לכם אחריי כמה ימים מההחזרה אני יכולה לעשות בדיקה ביתית?בידיעה שזה לא הכי אמין לחץ כדי להרחיב... אחרי 12 או 14 יום תעשי בדיקת דם שהיא הכי אמינה. נכון שקשה לחכות אבל לדעתי הבדיקות האלה יכולות לשמח או לאכזב לפעמים בטעות. חכי לבדיקת דם. בהצלחה.
א אלמונימית3 New member 21/2/06 #3 תודה רבה לך נכתב ע"י גולה1: אחרי 12 או 14 יום תעשי בדיקת דם שהיא הכי אמינה. נכון שקשה לחכות אבל לדעתי הבדיקות האלה יכולות לשמח או לאכזב לפעמים בטעות. חכי לבדיקת דם. בהצלחה. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה לך
תודה רבה לך נכתב ע"י גולה1: אחרי 12 או 14 יום תעשי בדיקת דם שהיא הכי אמינה. נכון שקשה לחכות אבל לדעתי הבדיקות האלה יכולות לשמח או לאכזב לפעמים בטעות. חכי לבדיקת דם. בהצלחה. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה לך
ע עמית יובל New member 22/2/06 #4 אני עשיתי אחרי 11 יום נכתב ע"י אלמונימית3: היי לכם אחריי כמה ימים מההחזרה אני יכולה לעשות בדיקה ביתית?בידיעה שזה לא הכי אמין לחץ כדי להרחיב... אני עשיתי אחרי 11 יום קיבלתי תשובה שלילית,יומיים אחרי בדיקת דם חיובית.אם את יכולה תמתיני עד לבדיקת דם.בהצלחה
אני עשיתי אחרי 11 יום נכתב ע"י אלמונימית3: היי לכם אחריי כמה ימים מההחזרה אני יכולה לעשות בדיקה ביתית?בידיעה שזה לא הכי אמין לחץ כדי להרחיב... אני עשיתי אחרי 11 יום קיבלתי תשובה שלילית,יומיים אחרי בדיקת דם חיובית.אם את יכולה תמתיני עד לבדיקת דם.בהצלחה
א אדוינה New member 25/2/06 #5 אלמונית,../images/Emo140.gif מה קורה איתך? נכתב ע"י אלמונימית3: היי לכם אחריי כמה ימים מההחזרה אני יכולה לעשות בדיקה ביתית?בידיעה שזה לא הכי אמין לחץ כדי להרחיב... אלמונית, מה קורה איתך?
אלמונית,../images/Emo140.gif מה קורה איתך? נכתב ע"י אלמונימית3: היי לכם אחריי כמה ימים מההחזרה אני יכולה לעשות בדיקה ביתית?בידיעה שזה לא הכי אמין לחץ כדי להרחיב... אלמונית, מה קורה איתך?