היי לכם. ../images/Emo9.gif גדלנו!
לא בטוח שאתם זוכרים אותי, כי אני רואה שהפורום די התפתח מהפעם האחרונה שהייתי פה. נכנסתי הנה בתקופת הסיפורים הראשונים, ממש בתחילת הסדרה. כמובן שהתלהבתי מיד והפכתי למכור רציני (מה שלא קורה לי הרבה, כי אני תמיד שוכח לעקוב אחרי סדרות). אפילו כתבתי פה קצת. ידעתי שה"רומן" שלי עם "מסכים" הולך להיקטע באמצע, כי הייתי אמור לצאת למשלחת לחו"ל מה-31.7 עד ה-23.8. למזלי נכנס לתמונה יס מקס, וידעתי שהולכים להקליט לי הכל, אבל עדיין ממש התבאסתי, לא ידעתי אם יהיה לי כוח לראות כ"כ הרבה פרקים, אם אני בכלל אהיה בראש לזה כשאני אחזור וכו'... וזהו, נסעתי לכמעט חודש, דווקא כשנגמר הסיפור עם בני ושירי ידעתי שהולכים להיכנס סיפורים חדשים. מבאס. חזרתי ביום חמישי האחרון לארץ. היה מדהים, תודה ששאלתם.
לקח יום או יומיים עד שיצאתי מההלם והתחלתי לראות. אני מוכרח לומר שהסיפורים החדשים פשוט מדהימים, והפכו את הסדרה לסדרת מתח איכותית של ממש. זה יישמע לחלוטין חסר חיים וקריפי, אבל תוך שלושה ימים ראיתי את כל הפרקים... היו לי בערך 20 [?] פרקים לראות. לא יכולתי להפסיק. אתמול, בשעה טובה, כבר הדבקתי את הטלוויזיה.
רשמיי ממה שראיתי - דניה וזוהר נגמר הכי טוב שיכול היה להיגמר. בלי האפי אנדינג מיותר ופיוס - הכי ריאלי, הכי אמין. גולי וגידי - נגמר לי מהר מדי.
דאנה חסרה לי. אבל נגמר אחלה, גם כן, אמין לחלוטין. תומס ונעמה - פשוט מעולה. לא צפוי, מפתיע ומדהים. תצוגת משחק מעולה של כולם (אפילו עידו השתדל
). ומהחדשים: נירה, ההאקר וכל מה שמסביב - וווווווווואו. מתח במיטבו. סיפור עם פלפל, התסריטאים שיחקו אותה שוב. פשוט אין מילים. ההאקר הוא אחת הדמויות הכי הכי גאוניות שראיתי בחיים שלי. הוא פשוט הורג אות בכל מילה שניה שלו. כותבים גאונים. אולג וטלי - סיפור פסיכוטי ומעולה. האולג הזה הוא כמו פצצת זמן שמחזיקה את הסיפור שלהם, וכשלאט לאט מתגלים פרטים, קשה להוריד את העיניים מהמסך. בן ודרור - כאלה חמודים.
טוב, אני אשתוק. בכל מקרה, גם אותם מאוד אהבתי. סיפור שונה כזה, הרבה יותר רגשי. אהבתי את הניגודים ואת אישיות הסבתא של בן.
את העניין הלא פתור בין אמא שלו לאבא שלו, ובכלל, את הקשר הלא ברור עם דרור. יש לזה עוד לאן להתפתח, אז נחכה ונראה. לורנצו ואוזי - טוב, הסדרה הזאת נהיית בלאקרית יותר מרגע לרגע.
אוזי כזאת קשוחה, אפלה ומאאאאאגניבה, ולורנצו הוא דמות שמשוחקת מעולה ע"י וילוז'ני, דמות אומן מגלומנית ועצלנית שלא יוצאת מהבית בגלל איזושהי טראומת שריפה. זה מה שקלטתי בינתיים. גם זה צריך עוד להתפתח. לסיכום - טוב לחזור לארץ עם כזאת סדרה. ח"ח ענקי ליוצרים, פשוט כיף. הסדרה הזאת מסתמנת כאחת הסדרות הטובות ביותר שנוצרו בארץ, אני אומר בלי שום הסתייגות. עוד לא ראיתי "הבורר", אבל ברור לי שזה עוד ניצחון ענקי של Yes. שלא ייגמר לעולם.
זהו, תודה על ההקשבה.
לא בטוח שאתם זוכרים אותי, כי אני רואה שהפורום די התפתח מהפעם האחרונה שהייתי פה. נכנסתי הנה בתקופת הסיפורים הראשונים, ממש בתחילת הסדרה. כמובן שהתלהבתי מיד והפכתי למכור רציני (מה שלא קורה לי הרבה, כי אני תמיד שוכח לעקוב אחרי סדרות). אפילו כתבתי פה קצת. ידעתי שה"רומן" שלי עם "מסכים" הולך להיקטע באמצע, כי הייתי אמור לצאת למשלחת לחו"ל מה-31.7 עד ה-23.8. למזלי נכנס לתמונה יס מקס, וידעתי שהולכים להקליט לי הכל, אבל עדיין ממש התבאסתי, לא ידעתי אם יהיה לי כוח לראות כ"כ הרבה פרקים, אם אני בכלל אהיה בראש לזה כשאני אחזור וכו'... וזהו, נסעתי לכמעט חודש, דווקא כשנגמר הסיפור עם בני ושירי ידעתי שהולכים להיכנס סיפורים חדשים. מבאס. חזרתי ביום חמישי האחרון לארץ. היה מדהים, תודה ששאלתם.