היי לכם../images/Emo80.gif
אני מישל וגם אני, בידיוק כמו כולכם עוקבת אחר הסדרה "משחק החיים", סדרה מדהימה. כמה דברים שאין לי בעייה מבחינתי שיועלו לדיון:
המשחק של מישל (אמא של ירון) ממש על הפנים "איך זה קרה...? הוא עוד עלול לגלות ששאול ברגר הוא אבא שלו!" אוי, לא מצאו דרך יותר טובה לגרום לנו להבין שהוא האבא שלו? (למרות שזה היה מובן מהתחלה לטעמי)
הדמות של שירן (אפרת בוימולד) פשוט הורסת אותי. בחורה קשוחה מבחוץ אבל מבפנים כל כך שברירית...
רם\רותם- נירית קופל פשוט הורסת... כל כך יפיפייה, אבל הדרך שבה היא מנסה להשיג את זיו לא ממש מוצאת חן בעייני. ד"א הקטע שהיא כאילו למד\ה אותו לנשק בחורה היה ענק... מבחינתי רם הוא הכי קורע (או קורעת
). הוא הרס אותי איך שהוא צחק על יעל היוליה הפרינססה...
סוניה- ההתנהגות שלה וההתנגדות שלה כלפיי רעיון המשחק של ירון מאולצת מדיי לטעמי.
ארז (ירון שחר)- במילה אחת: הורס. פשוט הורס.
ליה- (לירון ויסמן) גם היא פ'סדר.
שאול ברגר (דן תורן)- הקול שלו משום מה מוכר לי... כאילו הוא דובב פעם באיזו סדרה מצויירת, בכל אופן זה נראה יותר שהוא אחיה הגדול של ליה ולא אביה.
קובי (ניר לוי)- עקרונית הוא נראה טוב (אצל אדיר מילר הוא היה נראה לא רע בכלל), אבל משהו בפרצוף שלו מציק לי... אולי נק' החן שליד השפה שלו מציקה לי
וזהו... אשמח לקחת חלק בפורום הזה..
אני מישל וגם אני, בידיוק כמו כולכם עוקבת אחר הסדרה "משחק החיים", סדרה מדהימה. כמה דברים שאין לי בעייה מבחינתי שיועלו לדיון: