היי לכם

הדרומית

New member
היי לכם../images/Emo80.gif

אני מישל וגם אני, בידיוק כמו כולכם עוקבת אחר הסדרה "משחק החיים", סדרה מדהימה. כמה דברים שאין לי בעייה מבחינתי שיועלו לדיון:
המשחק של מישל (אמא של ירון) ממש על הפנים "איך זה קרה...? הוא עוד עלול לגלות ששאול ברגר הוא אבא שלו!" אוי, לא מצאו דרך יותר טובה לגרום לנו להבין שהוא האבא שלו? (למרות שזה היה מובן מהתחלה לטעמי)
הדמות של שירן (אפרת בוימולד) פשוט הורסת אותי. בחורה קשוחה מבחוץ אבל מבפנים כל כך שברירית...
רם\רותם- נירית קופל פשוט הורסת... כל כך יפיפייה, אבל הדרך שבה היא מנסה להשיג את זיו לא ממש מוצאת חן בעייני. ד"א הקטע שהיא כאילו למד\ה אותו לנשק בחורה היה ענק... מבחינתי רם הוא הכי קורע (או קורעת
). הוא הרס אותי איך שהוא צחק על יעל היוליה הפרינססה...
סוניה- ההתנהגות שלה וההתנגדות שלה כלפיי רעיון המשחק של ירון מאולצת מדיי לטעמי.
ארז (ירון שחר)- במילה אחת: הורס. פשוט הורס.
ליה- (לירון ויסמן) גם היא פ'סדר.
שאול ברגר (דן תורן)- הקול שלו משום מה מוכר לי... כאילו הוא דובב פעם באיזו סדרה מצויירת, בכל אופן זה נראה יותר שהוא אחיה הגדול של ליה ולא אביה.
קובי (ניר לוי)- עקרונית הוא נראה טוב (אצל אדיר מילר הוא היה נראה לא רע בכלל), אבל משהו בפרצוף שלו מציק לי... אולי נק' החן שליד השפה שלו מציקה לי
וזהו... אשמח לקחת חלק בפורום הזה..

adi greene

New member
דן תורן

חחחח אני עדיין בטוחה שהוא דובב את סרח במומינים...:)

shirakl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את יותר ממוזמנת לקחת חלק בפורום המקסים הזה
נעים מאוד, אני שירה... תהני

or 343

New member
הוצאת לי את המילים........

אין ספק..... לכל אחד ייחוד משלו. דרך אגב- אתמול בעודי צופה בסדרה , פרצה למסך ללא כל אזהרה- מיכל טראוריג- יעל, יוליה, בסדרה. מזעזעת!!! נראת נורא.....משחקת כמו אני לא יודעת מה. ברור שהדמות שלה מחייבת....אבל משהו בה גרם לי להרגיש לא בנוח. לפי דעתי השחקנים שמשחקים בצורה האמינה ביותר הם: רם/רותם נירה שירן כל השאר גם מצויינים. אגב- בקשר לדן תורן- הרשי לי להזכיר לך; הוא דובב את דמותו של מומין אבא במומינים ובעוד הרבה סדרות אחרות, והוא גם הנחה תוכנית נוער והייתה לו להקה ועוד הרבה דברים.......אבל נכון זה קצת ביזארי שהוא אבא של ליה?? הם נראים בהפרש של איזה 10 שנים מקסימום

shirakl

New member
דוקא לדעתי...

נירה ממש גרועה, אדישה מדי, ונורא לא אמינה.. אבל לא חשוב...

shirakl

New member
לא ממש...

דוקא נירה לפעמים ממש עצובה וממש כועסת... ואלה בדיוק הרגעים המאימים לקצת הבעת רגשות...והיא נשארת אדישה... אני חושבת שהיא לא משחקת טוב...

אדוושי

New member
עוד משוו!!

דן תורן הנחה את התוכנית "מפתח הלב" שהייהת ב"ביפ" ואחר כך עברה ל22! כן נכון גם אני שמתי לב שהוא וליה נראים בהפרש נרוא קטןן..

למעלה