היי לכם...

../images/Emo46.gif מה קשור../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה זה משנה בכלל מאיפה זה??? כאילו היוצרים של הסידרה המציאו אותו... הוא היה קיים גם בלעדיהם
והסדרה הזאת לא מעפנה
פרינסס---,--´-{

CAT4

New member
טעות שלי הבנתי../images/Emo62.gif

אם כך האם תוכל לעזור לי לפרש סמל שלי?

RainBird

New member
הסמל הזה היה בפורום בעבר, ואני ושאר חברי הפורום מתעבים מיחזור נושאים

CAT4

New member
נכון

הסמל הזה כבר היה כאן וגם אז לא קיבלתי ולא תושבת אחת לשאלה הזאת אני עדין מחפש (חמש שנים) תשובה לסמל הזה. ככה כמי שסונא מיחזור לא הייתי מעלה את הנושא אם הייתי יודע את התשובה. אבל כלומד על היקום הזה חובתי לישאול עד אשר עסיג תשובה ולחן אני שואל ואוסיף לשאול אחת לחצי שנה עד אשר אקבל תשובה לענין מבין Y.G.A the CAT

RainBird

New member
אני אישית לא חושב, שמנהל הפורום יסכים איתך א-ב-ל גם מבחינה רוחנית, אם יש מקום שבו לא מוצאים תשובה מחפשים בכיוון אחר, או בצורה אחרת. ככה זה עובד

RainBird

New member
אני שמעתי פירוש קדום יותר הסמל מסמל את 3 הממלכות, האוויר המים והאדמה ולמעשה בכך הוא מסמל את הטבע והשילוב של 3 הממלכות כדי ליצור אחד שלם ומושלם

../images/Emo2.gif

אשכרה הכנסת אותי להלם. מכשפה???לא... אני בקושי מבינה בדברים האלה משהו, רק בשנה האחרונה התחלתי לקרוא דברים על כשפים וכל מיני כאלה...וגם לא כל כך הרבה... אבל אני נורא אוהבת את הצורות של הסמלים, ואם אין להם משמעות רעה אז גם אין לי בעיה לצייר אותם {על הכתפייה של התיק שלי יש כל מיני סימנים, אתמול הוספתי שניים} ולמה אתה מתכוון כשאתה אומר מכשפה? פרינסס---,--´-{

RainBird

New member
מכשפה אדם שמחובר עם הטבע ומשתמש במאגיה באנגלית Witch שנגזר מהשורש בלטיני הקדום Wicce שפירושו אדם חכם

למעלה