היי לכם

just a bad girl

New member
היי לכם ../images/Emo190.gif

אוקיי שלום לכולם אני חדשה כאן... רציתי לשאול משהו על הספר השביעי.. אני יודעת שהארי פוטר לא יהיה עוד בהוגוורסט כי הוא וצא לחפש אורקורסים... ישנם 7 ספרים כי יש 7 שנות לימוד בהוגוורסט.. סימן שספר השביעי יסופר על השנה השביעית בהוגוורסט אבל מזווית עיניו של מי?? הרי הארי רון והרמיוני לא יהיו שם.. ואם לא יסופר על הוגוורסט אז יכול להיות שלא יהיו דווקא רק 7 ספרים.. אם מישהו הביןלעזעזל מה התכוונתי לשאול ויש לו תשובה.. אז שיסביר!

אלאסטור

New member
היי גם לך

הסיבה היחידה שיש שבע ספרים היא... שכך רולינג החליטה, ולא בטוח שהשביעי ידבר על ביה``ס, למרות, שביה``ס בטוח יהיה מעורב בסיפור בצורה כלשהי.

תשובה

הבית ספר באמת יסופר מנקודת מבטו של מישהו חאר (אין לי ציטוט אז אל תשאלו), לפי דעתי זה יהיה מהעיניים של ג'יני. חוץ מזה השבעה ספרים לא מספרים על שבע שנות לימוד אלא על שבע שנים מחייו של הארי. מקווה שעזרתי (-:

just a bad girl

New member
על הצד של כל הספרים רשום..

בספר הראשון רשום שנה ראשונה בהוגוורסט בספר השני רשום השנה השנייה בהוגוורסט וכך הלאה... אתם יכולים גם לבדוק בעצמכם

שמתי לב לזה

ובאמת מסקרן אותי מה ירשמו עכשיו, אבל הוגוורסט תהיה בספר אבל בלי הארי ושות'

2 Mיכל

New member
לפי דעתי לא יספרו ממש על שנת

הלימודים בהוגוורטס. הספר הוא הארי פוטר והוא יספר על מה שיקרה לו. אולי יהיו כמה פרקים מנקודות מבט אחרות (כמו השניים בתחילת השישי) אבל רק אם זה יתרום לעלילה...

just a bad girl

New member
הוגוורסט בחיים לא יסגר!

באמת נראה לך שיסגרו אותו..?? עליו בנוי כל הסיפורר אם לא שמת לב תמיד מתגלים שם דברים חדשים כמו חדרים נסתרים וזכרונות... הוא לא יכול להסגר נקודה!

LuNa MaJnUnA

New member
למה לא?

הספר השביעי בהחלט יכול להיות שונה מאד מאד מהקודמים שלו ולהתרכז בהארי במקומות אחרים שהם לא הוגוורטס. כי תכל'ס כמה כבר הרגשת את הוגוורטס בספר השישי? היו פה ושם הדמויות הרגילות כמו לבנדר וקייטי בל שהוסיפו מדי פעם, אבל חוץ מתפאורה להוגוורטס לא היה יותר מדי שמוש הפעם.

The Walrus

New member
שים לב לכמה דברים

-הוגוורטס נסגר בספר השביעי. הספר לא יספר על הוגוורטס. הוא פשוט יספר על המסע של הארי, רולינג אמרה את זה בעצמה... בקיצור הספר השביעי יהיה חסר-הוגוורטס (אולי יהיה כמה קטעים בטירה, אבל רובו יתרחש במקום אחר), ועם קצת מזל - גם חסר-רון-והרמיוני.

LuNa MaJnUnA

New member
../images/Emo6.gif

למען האמת אם הם ימשיכו ככה אני איאלץ לתמוך בך בהחלט...

למעלה