היי לכם

קטריין

New member
היי לכם../images/Emo140.gif

שלום קוראים לי לילך ואני לקויית למידה... וחיי היו לא קלים אבל היום אני לומדת בבית ספר מיוחד שעוזר לי להשלים את הבגריות... אני כאן למי שרוצה לדבר אני אשמח שלכם לילך....!

דליה.ד

New member
שלום לך לילך וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לפורומינו הקט והחביב.... נשמח לשמוע ממך וללמוד מנסיונך. באיזה גיל אובחנת כבעלת ליקויי למידה ובאיזה תחומים יש לך קשיים? נשמח לשמוע על המסגרת החינוכית שלך וכיצד הם מסייעים לך להשלים את הבגרויות. יש כאן הורים ובני נוער שישמחו למידע. ושוב...ברוכה הבאה! מדליה.

קטריין

New member
שלום לך ../images/Emo23.gif

שלום דליה שמחתי לשמוע מימך ואם את באמת רוצה לישמוע עליי אז גיליתי שאני לקוית למידה בגן חובה ובגלל זה הם רצו להשאיר אותי שנה אבל לא היסכמתי אז אליתי לבית הספר וגם שם לא היה משהו תמיד היתיחסו עליי כיעילו אני לא יודעת כלום אבל אני כן ידתי אפילו יותר מהם אני ידעתי ואני עדין יודעת לדבר אנגלית שותף וכמובן היו את הבעיות הרגילות אני בטוחה שאת כבר מכירה אותם וגם הילדים לא היו לעזר וגם שאליתי לחתיבת הביניים חשבתי שהכול יהיה שונה אבל הכול היה אותו דבר אז החלתתי למצואו בית ספר שיהיה טוב יותר ויעזור לי לעשות בגרות מלאה ולא חלקית כמו שבית הספר הקודם שלי רצה שעהשה ואז מצאתי את בית ספר היסגים המורים והתלמידים הם באמת משהו מיוחד הם נותנים לך להרגיש שאתה באמת שווה משהו אני אחשב בכיתה י"א ואני חיבת לומר שאני חושבת שאני הצליח. שלך לילך

דליה.ד

New member
לילך, עם הגישה שלך והנחישות אני

בטוחה שתצליחי! הבת שלי, היום בכיתה י´ עברה למב"ר השנה וזה פשוט סיפור הצלחה! היא נגשת ל3 בחינות כבר השנה: יחידה במתמטיקה, יחידה בלשון ויחידה באזרחות. לך ולה...בהצלחה!

למעלה