שלום קוראים לי לילך ואני לקויית למידה... וחיי היו לא קלים אבל היום אני לומדת בבית ספר מיוחד שעוזר לי להשלים את הבגריות... אני כאן למי שרוצה לדבר אני אשמח שלכם לילך....!
לפורומינו הקט והחביב.... נשמח לשמוע ממך וללמוד מנסיונך. באיזה גיל אובחנת כבעלת ליקויי למידה ובאיזה תחומים יש לך קשיים? נשמח לשמוע על המסגרת החינוכית שלך וכיצד הם מסייעים לך להשלים את הבגרויות. יש כאן הורים ובני נוער שישמחו למידע. ושוב...ברוכה הבאה! מדליה.
שלום דליה שמחתי לשמוע מימך ואם את באמת רוצה לישמוע עליי אז גיליתי שאני לקוית למידה בגן חובה ובגלל זה הם רצו להשאיר אותי שנה אבל לא היסכמתי אז אליתי לבית הספר וגם שם לא היה משהו תמיד היתיחסו עליי כיעילו אני לא יודעת כלום אבל אני כן ידתי אפילו יותר מהם אני ידעתי ואני עדין יודעת לדבר אנגלית שותף וכמובן היו את הבעיות הרגילות אני בטוחה שאת כבר מכירה אותם וגם הילדים לא היו לעזר וגם שאליתי לחתיבת הביניים חשבתי שהכול יהיה שונה אבל הכול היה אותו דבר אז החלתתי למצואו בית ספר שיהיה טוב יותר ויעזור לי לעשות בגרות מלאה ולא חלקית כמו שבית הספר הקודם שלי רצה שעהשה ואז מצאתי את בית ספר היסגים המורים והתלמידים הם באמת משהו מיוחד הם נותנים לך להרגיש שאתה באמת שווה משהו אני אחשב בכיתה י"א ואני חיבת לומר שאני חושבת שאני הצליח. שלך לילך
בטוחה שתצליחי! הבת שלי, היום בכיתה י´ עברה למב"ר השנה וזה פשוט סיפור הצלחה! היא נגשת ל3 בחינות כבר השנה: יחידה במתמטיקה, יחידה בלשון ויחידה באזרחות. לך ולה...בהצלחה!