אוקי... אתה ביקשת...
הכנס התנהל בעיר מולדתי, רעננה, כך שהכל היה מאוד נוח. ===
אזהרה - עלול להכיל ספויילרים למשחקים, למרות שאשתדל להמנע מכך
=== יום שלישי:
סבב צהריים - הנחייה ראשונה של
סקלפל - נחמד אבל נמעך לקראת הסוף כשהשחקנים שנקטו בכל אמצעי הזהירות האפשריים, שרפו למוות כל דבר שיכל להזיק להם מבעוד מועד ובכך מנעו את פורקן המתח שנבנה עד אז. בעסה. לפחות מצאתי לראשונה שימוש לקוביית ה-ק'30 שלי - מי אמר שאין יתרונות לחופשיטה?
אירוע הפתיחה - בינוני למדי. מה היה הקטע עם כל הנגינה הזאת?
סבב ערב -
The stange adventures of the libery league - משחק סופר גיבורים מגניב של אורן חנקין, בו שיחקתי את The Outsider - חוצן סופר גיבור החבר בליגה המוצאת עצמה מחווירה באורה של חבורת סופר גיבורים מתחרה תוך שהיא לכודה במאבק עם הנבלים הרגילים מסביב.
סבב ינשופים -
חלום ליל-חורף - מצאתי את עצמי במשחק אימה ימי-ביניימי בו כל התרחשות מחרידה וחסרת סיכוי יותר מקודמתה. חרף חריפות לשונה של דמותי, היא היתה הראשונה ליפול אך למרות האימה ועל פי מיטב מסורת סבב ינשופים, כולם התחילו להתעפץ בשלב כלשהו ולכן הפכנו אדישים למדי לגורלינו.
הביתה - ניצלתי את הסיום המוקדם וקירבת מקום מגוריי היחסית והלכתי לישון. יום רביעי:
סבב בוקר -
הנחילו בו כאב - משחק מצחיק בטירוף ומצויין של ג'וני בו התאמצנו כולנו לייצר את סיפור הפנטזיה הגרוע ביותר שנהגה אי פעם ועשינו עבודה לא רעה בכלל. אני שלטתי במרקוריוס ארסמוסוס, המיסטיקן האפל והמיסתורי מן העיר פזז אשר היה פוכר ידיו באדמה, מגליב בלשונו ודוהר על האיסואנה שלו (* איסואנה דומה לסוס, אבל עם תבניות היפנוטיות של כחול ובורדו ורכס קרניים במקום רעמה) טולקין התהפך בקברו והיה קטעים.
סבב צהריים - הנחייה נוספת של
היום ה-30 למחקר, משחק ישן שלי - חרף הקשיים והשחקנים שהולוו לנו אשר הכינו עצמם למשחק של באטמן ומצאו את עצמם שקועים עד הצוואר ב-D&D, היה משחק מוצלח למדי. שמעתי ביקורות טובות.
סבב ערב -
המשחק של סיבאסטיאן - לארפ ערפדים (איך אפשר בלי?) - נהנתי מאוד מהאווירה והמשחק אם כי התחלתי להתעייף מההתנשאות של עצמי בעצמי. קיבלתי ביקורות חיוביות על המשחק, הטבעות המיוחדות וצווארון ה"תחרה" שלי, הפתעתי את עצמי בסייף לארפי וכן סיימתי את המשחק כשאל-חיי עדיין בידי - הישג מרשים למדי בהתחשב במהלך האירועים המצמרר סביבי. good fun.
הביתה - סבב הינשופים של יום רביעי היה הסבב היחידי שבו לא השתתפתי למרות שרציתי והיו חסרים שחקנים ל-"קסם יש?!" של אמיתי ויערה החמודים ואפילו ויתרתי על משחק אילומינטי - כל זה לטובת צלילות דעתי בהרצה השניה של סקלפל שבה התכוונתי להוכיח לעצמי שהמשחק כן טוב. יום חמישי
סבב בוקר - הנחייה שניה של
סקלפל - למרות האיחור הקל שלי, ההברזה הבלתי מוסברת של מחצית השחקנים שנרשמו והסיום המאוד מוקדם של המשחק, היה משחק מ-ע-ו-ל-ה! - הפעם הקפדתי להשאיר את צוות החוקרים (המשוחקים באופן מבריק!) בבורות הולמת והתקבל משחק חקירה/מד"ב משעשע ומרתק כפי שאמור היה להיות. אני קצת מפחד להריץ את המשחק שוב ולאבד מהרושם שהתקבל. מה שבטוח - צוות חוקרים קר וקריקטוריסטי שכזה לא מגיע בכל יום.
סבב צהריים -
Arkham Asylum - עוד אחד מבית היוצר של חנקין - הפעם אנטיגיבורים. שיחקתי את Poison Ivy בנסיון נואש להתחפף מהמוסד המקולל ולהתנקם פעם אחת ולתמיד בעטלף הגדול וכל החברים המעצבנים שלו, תוך שאני נאלצ/ת להסתמך על ידידי הארכינבלים המופרעים. היה כיף. מקווה שלא הרסתי אותה יותר מדי (התרשלותי בקריאת קומיקס גרמה לכך שההיכרות היחידה שלי עם הדמות היא מהסרט 'בטמן 4' שהמשמעות היחידה לקיומו היא בהוכחה שיכול להיות סרט גרוע יותר מ'בטמן3') עדיין - לערב את סופרמן היה מהלך לא הוגן מצד המנחה...
הביתה - החלטתי לוותר על אירוע הסיום. מקווה שלא הפסדתי יותר מדי. יצא לי לפגוש את נרינג, ביצה, ננסק, פרנהייט, גילגם וזהו. אנשים, מה נסגר איתכם? איפה הייתם?