היי לכם..סתם מעניין

MaYa 181

New member
היי לכם..סתם מעניין

לדעת כמה בערך קבלה כל אחת במשכורת הראשונה שלה?

הייבי

New member
821 וכמה אגורות

את בטח קיבלת יותר אם יש לך דירת שירות לא? (וזה כולל 160 חופשי חודשי..)

MaYa 181

New member
כן..

קיבלתי 750,אבל לקחו לי 100 פיקדון על הדירה(זה ככה רק למשך 3 חודשים...ומחזירים אחר"כ),ואני לא יודעת אם זה כולל הנסיעות..אז יש מצב ליותר..:)

קיבלה יותר מ- 821?!

באיזו עמותה נוטפת כסף את נמצאת, בדיוק? אני מקבלת את המשכורת הגבוהה ביותר כי אני בדירה, והיא עומדת על 734 ש"ח, לא כולל החזרי נסיעות אבל זה בכל מקרה 600 כי יורד לי פיקדון. וויזמיר. - נעמה.

הייבי

New member
עמותת שלומית

ומה שהתכוונתי זה שיחד עם החזרי נסיעות והכל היא בטח קיבלה יותר... אני קיבלתי 661 וכמה אגורות משכורות + עוד 160 ש"ח עבור חופשי חודשי מהבית למקום השירות.. אני גרה בבית.. הנחתי שבנות בדירה מקבלות את המשכורת הכי גבוהה (כידוע) וביחד עם הנסיעות זה צריך לצאת יותר.. אבל שכחתי שיש לכן בולי נסיעה וכדומה.. לא להרוג אותי בבקשה..

אין לך בולי נסיעה?

איזה דכאון... בעצם, אני נזכרת עכשיו שבן שירות (ירון המגניב, למכירים) שמשרת בעפולה וגם גר שם, סיפר לי שיש לו רק כרטיס ורוד, ואין לו בולי נסיעה. זה טוב לרכבת, אבל אי אפשר לנסוע עם הכרטיס באוטובוסים. קצת מבאס, אין מצב שאני עושה שירות קרוב לבית בשנה הבאה!
לא בכפייה, סליחה שנשמעתי מאיימת. - נעמה.

יש לי שאלה..

איך זה שעדיין לא נכנסה לי משכורת??? הבטיחו שנקבל ב-29.9 ואצלי בחשבון אין שקל... אני בעמותת שלומית ואני מקבלת 750 ש"ח ו220 שקל על חופשי חודשי והחזרי נסיעות..וגם לנו לוקחים 3 חודשים ראשונים 100 שקל כפיקדון לדירה..

MaYa 181

New member
רגע...

איך את מקבלת 220 לנסיעות?איפה את גרה,ואיפה משרתת?יש לך בול ? וגם חברה שלי עוד לא קבלה ....זה מוזר,כי כולנו כבר קיבלנו...תבררי עם הרכזת שלך..

אז ככה..

אני גרה באיזור אשקלון ומשרתת במרפאה בפ"ת אני קיבלתי בול ביום הראשון של השירות יחד עם החוגר. הרכזת שלי די מרחפת ואני אחכה עד ליום ראשון..אבל אם אני אראה שעדיין לא נכנסה לי משכורת לחשבון היא הולכת לשמוע ממני...

MaYa 181

New member
כן..

זה בטח בעיה בחשבון שלך או משהו..תבררי את זה... אבל לקבל 220 לנסיעות ועוד בול-זה ממש מלא..!......משתלם לך....

עוד שאלה

נתתי את הדו"ח נוכחות לבת שירות שעובדת איתי כדי שתחתים את המנהלת שלי עליו,כי בזמן שהייתי אמורה לשלוח אותו אני יצאתי לחופש בסוכות והיא עבדה. יכול להיות שאולי היא לא פיקססה אותו לרכזת או משהו.. זאת יכולה להיות סיבה שהמשכורת שלי מתעכבת? או שמקבלים את המשכורת גם בלי דו"ח?

גווניבר

New member
לפני שנתיים

קיבלתי 980. הייתי ב'בת-עמי', וגרתי מחוץ לבית. מתוך הסכום הזה 250 הלכו על חופשי חודשי

למעלה