היי לכם / לכן

היי לכם / לכן

שוב אני :))) אשמח לעזרתכן האמתי שיש לי שתי שאלות אז לפני שאני פורסת אולי תעזרו לי לשאול את השאלה הנכונה. אני רוצה לדעת האם צפויה לי מערכת יחסים זוגית עם ..... והאם אני צריכה ליזום את זה .... כמה רונים לבחור?

הי לך ...

את צריכה להתרכז בשאלה , ולבחור 4 רונים ולצין מתוך אחד מהם לאיזה רון הכי לא התחברת מתוך ה 4 שבחרת. הצללחה

אני פותחת 3 רונים

הראשון מסמל עבר..או בסיס שמתיחס לשאלה..תחילת הדרך התהליך... הרון השני מייצג הווה או את גוף השאלה מרכז התהליך .... הרון השלישי מתיחס לעתיד למה שיקרה לתוצה לדוגמא האם עלי לעסוק באמנות? רון ראשון- גבו ,כן זה כתוב בכוכבים רון שני - אורוז, יש ודרכך לא תהיה קלה אך זה מסע שעלייך לעבור ולצאת ממנו מחוזקת (אורוז=טקס חניכה) רון שלישי - בקרנה, הרבה יצירתיות ושפע יצאו ממני...אם אבחר בעיסו באמנות.. התשובה היא כן... טוב לא באמת פתחתי רק הדגמתי לך איך אני פותחת ברונים - זה נקרא פריסה רונית וזה למעשה סוג של כתב ציורים. לפעמים מספיק רון אחד > לשאלות קצרות כמו האם ירד גשם? האם אני מצויה בקשר המתאים לי.. ולפעמים > תרגישי שהמענה לא בהיר ואז אני ממליצה להמשיך ולשאול עוד..רון נוסף לאותה שאלה (רון רביעי הוא רון מסכם) או > לשאול שאלת המשך, כמו לשאלה הראשונה ששאלתי האם להתמקד בוידיאו ארט..סתם לדוגמא....(שטות שעלתה לי בראש) מקווה שזה ברור יותר ושלא בילבלתי אותך....תמי

אוקי הרונים שהוצאתי הם :

השאלה ששאלתי כמובן היא : האם צפויה לי מערכת יחסים זוגית עם X? בקראנה מאנאז איהוואז ושאלתי עוד שאלה קטנה האם אני צריכה להמשיך ליזום? תאז אשמח לתשובה

אוקיי...

הנה מה שאני מבינה מהרונים - יש סיכוי לקשר זוגי ארוך טווח עם X. מה שצריך לשים לב אליו, זה שמערכת היחסים תתחיל, או תמשיך (לא יודעת מי זה או מה יש או היה ביניכם פשוט
) כשאין אף אחד שהוא יותר "חשוב" בזוגיות מהשני. כלומר, שאתם מסתכלים אחד על השני בגובה העיניים. מה זה יכול להגיד? או שאת מרגישה שהוא מאוד חשוב לך, עד כדי כך שאת שמה את הצרכים והדרישות שלך בצד לעת עתה, או שאת מפרשת כל דבר שהוא עושה (או יעשה, או עשה), כסימן לזה שהוא לא מעוניין בך ואז זה הוא שצריך כל הזמן להיות דרוך אלייך. זה קורה, רק שימי לב, זה לא בריא בזוגיות הזאת. לגבי השאלה השניה - אין רון כזה, תאז, אני אשער שמדובר בתיוואז. אם ככה, אז יש פה רמיזה למצב שיכול להיות שתקחי עליו קרדיט בהמשך, שכאילו את זאת שעושה את כל מה שצריך לעשות, ולכן הוא חייב לך או משהו כזה. אני לא יודעת איך זה נכון בזוגיות שלכם, לא יודעת שום דבר עליכם, רק שימי לב לנקודה הזאת - תעשי בינך לבין עצמך רק מה שאת שלמה איתו ותוכלי לעולם לא להזכיר אותו שוב
הצלחה!

היי עומר שבת שלום

תודה על פרושך...וואי מדהים. תראי הוא מוצא חן בעיני הבחור ואני חשה שאני זאת שיוזמת ובאמת אני מפרשת את התנהגותו כאילו שהוא אינו מעוניין בי. למרות שבשיחות איתו הוא משדר אחרת ושהוא כן רוצה להיפגש וכו'. אני לא יודעת אין לנקוט בדרך כלל שאני נתקלת בהתנהגות מסוג זה אצל גברים אני ישר חותכת, אבל במקרה שלו יש משהו בתוכי שלא נותן. הרונים צדקו השאלה מה לעשות? כרגע לא דברתי איתו מספר ימים אני בעצם ממתינה לצעד שלו

את ועצמך

זה עניין לא פשוט... אני מבינה את השאלה שלך, אני שואלת אותה כל יום, אולי כל שעה בחיים - מה לעשות? איך מגיעים ליעדים שאני מציבה לעצמי מבחינה אישיותית? רק את יכולה לענות על השאלה הזאת, וכנראה שזה יהיה תהליך... לאט לאט, כל פעם צעד. מה שאני מציעה לך, זה פשוט להתבונן במחשבות שלך וכל פעם שאת מצליחה "לנצח", כלומר, לעבור מחשבה כזאת שאת מעוניינת לשנות - תני לעצמך טפיחה על השכם... הצלחה..

למעלה