היי לכם. כנסו רגע.

היי לכם. כנסו רגע.

מה שלומכם? טוב. אני רוצה לספר לכם על משו. ואני גם צריכה את עזרתכם. שבוע שעבר חברה שלי נפטרה מסרטן. קראו לה. טל. מגבעתיים. בכל אופן. אני רוצה לבקש משו. אני הפכתי את האינטרנט במשך כמה שעות לחפש תמונה שלה. היו לי מלא ופירמטו לי תמחשב. ואני חייבת תמונה שלה. עכשיו, היה היום אני חושבת או אתמול לא דעת מתי כתבה עליה. בעיתון. אם מישהו ראה כתבה על מישהי שנפטרה. בבקשה יכול להגיד לי? לסרוק לי? בבקשה. בכל מקרה. תודה. בימים האלה קשה לי לשמוח. נורא קשה. אתם לא יודעים מה זה לאבד חבר . תודה לכם

N0 far

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

ספיי אני מצטערת
לצערי אין לי סורק וגם עיתונים.. אז אני לא אוכל לעזור לך..
ואל תשכחי- שאני תמיד, אבל תמיד פה בשבילך
לכל דבר..!! אוהבת אותך מלאאא

RaZiK4

New member
ספיר../images/Emo24.gif

אני אנסה לעזור, באמת. אם את רוצה - אני פה, הפורום פה, כל הזמן בשבילך
.

psycho360

New member
אין לי עיתון בכלל ): אז אני לא כלכך

יכולה לעזור. ממש מקווה שתמצאי. אני אולי אשאל את אבאשלי אולי יש לו פתרון קסם להחזיר כמה קבצים אחרי פירמוט או משהו אבל אל תצפי ליותר מידי.. מצטערת בשבילך.
.

LaviDavi

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

מצטערת...
אין לי את העיתונים של אתמול והיום... אני ממש מצטערת ומשתתפת בצערך.
תהיי חזקה למרות שזה קשה. אם את צריכה משהו אני כאן

ספירי../images/Emo24.gif

קודם כל אני משתתפת בצערך.. "אתם לא יודעים מה זה לאבד חבר".. אני דווקא במקרה כן יודעת אז אני קצת מבינה אותך.. אני רק יכולה להגיד לך שתהיי חזקה ועצה שלי - תהיי כמה שיותר עם חברים ולא לבד.. ולמרות שזה נשמע קצת חסר רגש..אני ממליצה לך לנסות להתגבר ולהמשיך הלאה ולא לשקוע בזה.. כי לשקוע כל כך הרבה יותר קל בתקופה הזו..אבל לצאת מזה אחר כך זה הרבה יותר קשה.. בקשר לעיתון.. מצטערת אבל אני לא יכולה לעזור הרבה בעניין... אני אוהבת אותך המון, תהיי חזקה ותראי שעם הזמן יהיה קצת יותר טוב
ותזכרי שאם את רוצה, יש לך את המספר שלי.. את מוזמנת להתקשר בכל שעה אם את צריכה מישהו לדבר איתו קצת...

JuSt SmiiiiLe

New member
../images/Emo24.gif

ספיר, אנחנו אוהבים אותך !!! משתתפת בצערך
זה בטח לא קל.. ו..בשביל כל דבר שאת צריכה - אני כאן בשבילך אם אני אמצא את הכתבה או כל דבר אחר אני אביא לך ב"נ בע"ה
תהיי חזקה !!!!!!!

תיפי1

New member
ספיר אני מצטערת בשבילך../images/Emo7.gif../images/Emo83.gif

חיפשתי בעיתונים של שלשום ואתמול במעריב ולא מצאתי

למעלה