אז ככה.......
אוקיי.. קבלנות זה לשלם מחיר מסוים בלי קשר לכמה שיעורים את לוקחת, עד שאת עוברת טסט! החוזה שעליו את חותמת כדי לעשות קבלנות משתנה מבי"ס לבי"ס (עד כמה שאני יודעת..), שמעתי שיש בתי ספר שלמשל מציעים טסט ראשון חינם וכו'.. אבל בכל אופן, את משלמת מחיר מסוים מראש ואת זכאית לכמה שיעורים שאת צריכה עד שאת עוברת טסט! בקשר לשאלה הראשונה שלך- את יכולה ללכת למורה שעובד בקבלנות ולקחת אצלו כמה שיעורים בתשלום ולהחליט אח"כ שאת רוצה לעבור לקבלנות! אבל לדעתי זה לא מומלץ! דבר ראשון, אם את מחליטה לעשות דבר כזה את צריכה לקחת בחשבון שכשתקחי מספר שיעורים לפני ותשלמי עבורם (כמובן..) המחיר של הקבלנות לא יירד.. ז"א שאם בחרת לקחת חמישה שיעורים שזה משהו כמו 400 ש"ח, במידה ותחליטי שאת רוצה לעשות קבלנות הב"יס (סביר להניח..) לא יוריד לך את המחיר הזה ה-400 ש"ח למשל) ממחיר הקבלנות. דבר שני, לא הייתי מציעה לך לעשות את זה כי אי אפשר לדעת אחרי מס' שיעורים קטן יחסית אם המורה טוב או לא, ולכן קבלנות רצוי לקחת בהמלצות של אנשים ש
למדו וכבר עברו טסט, כי אחרי כמה שיעורים את לא יכולה לדעת אם הוא מורה טוב או לא! בקשר לתיאוריה- התיאוריה מתבססת על הרבה דברים, לא רק על תמרורים. היא מתבססת על חוקי תנועה, על המנוע וכו.. הנה קישור לאתר
למד שבו תוכלי ללמוד לתיאוריה ולתרגל! עד כמה שאני יודעת יש הקלה ללקויים, אני לא ממש יודעת איך מקבלים אותה, אולי מישהו אחר יוכל להסביר לך על זה, או שאת יכולה לשאול מורה לנהיגה אם את מכירה! אני מניחה שהתכוונת לשאול אם ידני זה לא מסובך ולא אוטומט

אז ככה.. ידני זה ממש לא מסובך, מתרגלים לזה מהר מאוד וזה באמת שטויות!
ו.. אלה לא שאלות מפגרות, אף אחד לא נולד עם יידע!