היי לכם אנשימים

soulbird

New member
היי לכם אנשימים

מה העיניינים? שוב קפצתי לומר שלום .אני די עסוקה בכל מיני דברים אבל עדיין גולשת ים זמן . נראה לי שאני צריכה לקחת את עצמי בידיים כי זה עלול לא להגמר בטוב כל העסק. אגב קראתם בידיעות אתמול שמשרד הבריאות קובע שמחשב מזיק לבריאות? אני אשתדל(בלי נדר) היום בערב להביא תקציר מקוצר (אם לא זרקו את העיתון). אם משהו קרא ויכול לומר משהו על זה אשמח. מה עוד ? שמתי לב שיש כאן גולשת באדום \ חום האם זה אומר שהיא אורחת או שהיא מומחית? אימג´ן אמרת בזמנו שאתה היית רוצה להזמין מומחה (פסיכולוג) לפורום האם זה ירד מהפרק? ישנם כמה מומחים באתר דוקטורז שאולי זה יעניין אותם? זהו לבנתיים ציפור

amiak

New member
הליידי אן היא מורת נבוכים... בורדו.

טוב לראות אותך ציפור

e-magine

New member
באיזה עיתון זה היה?

את זה דווקא לא ראיתי. לגבי שאלתך, ציפור, אז כן, זה ירד מהפרק, היה פסיכולוג אחד שענה בחיוב, אך הדברים התנהלו כל כך בעצלתיים, שלא יכולתי להרשות לעצמי להמשיך לארגן את זה, כלומר, פניתי אליו, ענה לי שרוצה שנדבר בטלפון, עד שהשגתי אותו לקח איזה חודש, אחר כך עד ששוב דיברנו עבר עוד חודש, לא היה לי זמן "לרוץ אחריו". יש גם כאלה שסירבו, אמרו לי שהם לא מומחים לעניין.

את המאמר הזה לא מצאתי

אבל כן מצאתי מאמר שמדבר על פתרון לחלק מהבעיות שישבה ממושכת מול מחשב גורמת. אני לא חושב שחיבים להיות רופא בשביל להבין שהמחשב מסוכן: ראשית החשיפה של העניים למסך במשך שעות רבות גורמת לנזק בעין ולכאבי ראש (ויתכן שאף מסרטנת, אם נכונות השמעות על הקרינה, מצד שני הגורם מספר אחד לסרטן הם החיים עצמם
). הישיבה הממושכת גורמת לעומס על חוליות עמוד השידרה, וגורמת לבעיות גב. בנוסף העמדה הפסבית הזו, כמובן גורמת לעליה במשקל, בעיה שהופכת לחמורה יותר אם גם אוכלים ליד המחשב (מה שקורה לי הרבה כשאני עובד). ועוד לא אמרנו כלום על הניתוק החברתי, הדיכאון והחרדה.

ארתמיס

New member
ניבלונגים יקירי בוקר טוב..לא הצלחתי

לפתוח את הלינק שלך כלומר את המילה "מאמר" שהכחילה ניסיתי כמה פעמים אנא תנסה אם זה נפתח לך ותגיד לי אני נורא רוצה לקרוא אם זה לא נפתח אולי תביא את הכתובת או שאם זה מופיע ברשת תנסה לסמן בירוק ולהעביר לפה??? תודה ואני כל כך שמחה שאתה איתנו אין לך מושג כמה

תודה מאדאם

(אפשר לקרוא לך מאדאם גם כשאת ארתמיס נכון?) הנה המלל של הקישור: http://www.doctors.co.il/news/873 תוכלי להגיע אליו בעזרת "העתק" "הדבק" ליתר ביטחון אני מצרף שוב את הקישור:

lady_anne

New member
מאמר מעניין, אבל אם אהפוך את

סביבת הגלישה שלי לנוחה ולבריאותית יותר, אזי אשאר תקועה מול המחשב למשך שארית ימי
ככה לפחות רגשות האשם הבריאותיים מצליחים לנתק אותי מהמסך מפעם לפעם..

למעלה