היי לכם אנשיםםם

Intima Girl

New member
היי לכם אנשיםםם../images/Emo24.gif

היי אני עינב ואני די חדשה פה בפורום עד עכשיו הייתי בפורום "אהבה.." וכפי שאתם רואים חזרתי לאכזבה.. אז אני רואה שאתם מכירים די טוב פה אחד את השני כי יש פה כמה קבועים אז.... למי שבא שילחץ ויתן תגובה ביי בינתיים מחכה לתגובה

ASHER789

New member
עינב

מה המצב?מקווה שטוב. ברוכה הבאה גם אני די חדש פה.בואי נקווה שלא יהיה לך הרבה אכזבות.

jess ועוד

New member
הי עינב

ברוכה החוזרת
אני מבינה שאם היית באהבה ועכשיו את חוזרת קרה משהו... לא ???? יש פה הרבה חבר´ה קבועים שישמחו לקבל חברים חדשים וגם אני תמיד שמחה לראות חברים חדשים

golem

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ולמרות שאומרים שין הנחתום מעיד על עיסתו...הגעת לפורום הנכון !! יש פה כמה אנשים מקסימים!! שמחים שהצתרפת - ובלי לדעת את סיפורך מאחל לך שתישארי בפורום הזה כי בא לך ולא רק בגללל אכזבות

ortal_sh

New member
ברוכה הבאה , עינב ....

הגעת למקום הנכון !!! יש כאן אחלה אנשים , את יכולה לשתף אותנו באכזבה שלך, נשמח לעודד אותך אז תרגישי בבית! שיהיה לך סוף שבוע מהנה........ אורטל

mariana

New member
היי מתוקה ברוכה הבאה...

היי מה שלומך? ברוכה הבאה לפורום שלנו, אם חזרת לכאן אז בטח יש לך אכזבה על הלב. אז אני מחכה שתשץפי פה אותנו ונראה איך נוכל לעזור לך, כי ישנם כאן אנשים מדהימים ומקסימים. אוהבת מרין

Intima Girl

New member
באמת תודה..

תודה לכולכם איזה קבלת פנים יפה עשיתם לי אני באמת חושבת שיש פה אנשים מקסימים שיוכלו לעזות לי כן נכון חוויותי אכזבה ואני פוחדת לחוות עוד אחת... טוב זה הסיפור: יש אחד שאני מאוהבת בו כבר הרבה זמן הבעיה היא כמו של רובינו שהוא לא שם עליי וכבר אמרו לי כולם ללכת ולדב איתו הבעיה שהוא קצת יותר גדול ממני והוא קצת תופס מעצמו בגלל שהוא נראה טוב אז אני פוחדת לחוות עוד אכזבה בפנים כי זה לא ממש נעים מי כמו כולם יודע. בכול זאת אני רוצה להתחיל דיבור איתו שידע מי אני ואני לא יודעת איך....לידע כללי אני די קטנה (לא כל כך) ואין לי כל כך נסיון עם בנים אז לאלו שיש את הנסיון...תייעצו לי. עוד דבר שמעתי ממלא בנות על דברים די מזעזעים שהוא עשה לחברות לשעבר שלו אבל אני אוהבת אותו ואני לא יכולה לחשוב שהוא עשה את הדברים האלו ואני מכניסה לעצמי לראש שהוא ילד טוב..זה בכלליות הסיפור

ortal_sh

New member
לפי דעתי ......

הוא לא בשבילך, אם תשימי לב , אמרת עליו רק דברים שלילים ז"א הוא לא שם עליך , הוא גדול ממך , הוא תופס מעצמו , ושמעת ממלא בנות על דברים די מזעזעים שהוא עשה לחברות שהיו לו . ואת בעצמך אומרת שאת פוחדת להתאכזב עוד פעם , סימן שיש לך הרבה חחששות לגבי הקשר . אז למה בכלל להתחיל את הקשר אם אין לך שום סימן חיובי ממנו שהוא מעוניין בך. תשמעי לי מתוקה, נראה לי שהתאהבת בבחור הלא נכון! אז תחשבי על זה טוב טוב, לפני שאת עושה איזה שהו צעד, כי את עלול להתאכזב שוב ! ואם כבר את מחליטה לדבר איתו, תנסי לכיר אותו קודם בתור ידיד , ואז תריאי עם באמת הוא מעוניין ביותר , אם את רואה שהיחס לא משתנה, אז תשחכי ממנו ותחפשי לך משהו אחר! אור-טל מקווה שעזרתי לך ......

jess ועוד

New member
אור-טל אני בדעתך

מה גם שלא שמעתי שום דבר על האופי שלו ועל כמה שהוא יכול להועיל לך להעלות את עצמך הלאה בחיים בזוגיות ביומיום ובכלל כל מה שהבנתי שהוא אולי נראה טוב בעיניך גדול יותר ותופס מעצמו הרבה יותר ממה שיש לו ... ואני חושבת שאיפה שאפשר ללמוד מנסיון של אחרים ובטח אם התנסית כבר באכזבה כזו לא ליפול שוב לפח עזבי אותו מי שלא רוצה לא בכוח לא אמרת בת כמה את אבל גם בגיל 40 לא צריך להתפשר!!! תמיד יבוא המתאים יותר הטוב יותר האוהב יותר והנכון אז ...סבלנות

@@

New member
עינב ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

עינבי המתוקה ברוכה הבאה לפורום המקסים שלנו קבלי ממני
גדוללללללללללל וצרור
. מתוקתי מה שרשמת על "הבחור" ממש לא מעודד, אני כמו אורטל וג´ס חושבת שהוא ממש לא מתאים לך ועדיף לך לא להכנס לסיפור הזה, את יכולה להתגבר עליו, כולנו פה עברנו דברים יותר קשיים, אל תכניסי את עצמך "למיטה חולה", כולנו פה נעזור לך. אוהבת אותך ריקי

ניקולי

New member
מתוקה עינבי

קודם ברצוני לאחל לך ברוכה הבאה...לפורום שלנו..אני בטוחה שיהיה לך כאן נעים ונחמד ולא רק בגלל אכזבה כולשהי אלא בגלל האנשים הבאמת מקסימים שיש כאן.. ועכשיו למקרה שלך: לדעתי יש הרבה דגים בים..ומאחר והוא מצא חן בעינייך מבחינה חיצונית עדיין יש דבר שמרתיע אותך וזה ההתנהגות שלו. שימי לב עוד לפני בכלל התקרבת אליו הוא לא שם עלייך..איך את יכולה בכלל לאהוב אדם שלא שם עלייך?? יש לך ערך עצמי או לא?? אני חושבת שאת בכלל לא צריכה להמשיך ולחתור בסירה שאת יודעת ממילא שיש מפל..אל תסחפי לרגשות שהן לא קיימות..וכפי שציינת את צעירה מאוד לכן אני ממליצה לך לסגור את הדלת הזאת ולהמשיך הלאה כל החיים לפנייך.. תעשי כך לפני שתפילי באכזבה קשה מאוד.. עדיף לך אכזבה כזאת שנגמרת כך ולא יותר גרוע מכך. שלך ניקול*

~מעיין~

New member
לעינבי

עינבוש לפי דעתי.. תקשיבי לניקולי היא אמרה דברים ממש נכונים שאין עוד מה להוסיף תפנימי ותראי שהיא צודקת... את לא ראויה להיות אוהבת ולא נאהבת ואני יודעת שעל אהבה אי אפשר לשלוט ובטח שלא על רגשות אבל תנסי בכל הכוח שלך להתמודד ותנסי לשכוח אותו כי לא מגיע לך להיות עם אדם רע ואם תשכנעי את עצמך שהוא לא כזה זה לא יועיל במיוחד ואולי להפך יהיה גרוע יותר.. בכל מקרה אני מאחלת לך בהצחלה לכל כיוון שתפני תעדכני בהמשך.. ב-
ממעיין ד"א.. בת כמה את?

בונבונת

New member
הלו עינב...

ברוכה הבאה!!!סופסוף אני לא הכי חדשה פה...
אני מקוה שהגעת ל"אכזבות" רק בגלל שעברת פה במקרה ונראנו לך ממש מתוקים אז החלטת להישאר...ולא בגלל שיש לך איזו מועקה על הלב.. אבל בכל אופן-לטוב ולרע-את מוזמנת לשתף ולבקש וליעץ והכל מתי וכמה שבא לך!!! יום טוב ושבוע טוב לך!!!

~מעיין~

New member
לעינב

היי עינבוש ברוכה הבאה זה קודם כל! אז ככה.. בכל בעיה תפני אלי ולכל אנשי הפורום ואני מבטיחה לך שישתפר לך המצב רוח תהני!

למעלה