היי לכםם

AndreaCorr ©

New member
היי לכםם ../images/Emo168.gif

חזרתי מטיול שנתי היה ... מגעיל החטיבה הזאת כל פעם טורחת לא להשקיע בטיול השנתי, וגם טורחת להוכיח את זה כל פעם מחדש... היינו בנגב, הלכנו איזה 200000 קילומטר, כולל טיפוס על הר.... הקטע הכיפי היחיד היה החבר´ה. אולי אין קשר לפורום הרצליה אבל אני הרצליינית..ו..טיול שנתי...ו....לא יודעת

shiri_b

New member
ספרי! מי בא? כאילו איזה מורות??

איפה הייתם? הם עדיין כאלה קמצנים שהמדריכים שלכם היו המורים לשל"ח?

AndreaCorr ©

New member
חחחח ../images/Emo168.gif

היינו בנגב (
) אנחנו כבר לא לומדים "של"ח"..אנחנו לומדים מקצוע שהוא בדיוק אותו דבר רק נתנו לו שם אחר...מורשת עם. מהמורים לשל"ח רונית בין יצאה עם הכיתה המקבילה... איתנו יצאו סיגלית (המחנכת שלי), אפרת היועצת וענת גורני הכלבה שתמות כל הטיול התחשק לי לדחוף אותה מההר.

ואני נוסעת ביום שני

כן, כן תתכוננו. 4 ימים שלמים בלי אינה! למרות הקיצוצים שיש השנה במשרד החינוך ולמרות שאסור לקחת תשלום של יותר מ500 ומשהו עבור הטיול שזה תשלום של 3 ימים הצליחו איכשהו לעשות לנו טיול של 4 ימים! (נו כנראה ידעו שאתם תשמחו והתחשבו גם בכם...). מקווה שזה יהיה יותר כיף, כי חברה? דווקא אף חברה שלי לא יוצאת לטיול... בכל מקרה לפי המסלול שקיבלנו אני מאמינה שיהיה בהחלט כיף. רק יש משהו שקצת מפחיד אותי... הר שלמה נכלל כמסלול נפרד ליום שלם, וזה היום השני שקמים בו ב5 וחצי...
מלא אם זה היה היום הראשון אז צריך גם 5 שעות כדי להגיע לשם בכלל, אבל היום השני??? יום שלם??? הר אחד???

*neta*

New member
ואוווווווו אינה, שיהיה לך טיול מרתק

מעניין, שתהיו באוהלים, את יודעת ההרגשה הארצי-ישראלית, ואני מקווה שתהני ! ושרון, טיולים ברעות אף-פעם לא היו משהו.. כאילו הם ממחזרים את עצמם, חוסכים בהכל, ואיכשהו צריכים לשלם 350 על הטיול הזה!

b1000

New member
גם לנו

היה טיול מטומטן הלכו איזה 20000000000000000קילמוטר עלינו על הר מטומטם

איזה אוהלים? ../images/Emo6.gif

אנחנו מתאכסנים במלון הולידיי אין של אילת, זה אמנם מלון 3 כוכבים וזה האקספרס כלומר הפחות טוב מבינהם אבל זה עדיין מלון! ולא אכסניה ובטח שלא אוהל!

*neta*

New member
אז זה בכל הארץ שי"ב יורדים לאילת

חבל שמעתי שקורעים שם את התחת חזק!

*neta*

New member
אילת דרומית לנו..גם לך..

אז יורדים לאילת, טוב נו אולי את לא מכירה את זה.. ויש לך תוכניות לרדת מהארץ??

Salem

New member
אני קורא לחברי הפורום להתארגן

ולרכוש לצנניה בית הרחק מהפורום!

shiri_b

New member
מה זה בית?? היא רק אחת

נשאיר אותה אצל מישהו ונקווה לטוב.

למעלה