היי לכםםםם.....

• פותח הנושא McYc
  • פורסם בתאריך

McYc

New member
היי לכםםםם.....

אני בת 16 וחצי... ולפני כ4 חודשים נשרתי מהתיכון (לא חשובה הסיבה...) עכשיו הבעיה שלי היא כזאת... כמו הרבה אנשים פה אני מאמינה... אני לא מוצאת עבודה... אף אחד לא מקבל אותי... יש לי הופעה נאה והכל בסדר אצלי... ואני פשוט לא מבינההה... נתתי את הטלפון שלי בכל כך הרבה מקומות שמחפשים עובדים ולא חזרו אליי!!! לפני חודש חיפשו עבודה במקום בעיר שלי... ולא קיבלו אותי... אחרי כמה זמן קיבלו את חברה שלי... היא שאלה מה הוא לא קיבל אותי והוא אמר שמי שנושר מבית ספר יש לו בעיות נפשיות והוא לא בסדר בראש!!!!! זה מה שאנשים חושבים?? אני ממש לא מבינה את זה......

Mariasha

New member
זה לא משהו שאת רוצה לשמוע

אולי זה לא מה שאת רוצה לשמוע, אבל כדי לך לחזור ללמוד, אולי להחליף ביה"ס ולרדת שנה - אבל בכל מקרה תחזרי ללמוד! בכל העבודות כיום דורשים מינימום תואר ראשון, יהיה לך קשה מאד למצוא עבודה שווה ללא שום השכלה. תחשבי על לימודי תיכון שמשלבים מקצוע (מזכירות, קלדנות, ספרות וכו'). את נשמעת לי כבחורה טובה, חבל אם תפספסי את זה !!!

McYc

New member
אז ככהההה...

אני מקבלת מהעיריה שיעוריים פרטיים בחינם... אם אני יעשה עוד 8 יחידות של בגרות אני יקבל תעודה שעשיתי 12 שנות לימוד... ואז לא תהייה לי בעיה למצוא עבודה... בכל מקרה הבעיה היא לא הבית ספר שהייתי בו אלא בתי ספר בכלליות...

למעלה