היי לכל הפורום!

OfrikiG

New member
היי לכל הפורום!

רק רציתי לשתף אותכם ביום נחמד מאוד שעבר עלי - הדבר הראשון ששמעתי כשקמתי בבוקר היה 'בוא' (השעון המעורר שלי מכוון על רדיו) והשתחררתי 3 (!!!!!!!!!!!!!!!) שעות קודם, כלומר במקום ב-16:00 ב-13:00 וזהו...סתם עבר עלי יום נחמד
יום טוב לכולם!!!

SimsY

New member
let's see you top that ../images/Emo8.gif

הלימודים במכללות האקדמיות מתחילים רק ב-20 באוקטובר .....

הרגע היה פה, בחיי!

אין לי זמן להשקיע בפורום כמוכם, חוץ משבתות שאני לא פה, אני לומד ראשון רביעי וחמישי עד 18:45, ואז עוד שלושת רבעי שעה לחזור הביתה באוטובוס. (היום זה היום של ההתנדבות, ושלישי גומרים "מוקדם" ב16:30 ואז אני אוכל עם אבא שלי). חוץ מזה אני גם לא מרגיש צורך לכתוב. אולי מלא פה מדי בשבילי. אני משתדל לקרוא כמה שיותר, אבל חסר סיכוי לעמוד בקצב הכתיבה פה. גם לוקח לי זמן לענות בדרך כלל, על דברים שלא חשבתי עליהם לפני כן, ואין לי מספיק זמן בבית בשביל לחשוב וגם לענות באותו יום כמו שהיה לי בחופש. אם זה לא מספיק תוסיפי את ההשפעות לוואי של הריטלין, שזה כאבי ראש וסתם הרגשה דפוקה. אגב, בגלל הMP3 החדש והמשוכלל שלי (שהוא גם הארדיסק נייד, 256MB, שתלוי לי על החזה בגאווה, אני מתחיל להרגיש כמו בחורה. כל הזמן אנשים מסתכלים על החזה, וחלקם, גם כאלה שלא מכירים אותי, גם שולחים ידים
)

Ez sLeeP

New member
מצבי דומה לשלך,

מזדהה וכואב את כאבך. שלי התחיל ביולי (עם תחילת החופש, התחיל מאסרי במעמקי צינוקי חברת 'דרדור' [טור שלם, בקרוב, לאחר בחינת הפסיכי..], והטבותיי הספק מיניות, ספק הטבות, בבית הקפה המשפחתי, ועם תחילת הלימודים - רק גבר העומס. בתקווה שיתנדף עם הגיעו של התאריך המקולל בדרגתו השנייה בשנה, ה-2 באוקטובר [היום הכי מקולל אי שם באוגוסט, ומשתרך לאותם דקות ארוכות וכואבות מנשוא שהיוו את מפגשי עם הסלשר העונה לשם 'בוריס', ומחזיק באמצעי התקשורת הקומפקטי בעולם..]). אני בעצמי לא מבין את שכתבתי. כנראה עומס מחשבתי. תומרוש, בספק אם אתקרב להישגיך הפסיכומטריים..
נדבו'ש.

למעלה