היי לכל החברים שלי

odeliaabut1

New member
היי לכל החברים שלי

אני מאחלת לכולכם שבת שלום ופחות לחץ ומתח, ובואו באמת נתרכז במה שהביא אותנו לפורום וזו האהבה למוזיקה היוונית שוב אני מזכירה שיחד עם זו נוצרו חברויות מדהימות והיכריות עם אנשים מכל המקומות. מבייש אותי לפתוח היום את הפורום ולראות את כל העלבונות האלו אז קודם כל החברים כולם מתקבלים פה בברכה אף אחד שלא "ימליץ" לנאווה ללכת מפה כי נאווה מיוחדת במינה אנחנו מקבלים פה את כולם ומי שזה לא מתאים לא סימן לא טוב בשבילו. אז בבקשה בואו נפרה את הפורום במוזיקה המדהימה שלנו ובואו נמשיך להעביר מידע ושירים םשתהיה שבת שלום צבועה בהמון צבעי אהבה ושלום יש מספיק שינאה ורע בכל העולם אז בואו נשמור על החלקה הקטנה והטובה שלנו שלא תהרס גם היא

notis12

New member
היי חברה הרשו גם לי להצטרף

בברכת שבת שלום לכולם חום ואהבה ישררו בפורום זה שבת שלום והרבה מוזיקה טובה .......יוונית כמובן ....

שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

ומבורך לכולנו ולכל עם ישראל אמן!!!!!!! תעשו חיים חברה הרי חיים רק פעם אחת לילה טוב מאיה!

odeliaabut1 - גדולה מהחיים ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך! מסכימה עם כל מילה שלך!
שבת שלום גם לך ואחלה סופשבוע ל כ ל חברי הפורום ותמשיכו לדבר מוסיקה יוונית טובה כמו שאתם יודעים
איילה

Nava5

New member
היי אודליה, על הטוב אודה לי-ה

מצטרפת לקול השפוי והמפייס שאת נושאת בקרבנו!!!
אנחנו נמשיך להתרכז במה שאנחנו, ובמה שאנחנו אוהבים... החברויות שנרקמו לא יבאישו בעטיים של האנשים הקטנים שמנסים לחבל!!!
בנוגע אלי, אל תדאגי, אינני מקבלת המלצות ממקורות בלתי מזוהים... אסיים בציטוט שלך, מתאים לי פיקס: ..."שתהיה שבת שלום צבועה בהמון צבעי אהבה ושלום יש מספיק שינאה ורע בכל העולם אז בואו נשמור על החלקה הקטנה והטובה שלנו שלא תהרס גם היא".

למעלה