היי לכל החברים שלי

odeliaabut

New member
היי לכל החברים שלי

היי לכם אני מזכירה, את מפגש הפורום שיתקיים יום שלישי ערב חג אצלי בבית ברחוב החייל 4 בחיפה למי שלא יודע להגיע שיפנה אליי במסר האישי ונחליף טלפונים, אשמח לדעת תמונת מצב מי מגיע? ואני מקווה שיגיעו ויהיה אחלה ערב ולמי שכבר יש תוכניות לא נורא יהיו עוד ימים שבת שלום שבוע טוב וקסום לכולם וכיף לראות את כל החברים פעילים, ואת החברים החדשים אז שיהיה לנו רק בכיף ורק הכי טוב

Nava5

New member
למי שמעונין בטרמפ

החלטתי לנסוע ברכבי (לא רולס רויס). אודליה, תכנסי למסר.

notis12

New member
אודליה מאס

אני כמו שהבתחתי יחד עם יווניה אמיתית לא נאכזב אותך את ..... את פותחת את ליבך ואת דלת ביתך למען אחדות והכרות של כל חברי וחברות הפורום .... ואני מבטיח לך לא נאכזב אותך ואני קורא מכאן לכולם באו ונפגש אצל אודליה בחג הביכורים והיין ותהיה לנו שמחה גדולה ... יאסו אודליה מאס ........

odeliaabut

New member
חיים ממי שלי

לא שמעתי ממך ואתה לא עונה לי בפרטי אני מבינה שאתה מגיע? תגיד לי מה קורה וכמוב החברים שלנו מירושליים שהיו אז מוזמנים התגעגעתי ל2 המקסימות תודיע לי מה קורה אני אשמח אם תגיעו

יש סיכוי שאחת מהם תבוא, או, לך תדע

אולי כל הירושלמים, מה שבטוח עכשיו הוא שאני מגיע...

shmuel16

New member
חברים ציפור קטנה לחשה לי..........

שאודליה עורכת קניות בשוק כבר יומיים, וכי יהייה שולחן חם, שולחן קר ושולחן מתוק וגם אבטיח עם גבינה בולגרית ! אז מה שנפסיד את זה ?

חולפת2

New member
אודליה,כמה הייתי רוצה

להגיע,אך אני מארחת את הפמליה שלי,בכל אופן הייתי שמחה לבוא,ולעזור לכם עם הכיבוד,ולהביא איזו עוגה(פאגטו??)טובה,בכל מקרה אם תצטרכו עזרה עם כיבוד,או יחסר לכם משהו ולא יהיה מי שיכין,אשמח להכין לכם,ושמישהו יבוא לאסוף ממני. מאחלת לכם ערב מהנה,ומחכה לתמונות!! טוב,הבנתי שזה הג'וב של סמואל. אז תהנו!!

odeliaabut

New member
ממי תודה לך

ממי תודה לך על ההצעה, תבואפעם אחרת נחשוב עלייך, ונקדיש לך שיר מכל הלב אנחנו אוהבים גם את אלו שלא באים, ויהו עוד אירועים ומפגשים אני מבטיחה לך

F a d i

New member
אודליה,באיזו שעה "ההזמנה"?!

חולפת
חבל שאת לא יכולה להגיע... לא נורא,יהיו עוד הרבה פעמים כאלה יאסאס פידיה..

איזקיס

New member
בוקר טוב אודליה ולכולם אני מגיע

רק תגידי באיזו שעה ואם צריך לעזור במשהו יום טוב לכולם!!

למעלה