היי לכל הבנות........

מה זה כל ההתנצלויות האלה? ../images/Emo8.gif

אין בעיה. אמרנו כבר - כמו בפורום - כל אחת עושה מה שטוב לה וכמה שטוב לה. אין צורך להתנצל ...

לונה..

New member
אבל אמרתי שאני מצטערת!!! אז מה! ../images/Emo10.gif

סתם

m o n a l

New member
לכל הבנות המקסימות../images/Emo24.gif

היה מ ד ה י ם, מרגש וגם מאד עצוב... היה מאד כיף להכיר את הפנים שמאחורי הניקים, את המטען הכבד של כל אחת ואחת מכן. תודה לכול הבנות: לסקאלי המקסימה על ההקשבה והתמיכה לחייכנית ואופטימית על ארגון (שבטח היה לא פשוט...) להוקוס פוקוס החבר והחתול שנידבו את ביתם למפגש וסבלו מחוסר הנוחות בשקט ובסבלנות לשירוש המאמי האחת הסיפור שלך נכנס לי ללב והזדהתי איתך מאד
תודה מכל ה
למיכל לוי1 המתוקה והמקסימה שהנסיעה איתך הפכה לחוויה בפני עצמה... ותודה מיוחדת לתינוקי שלה על כך שגרם לי לראות במפגש הזה את ה bright side of life תודה רבה לכולכן ושבת שלום

לונה..

New member
.....

אני רוצה להודות להוקוס פוקוס המקסימה על האירוח הנפלא, מבחינתי גם אלף תודות לא יספיקו
, לאודליה ולשירוש על הטרמפ והצחוקים בדרך, אתן נהדרות. וכמובן לכל הבנות כאן בפורום. באמת שאין לי מילים לתאר את המפגש ואת התחושות שלי במהלכו ובעקבותיו. וזהו... מה אני יכולה לומר? מקווה שהפעם הבאה תגיע במהרה.

אומנם אני חדשה-אבל...

אני מאוד אשמח אם תעשו כזה מפגש עוד פעם ותיהיה לי היזדמנות להגיע למרות שאני לא מכירה את כולכן אבל אולי לראות שאני לא לבד זה יכול לתמוך... עוד יום שישי בלי אמא...

S u n n y 1

New member
היי לכן

היה לי ממש כייף לפגוש ולהכיר את כולן אני ממש מתנצלת שלא יכולתי לשמוע את המשך הסיפורים, וגם להיפרד באופן אישי מכל אחת ואחת. היה לי ערב מהנה מאוד למרות שהיה לי קשה להביא את עצמי אליו. תודה לכן אשבל1 וMEWITHOUTU על הטרמפים שמחתי להכיר אתכן קצת יותר לעומק בדרך.. לך הוקוס שפתחת את ביתנו ולחייכנית על ההפקה של הערב.. וכמובן מליון תודות לסקאלי שהקימה לנו את הפורום הזה! טוב אני מתחילה להשימע כמו נאום של בר מצווה... אז תודה אחת גדולה שגרמתן לי לחייך מה שלא יצא לי לעשות לאחרונה... מקווה לפגוש אתכן שוב במפגש הבא

MeWithoutU

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif../images/Emo8.gif

MeWithoutU

New member
לכל הבנות...

חבל שאלא הצלחתי להישאר עד הסוף...לא סיימתי לשמוע את כולן... תודה לאשבל1 המקסימה שלקחה אותנו למפגש...והיה כל כך נחמד להכיר אותה יותר ולדבר על כל מיני דברים בנסיעה מאוד שמחתי לדעת שסאני1 ואני קרובות... הוקוס פוקוס...תודה על האירוח...(אגב היתאהבתי בחתול המתוק שלך...) חייכנית ואופטימית...איזה יופי שארגנת הכול ודאגת שנתארגן ונגיע... סקאלי...את כזאת מדהימה...תודה על החיבוקים...עשו לי טוב בלב... מיכל לוי1...עידו פשוט כל כך מתוקקקקקקקק ובכלל לכל הבנות תודה ששיתפתן ונתתן לי להיתקרב אליכן ולהכיר אתכן יותר... תודה לכל אחת ואחת ממכן... אשבל1,סאני1,סקאלי,הוקוס פוקוס,חייכנית ואופטימית,עדן בת,לונה,ורד51,מיכל לוי1,אמא של אלעד ודניאל גיפט אוף לוב,אודליה 29 האחת,שירוש המאמי היחידה,אולי אמצא שם,מונאל,דיר פרודאנס,לקשמי,איריס... חששתי...ובסוף באתי... היה ממש נחמד... שמחתי להכיר אתכן פנים מול פנים לדעת מי הבנות מאחורי הכינוים... ולכל הבנות שלא הגיעו... מקווה שניפגש במפגש הבא...

בנות יקרות נהנתי מכל רגע ורגע ממכן

ותודה לכולכן ולא הפסקתי לחלום על הסיפור של כל אחת ואחת הוקוס פוקוס תודה על האירוח חייכנית ואופטימית מקסימה פשוט כמו בשם שלך סקאלי את מדהימה חולה עליך חחחחחחחחחחחחח ואיריס אני עדיין מחכה למתכון של הקוסקוס עם הירקות הרבה אהבה

למעלה