היי לכל הבנות........

אשבל1

New member
היי לכל הבנות........

1. מתנצלת שוב בפני הבנות שכל כך רציתי לשמוע עליהן אבל עקב אילוצים נאלצתי לעזוב בשעה 23:00. 2. מאוד נהנתי להכיר את כולכן, כיף יהיה לכתוב ולקשר בין הניק לבנות שפגשתי. 3. היה לי נעים ונחמד להעביר את שעת הנסיעה בחברת ג'ולי וסאני. 4. תודה להוקוס פוקוס המארחת המקסימה. 5.לילה טוב לעידו הקטן והמקסים, אשמח להכיר לו חבר(גם חתיך). לילה טוב לכולכן וגם לכל האחרות שלא הצליחו להגיע, להשתמע בהמשך....................

לקשמי

New member
היי לכולן

כאמור חזרתי עכשיו ובמקום להיות במיטה אני כאן.
חייבת להודות, הייתי קצת בהלם מהמפגש, אמנם קראתי את המאמרים לפני כן אבל בכל זאת איכשהו לא התכוננתי למפגש כזה "טעון". אך בכל זאת נהניתי להכיר כל אחת ואחת מכן, את עידו המתוק ואת ג'וי השובב.
לילה טוב וסופשבוע מקסים.

כאילו, WOW ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בנות, שיא נשבר. 18 גולשות [17 פעילות ואחת סמויה, שהייתה אמיצה ובאה, כל הכבוד!] ילדון מקסים אחד, חתול מתוק-מתוק, וא', יקיר הפורום, שמיטב שעות השינה שלו נגזלו ממנו עקב עדת הבנות שהציפה את ביתו. ללא ספק המפגש מרובה המשתתפים ביותר שהיה לנו מאז הקמת הפורום. אז מי היה לנו שם?
המארחת המקסימה שלנו, הוקוס פוקוס 1, שפתחה בפנינו את ביתה החם - תודה רבה רבה
מארגנת המפגשים הדגולה שלנו, חייכנית ואופטימית, שניווטה כאן מבצע יוצא דופן במורכבותו [בודאי שמתם לב כמה הודעות רצו כאן בפורום לפני המפגש, כמה בנות אמרו שיבואו והיה צריך לשלוח להן הזמנות אישיות, כמה בנות היו צריכות טרמפ, כמה תיאומים של אוכל וכסאות ומה לא היו פה], וכל זה תוך כדי העברת דירה - כל הכבוד, ואלף אלפי תודות לך
SUNNY1, מותיקות הפורום, שכבר מזמן מזמן [יותר מידי זמן...] לא ראינו, וסופכלסוף זכינו לפגוש שוב. סאני, נראית מדהים, ממש יפהפיה. שמחתי שהיית מסוגלת לבוא...
לונה.. שאוטוטו משתחררת, וגם הביאה אותה בלוק חדש [בשבילי] ויפהפה. שיחקת אותה!
VERED51 ורד המקסימה, שהצחיקה אותנו כל פעם מחדש,
עדןןן שבלי להרגיש מתחילה כבר להיות מהותיקות במפגשים ...
מיכל לוי1, שבאה עם בנה המתוק [ששבה את לבבות כולן שם] ועשתה מאמצי-על למנוע מנוכחותו הכובשת להפריע להתנהלות המפגש. הערתי מאוד את רגישותך. ולחדשות - אשבל1 שכמו בפורום, גם בחיים היא נבונה, נעימה ומעניינת,
MEWITHOUTU - שלמרות שהתרגשה וחששה, הייתה אמיצה ובאה, ועוד כל כך מרחוק!
GIFT OF LOVE - צעירת המשתתפות, שגם חששה מעט, אבל הפעם לא ויתרה ובאה מעיר הקודש ...
M O N A L המקסימה שהיינו בטוחים שהיא בת 17 עד שהיא גילתה לנו את האמת ...
dear prudence , שדומה באופן מפתיע להפוך חזק, וגרמה לרבות מאיתנו להתבלבל ...
אולי אמצא שם שהייתה גם היא אמיצה, ולמרות החששות אזרה עוז, באה, ושיתפה אותנו בסיפורה יוצא הדופן,
לקשמי, גולשת שכתבה בעבר ממש בפתיחת הפורום, ולאחרונה הצטרפה אלינו שוב,
שירוש המאמי היחידה, שריגשה אותנו עם הסיפור שסיפרה,
אודליה29 האחת , שמי שלא טעמה מעוגותיה המופלאות, מה-זה הפסידה בגדול!!!
איריס, שאין לה ניק בפורום היות שהיא גולשת סמויה [כלומר, רק קוראת ולא כותבת], שקפצה למים והתחברה אלינו בטבעיות, ו-רגע - איפה מס' 18
אה, גם אני הייתי ...
אז שוב תודה לכולכן על האומץ, על השיתופים, על המאכלים המעולים שהבאתן, ובכלל על היותכן חלק מהבית הזה בוירטואלי ומחוצה לו! שמחתי לראות את כולכן, לא ויתרתי לאף אחת על חיבוק, וזה היה כייך לא רגיל! ושוב תודות להוקוס ולחייכנית, על ההשקעה הרבה באירוע! להתראות בפעם הבאה ...

בקשה קטנה - פרטיוּת

מי שמתייחסת כאן למפגש - אנא ציינו ניקים של המשתתפות ולא שמות פרטיים אמיתיים - במפגש אנחנו משתפות בשמות [מי שרוצה כמובן], אבל בפורום עדיף לשמור על פרטיות ולהשתמש בניקים הרגילים [למי שיש כמובן. הוקוס, הגיע הזמן למצוא ניק לגוי!]

מצטרפת לבקשה של סקאלי

בבקשה שמרו על הפרטיות. אם הניק הוא לא השם האמיתי - או סוג של שילוב שלו - סימן שהייתה לכך סיבה. תודה!

dear prudance

New member
בוקר טוב....

תודה על לילה מרגש.... על המתוק ועל המלוח על הדמע ועל הצחוק על אושר מיילל ועל אושר בלונדיני........ על רשימת הקפה...ועל הטייק אויי למחששה.... תודה בעיקר על זה שהייתם..... וסליחה ותודה מיוחדת... ורד חייכנית ועדן על נסיעה לטול כרם.... אוהבת המון ומרגישה יותר שייכת בזכותכם יהל ויפעת-נראה לי שאני צריכה לראות אותך....

WOW‏!‏

האמת שהמפגש היה יותר טעון מכפי שחשבתי... אני מגיעה ומודה לכל מי שהשתתפה ושיתפה זה נותן כח להמשיך הלאה... גם כשקשה, (וקשה!) תודה מיוחדת לספי על האירגון במפגש, להוקוס על הדירה, לחייכנית על האירגון מסביב, לאודליה על הנס קפה שהחזיק אותי שפויה עד הבית, לוורד על הטרמפ המסור עד לאוטובוס, לבנות המקסימות ששיתפו והשתתפו...אתן גדולות מהחיים! אוהבתתתתת ומעריכה, עדןןן.

ואחרונה חביבה ... מס' 19

התנצלות גדולה... לאדומה שהגיעה באיחור, אחרי שעשיתי את הרשימה ...
אמא של אלעד ודניאל שלא ויתרה לעצמה ובאה מאוחר אחרי יום עבודה, וגם נשארה אחרונה לסייע בארגון הבית אחרי, תודה!

מתוקות, היה ממש נחמד לפגוש את כולכן

...להכיר את הבנות החדשות או את הוותיקות שעוד לא יצא לי לי לפגוש ולראות שוב את הבנות שכבר יצא לי להכיר. תודה רבה למארחת שלנו -הוקוס המקסימה והמתוקה, ל- א' בן זוגה הסבלני שנאלץ להיות במאסר בית (מקווה שהאוכל שנשאר ישמש כפיצוי) וכמובן לג'וי החתול הג'ינג'י והמתוק על שפתחו בפנינו את ביתם... תודה לסקאלי המדהימה, בראש ובראשונה על הקמתו וניהולו של הפורום המקסים הזה ועל נתינת המקום ותשומת הלב לכל אחת ואחת מאיתנו. תודה ל Vered51 שהחזירה את dear prudence , את עדןןן בת ואותי בשלום למחוז חפצנו...תודי שזו הייתה הרפתקאה... כל הכבוד על האומץ של החדשות והותיקות שנחשפו לראשונה, להגיע ולשתף...
מחכה לפגוש אתכן שוב בקרוב... והוקוס...ממש מתנצלת שהשארנו אותך עם כל הבלאגן בסוף...בטח נשארת עד מאוחר לסדר אחרינו...

efratushb

New member
היי בנות*הניק של אפרת,

אני-הדודה של גיא- איך היה המפגש אתמול?

תשובות לשאלה ...

ברחבי השירשור הזה ... מקוה שבפעם הבאה תהיינה לנו גם תגובות שלך ושל אפרתו'ש.

../images/Emo13.gif היי בנות

אני שמחה לשמוע שנהניתן. נשמע שהיה מפגש מיוחד מאוד. חשבתי עליכן כשהייתי בהופעה.. מקווה להיות בפעם הבאה שבת שלום ונשיקות אני

בוקר טוב..../images/Emo13.gif

בוקר טוב לכולן, כן, עכשיו יצאתי מהמיטה
תודה לכולכן שבאתם, היה שמח, היה עצוב היה מהכל ביחד תודה לחייכנית על האירגון המדהים ולסקאלי שיודעת מה אני חושבת על הפורום הזה וכמה הוא הציל אותי, תודה על הפורום ועל מי שאת. וסקאליל'ה-אומרת לך שוב תודה על ההפתעה שבסוף החבאת לי בבית
(שובבה..) היה נחמד לראות את מי שכבר מכירה ולפגוש את מי שלא מכירה שבת שלום שלכולנו יהיה רק טוב ג'וי מוסר ד"ש ונשיקה...

A GIFT OFF LOVE

New member
בוקר טוב בנות

ובעצם כבר צהריים טובים.. התעוררתי עכשיו, ממש הייתי שפוכה.. קודם כל אני רק עכשיו מעכלת שראיתי אתכן אתמול.. היה מקסים לראות ולהכיר קצת יותר את כולן.. להוקוס- תודה על האירוח וסליחה על הג`ינוסים בקשר לחתול.. סקאלי- את פשוט מדהימה וכ``כ סקאלי.. חייכנית- תודה גם לך, יש לציין שאת ממש חמודה עם צמה.. לשירוש- היה כיף אבל גם עצוב לדבר איתך.. חבל שזה נקטע.. בשביל זה יש מסרים.. לדיר פרודאנס- יש לך באמת חיוכים כובשים רק חבל שהם ימחקו אם אני אהיה אי פעם חניכה שלך.. תודה למיכל- על הטרמפ וגם על הנסיעה לבית.. ולכולןןןן- תודה שהגעתן.. גיפטוש,

תודה מתוקה

גם לי היה נורא נחמד לדבר איתך את פשוט מקסימה לא האמנתי שאני אצליח לשפוך והאמת שזה נורא הרגיע אותי מבפנים הרגשתי שאני יכולה לדבר מול כל הבנות זה היה נורא טוב... מצטערת שהעצבתי אותך הלוואי ולא היתי מעציבה אותך ושכל מה שסיפרתי לא היה קורה... את ממש מתוקה אני רוצה להמשיך להתכתב איתך אז בבקשה תשלחי לי במסר את המסנג'ר שלך אם יש לך ואם לא אז נמשיך לדבר דרך הפורום המון תודה על התמיכה ועל ההבנה.... מאחלת לך שיהיה לך רק טוב.... שירוש

dear prudance

New member
גיפתוש....../images/Emo9.gif

הילדים שלי יודעים שגם שנמחק לי החיוך אני עדיין הכי אוהבת אותם....ושהוא תמיד חוזר.... ואת? רק לראות אותך גורם לי לחייך.... מתה עלייך וכמה כבר בעיות חמודה כמוך יכולה לעשות?

מבקשת סליחה מכולן!

אני החלטתי לפתוח הודעה חדשה ולא לשרשר אותה למתכונים... ולבקש סליחה מכל הבנות שטרחו והכינו מאכלים טעימים מאד! (כך השמועות מספרות!) ואני נמנעתי מלאכול, מסיבות שונות. אם מישי נפגעה אז סליחה! הייתן מקסימות, עדןןן

למעלה