היי לכל האבות

הילית111

New member
היי לכל האבות

ערב טוב לכולם התלמ שלי מתקרב בצעדי ענק 16/2 אני עובדת כל יום משרה מלאה ועם הלחץ בעבודה בקושי מתפנה להתכונן . גם בעלי עסוק מעל לראש בעבודתון רשימות כבר יש על כל פנים. מבוססות על ידע שלי מפורומים !תודה לכולם אחרי שפירסמתי רשימת תיק לידה שלי וקיבלתי הרבה הערות טובות ובונות שעזרו לי אני מפרסמת את רשימת הציוד שלי לקראת התינוקי אני אציין שזו לידה ראשונה וחלק מהדברים אני מקבלת ממשפחה-רשמתי בקובץ אשמח מאוד לכל הערה-חשוב לי גם הזוית של האבות תודה וסוף שבוע מקסים לכולם

שי ז.

New member
מחמם בקבוקים ומחמם

מגבונים זו הוצאה מיותרת. כשאת מכינה את הבקבוק פשוט שימי קצת מים רותחים מהקומקום (או שתעשי כמונו ותעמידי על השיש תרמוס עם מים רתוחים בטמפ' הנכונה). בבית החולים התינוק מקבל הכל (חיתולים, בגדים, תמ"ל אם את לא מניקה וכו') את צריכה רק בגדים כדי להוציא אותו ומוצץ שרוב הסיכויים שהוא לא ירצה. לגבי הסלקל בדקי את תאריך הייצור שלו (מסומן עליו איפה שהוא).אחרי 6 שנים מתאריך הייצור צריך להחליף כי הוא לא בטיחותי יותר ככיסא לרכב (יכול לשמש להנחת התינוק בבית וכו' אבל לא לנסיעות). אל תתבישי להגיד לרופאים והאחיות על כאבי תפרים או טחורים. יש להם המון ניסיום עם זה (כמעט כל יולדת סובל לפחות מאחד מהם) והם יתנו לך חומרים להרגעה. שיעבור בקלות.

hirshfe

New member
ללא ספק מחמם בקבוקים מיותר

הטריק לנו אני ממלא מים רתוחים בבקבוק כ-150 מ"ל ושילד דורש בקבוק מוסיף מים רותחים. וזה יוצא בדיוק בטמפ' הנדרשת

מחשבות

New member
האמת היא, שזה עובר כל כך מהר

שרוב מה שנמצא בתיק ממש לא מוצא שימוש. לתינוק דואגים שם היטב וחשוב של יהיה נוח כמו שאת רגילה בבית וזהו. היום גם משחררים מהר אם אין בעיות מיוחדות ותוך 48 שעות את בחוץ.

למעלה