היי לכלכן.

dool6

New member
היי לכלכן.

אני לסבית בת 40+ והרבה זמן שאני מחפשת חברה וחושבת שכמעט בילתי אפשרי ללסבית מעל גיל 40 למצוא חברה לאהבה..... וחבל, כי אני חושבת שלאהבה אין גיל.....ואני רק רציתי ללטף ברכות שער ארוך או אולי קצר...לחוש בחום גופה של מישהי שתוכל לחבק אותי באהבה כי אני "גברת" lonly"....כמו שהשיר אומר...וחזרה לי אהבה מישהי אי שם שתושיט לי יד ולב... אבל כניראה אין לימזל באהבה..... אבל אחכה לאור הירח החיוור שמביט בי מעבר לעצים שבפארק הלאומי ברמת גן... אבל יש עוד ברבורים באגם הכחול.....ולפחות הם הירשו לי ללטף את גופם הלבן והרטוב.......

dool6

New member
למלכת הלבבות ערב טוב!

תודה לך, והמשך ערב ניפלא שיהיה לך.

dool6

New member
למחפשת את האומץ!!

היי! תודה על הברכה. מקווה שיהיה מעניין בפורום הבנות הזה.

pizi33

New member
מכיוון שהסגרת בקלי קלות

את מקום מגורייך. כל שנותר לי זה לשאול איפה היית לפני שלוש שנים שעוד גרתי באזור ולא מצאתי לעצמי את הנפש התאומה שלי. היום אני בצפון ואני ראלית, לא מוצאת לנכון לקיים מערכת יחסים רצינית עם בחורה מרמת גן. לא לספר לי בבקשה שיש רכבת ואוטובוס וישראל קטנה. אני יודעת הכל ורוצה את בת הזוג שלי במרחק נסיעה קצרה במכונית.

dool6

New member
היי pizi!

מה שלומך? אולי לא הבנת אותי אבל אני גרה גם בצפון כמוך!! מה שכתבתי לא בהכרח מראה שאני גם גרה ברמת גן...פשוט הייתי שם באיזה יום חופש בקיץ, אז אם תירצי בבקשה את מוזמנת לכתוב לי.

dool6

New member
בוקר טוב maggie!

חנוכה שמח לך, אתמול לא ישנתי בכלל מכל הבאלגן שיש בחיפה אם השריפה הענקית שמשתוללת ביערות הכרמל, בהחלט אני אחפש גם שם חברה אולי אמצא... צריך הרבה סבלנות אסור להתייאש.

dool6

New member
maggi!../images/Emo9.gif

ערב טוב! אני לא מחכה .....להכיר נשים בפארק.... פשוט כתבתי שיר בזמן שהייתי בחופשה בקיץ יום אחד בפארק הלאומי ברמת גן.. ואני חושבת שגם אי אפשר להכיר במקומות ציבוריים....

למעלה