היי לכלום

גללללוש

New member
היי לכלום../images/Emo9.gif

טוב..אז רציתי שתעזרו לי בבעיה.. לפני שנתים עברתי בית ספר מיסודי לחטיבה. כל החברות הטובות שלי עברו לכיתה אחרת ואני הייתי בכיתה עם עוד 2 ילדות מהכיתה הקודמת שלי. במשך כיתה ז´, ואולי אפילו לפני אני ו-2 הילדות מהכיתה שלי נהיינו ממש חברות טובות..אבל הבעיה היא שתקעו אותנו בכיתה עם ילדים מפגרים..ובכלל , וגם בשיכבה אין משהו ילדים נחמדים.. עם החברות הקודומות שלי אני כבר בקושי בקשר..בתחילת כיתה ז´ היינו בקשר ולאט לאט הוא גם נפסק..ויש אולי איזה כמה בנות מהכיתה שעברה שלי שאני עדיין בקשר איתן..(אבל לא ממש טוב..) אז..הבעיה היא כאילו לא ממש כייף ללכת לבית ספר..(אני יודעת שאין כזה דבר....).
אנחנו רק 3 חברות..(ממש טובות..) וכאילו זה רק שלושתינו.. וזהו...

כנסי!!

גם אני כשבאתי לבית ספר הרגשתי איזה בית ספר דפוק והייתי רק עם חברה שלי בעיקרון והיינו מזהההההה סנובות!! חבל"ז!! כי אמרנו איזה ילדים דפוקים אבל לאט לאט כשהכרנו אותם הכרנו את כל השטויות שלהם ולמדנו להכיר אותם והיום יש לי די הרבה חברות!! כי צריך להשתלב בטח שזה סבבה אבל כמו שאת אומרת "וכאילו זה רק שלושתינו.. וזהו..." זה לא יהיה רק שלושתכם אם תכירו את השכבה. רק אל תהיו עם גישה שלילית- זה יהרוס הכל. תשאלו שאלות ותכירו אותם- ואל תדאגי אתם עדיין תשארו חברות נורא טובות אבל עם מעגל חברתי יותר גדול!!

גללללוש

New member
אז זהו...

שדווקא כן יש לי ידידות וכל זה מהשכבה..אבל סתם כאלו ידידות.. כאילו לא ממש ממש טובות... וכן ניסיתי להכיר ילדים אחרים וכל זה..(ודווקא הצלחתי..) אבל הילדים בכיתה ובכלל בשיכבה..אני ממש ממש לא אוהבת אותם.. ואם עם קובץ הילדים הנורמלים בשכבה אני דווקא כן מדברת..(אבל לא המון סתם לפעמיים שיוצא..). ו..זה לא אכפת לי שזה רק שלושתינו וזהו..אבל כאילו זה לא כייף..הייתי מעדיפה שהיו לנו בשיכבה ילדים נחמדים..וכל זה... כי זה סתם כזה משעמם ככה..

מה זה נורמלי אצלך?

אף אחד לא מושלם, את יודעת. את לא צריכה להתחתן איתם, את צריכה להתחבר איתם. אפילו רק לשיעורי בית. את באה בגישה שלילית, בכל חברה שלי יש פגם קטן- קטן, וגם בי!! כן, כן, אני מודה!!!!! תנסי להכיר אותם יותר טוב.. את נשמעת שאת מסתגרת קצת עם עצמך כשאת איתם זה נכון!? (מנסה להשמע חכמה!! לפחות מנסה!!ב "אולי זה בהשפעת האטמוספירה שמסתובבת סביב כדור הארץ וגורמת ללחץ ולכל מיני... בלה..בלה..") תלמדי להכיר את הטוב שבהם. שוב- הם לא חייבים להיות מושלמים!!!! תנסי גם לצאת איתם למקומות להזמין אליך. אולי זה לא הסגנון שלך אבל תנסי!! לא יודעים עד שמנסים!!!!!!!!

גללללוש

New member
אמ...לא תודה..

תאמיני לי ..שאני כבר כמעט שנה וחצי איתם בכיתה ואני כבר דיי מכירה אותם.. וממש לא הייתי רוצה להכיר אותם יותר..(גם אם הייתי רוצה..ותאמיני לי שזה לא יקרה..) אז הם לא היו נונים לי הזדמנות..(ו..הזכרתי כבר שזה לא אכפת לי כי אני לא אוהבת אותם..?..) תשמעי יש לנו מלא מלא פרחות וערסים בשיכבה..והם לא מהסוג של הפרחות והערסים הנחמדים..ממש לא..(ואל תגידי לי שאני לא מכירה אותם או משהו..כי אני כן..) ויש גם ילדים נחמדים...שאמרתי לך כבר שהם ידידים שלי..אבל לא ממש כאילו סתם...שיוצא לנו לדבר.. ו..אני יודעת שהם לא צריכים להיות מושלמים..(ואת לא יודעת כמה טוב אני יודעת את זה..) , זה גם לא מה שאני מחפשת..

למעלה