היי לכול החיפאים

GALI02

New member
בננות אני זזתי../images/Emo11.gif

אני בטח אהיה פה בלילה... נדודי השינה שוב תוקפים אותי... צ´או

tankgirl21

New member
משיח יקירתי....

רצית שירשור רציני ותראי מה קרה בסוף אני מפנה אותך להודעה למעלה שנושאה "קיוותי שתגידי את זה"...

ה מ ש י ח

New member
אבל לא קראתי אז בחרתי להתעלם...

אבל נסיון נחמד. אני נותנת לך קרדיט על הנסיון.

tankgirl21

New member
אני לא ייתן

לך לברוח כל כך מהר שמרתי את הראיון במיוחד בשבילך....

tankgirl21

New member
נווווווווווווווו

יופי שחזרת אליי אבל אני לא ייתן לך להתחמק כלכך מהר...

ה מ ש י ח

New member
מה שתגידי..

את בטוחה שאת לא יכולה לסרוק לי את המאמר? אם הבעת כזו התעניינות אז בטח ממש שווה לקרוא אותו (ומן הסתם להגיב בהתאם..)

tankgirl21

New member
תאמיני לי שכן

אבל ידי כבולות כרגע אני לא יכולה לעשות כלום כי אין לי סורק בבית.... אבל אני לא מוותרת זה משהו שאת חייבת לקרוא....

tankgirl21

New member
מעבר לזה

לא בטוחה שאני הולכת לחדש לך משהו אבל בכל זאת אני רוצה שתקראי אז אני כבר יחשוב על משהו

ה מ ש י ח

New member
אולי, אם משעמם לך ובא לך להשקיע..

תעתיקי מילה במילה ותשלחי לי לE-MAIL????...

tankgirl21

New member
זה רעיון....

אולי לא מילה במילה אבל את עיקרי הדברים... אני חושבת שאני יישב על זה מחר בערב ככה מה את אומרת?

tankgirl21

New member
טוב יקירתי....

היקרה מפז אני הלכתי לבדוק דואר והתחפפתי לישון.... אז נדבר אוקי... אוהבת המון ייב ייב

ה מ ש י ח

New member
מתי שבא לך.

גם ככה אני אהיה פה רק בעוד שבוע. זה לא ממש עקרוני אבל אם ממש ממש ממש חשוב לך שאני אקרא... ובלי קשר; ב6-8 יהיה לי יום הולדת 17!!!!

GALI02

New member
קורס בפיזיקה..בעעעעעע

לקראת הלימודים באוקטובר

tankgirl21

New member
חשבתי וחשבתי...

מה להגיד וכל מה שיצא לי זה איכססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
לא סובלת את המקצוע הזה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה