היי לכול החיפאים

GALI02

New member
מה שלומך ילדה?????../images/Emo25.gif

עסוקים, אה?!

ה מ ש י ח

New member
כן..... אין לך מושג..

מה איתך? מה נשמע? התגעגעת אלי? (אני בטוחה...) גם אני התגעגעתי. אגב, יצא לך להיות בסביבות תק"ח??

tankgirl21

New member
שלום לשתיכם......

געגעתי המונים מה קורה איתכן.... משיח צריכה להתייעץ איתך.... שולחת מסר....

ה מ ש י ח

New member
אהלן יקירתי!!!!

מה נשמע? רגע, לפני שיצוץ פה עוד מישהו להגיד שלום, בואו ניתן קצת עומק לשירשור הזה, שלא רק יתפוס מקום. סבבה? למישהו יש רעיון?

tankgirl21

New member
קיוותי שתגיד את זה....

אחרת הייתי צריכה לשלוח לך עוד מסר ארוך .... לא יודעת אם שמת לב אבל ביום שישי האחרון או שבוע לפניו כתבתי בהודעה שבידיעות חיפה הופיע ראיון עם מר עמרם מצנע ופשוט תהיתי לעצמי עם מישהו קרא אותו במקרה דברים מאוד מעניינים קראתי שם....

tankgirl21

New member
תגיד=תגידי

והכינותי מראש את העיתון לידי... לצערי אין לי סורק אבל אנחנו נסתדר

tankgirl21

New member
מקפיצה....

זה כשההודעה נדחקת למטה ואני מקפיצה אותה בשביל שהיא תבלוט למעלה ואנשים אולי יגיבו לי....

GALI02

New member
אני גרה שתי דקות משם

אם בא לך תשלחי לי מסר ואם זה ייסתדר אני אקפוץ לבקר... ושלומי טוב. התחלתי ללמוד . קשה לאללה אבל יהיה בסדר... ובכלל איך זה שעדיין לא היה מפגש פורום?!

tankgirl21

New member
וואלה ......שקם את עצמך

אצלי הכל בסדר..... מה קורייה איתך וואי איך כיף לי שנים שלא דיברתי איתכם דרך הפורום הכוונה....

ה מ ש י ח

New member
וואלה? אבל...

הקייצת נגמרת ביום חמישי, מחר אני לא אהיה שם וביום חמישי יהיה מה-זה עמוס אז לא נראה לי שתהיה הזדמנות.. ובאמת איך זה שלא היה עוד מפגש פורום?!?!?!?!

tankgirl21

New member
אני לא מאמינה...

שלא קראתם טוב אז ככה מחר טלי טל שלי מגיעה לבקר אותי וענתי פוגשת אותי ותהיה איתנו אז כעיקרון כל מי שמעוניין מוזמן להגיע מחר ב12:00 לתחנת הרכבת חוף הכרמל...

GALI02

New member
אוף הלימודים האלו תקועים כמו...

אני יכולה רק בסופ"ש לצערי...

tankgirl21

New member
עקרונית....

מחר זה לא ממש מפגש פורום טלי טל באה לבקר אותי... חוצמזה שאני בטוחה שיהיו עוד מלא הזדמנויות... מה איתך משיח את מגיעה....

למעלה