היי לכולן

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

לא חייבים לפתח תקוות, נסתפק בזה שתפתחי הריון בריא
לשאלותיך- כוריגון ניתן 32-36 שעות בערך לפני השאיבה. הכוריגון גורם לביציות להבשיל ולבייץ, ובשאיבה תופסים אותן בדיוק בדרך החוצה. זריקת הכוריגון ניתנת בישבן- לא רציני אחרי כל הזריקות שכבר קיבלת. מטרודין מכיל 75 יחידות FSH שהופק משתן של נשים בגיל הבלות ויחידה אחת של LH. מטרת הFSH לגרום לגדילת הזקיקים והביציות שבהן. השאיבה עצמה לא מסובכת. החלק של ההרדמה הוא החלק הכי אהוב עלי, זה טריפ לא נורמלי. ממש תחושת ריחוף. בשלושת השאיבות הראשונות היו לי כאבים אחרי השתעוררתי. בשתי האחרונות הרגשתי כמו חדשה (תבורכנה ידיו של דר´ לוויט מאלישע). יש נשים שמתעוררת קצת מסטוליות מההרדמה ומדברות שטויות
, לא נורא, סולחים להן. זה ההרדמה
שיהיה בהצלחה נועם

אתושקה

New member
תודה

נועם- תודה, הארת את עיני לגבי השלב הבא שקצת הפחיד אותי, אני הרבה יותר רגועהו וקצת יותר מבינה.....תודה!!

אתושקה

New member
בוקר לא מי יודע מה

אוףףף.........בוקר מזעזע חזרתי עכשיו מאסף הרופא, הגוף שלי לא מגיב טוב למטרודין, או במינוחים יותר רפואיים רמת האסטרוגן שלי בגוף לא עולה... ושוב אותו תסריט - זריקות...זריקות...ועוד זריקות... והפעם המינון עלה ל-4 אמפולות ביום!! מישהי חוותה כזה מצב?? מה אני אמורה לחשוב?? הממוצע של הזריקות כפי שסיפרו לי הוא 12 יום, אני כבר 16!!!! עצות חברותי...מחכה לעצות...

ינסון

New member
אתושקה יקרה

אתושקה בוקר טוב, מה בדבר החלפת ההורמון, אולי במקום מטרודין שינסו גונל F?? לפעמים שילוב של שני סוגי הורמונים, קרי קוקטיל, יכול בהחלט לעשות את העבודה. זה בכול אופן מה שהיה איתי. בסבבים הראשונים הייתי עוברת 16 ימי זריקות מבלי שזה יזיז לגוף, ואז העלו מינונים ו/או שינו תרופה, ופתאום הגוף התחיל להגיב. מה עם הזקיקים??? מה עם הרירית??. בכל מקרה, עזבי את הממוצע המקובל, כל גוף ותגובתו הוא. המתיני בסובלנות אל תכנסי את עצמך למספרים ממוצעים כי זה לחץ מיותר. שיהיה לך המשך יום נעים ורגוע...יונת

aviris

New member
בוקר טוב

בוקר טוב לך אל תזדעזעי ואל תתיאשי נכון מס´ האמפולות עולה אבל למיטב ידיעתי עוד לא היה מצב בו הגוף לא הגיב לאמפולות. וכן יש נשים שלקחו 4 אמפולות וגם יותר עד שהיתה עלייה ברמת האסטרוגן. אז שיהיה בהצלחה והוא עוד יבוא

לדעתי מדובר ברמת האי2

וזה לא אסטרוגן כל עוד הפרוגסטרון נמוך אפשר להעלות מינונים בלי חשש הפרייה ראשונה היא תמיד ניסוי וטעיה בייחוד לאור העובדה שמנסים להגיע לכמות של כ 15 ביציות לנו היה בהפרייה הראשונה מצב דומה האי2 סרב לעלות בטיפולים שלאחריו כבר שונה הפרוטוקול והתגובהה היתה שונה למדו את הגוף כמו שאמרתי ולגבי ממוצע, אנחנו בפורום לא ממוצעים כי אם היינו לא היינו נזקקים לפורום הזה בהצלחה ליאור

הסבר למקור הטעות

E2 הוא אסטרודיול שהוא כן אחד משלושת האסטרוגנים אסטרון, אסטרודיול ואסטריול הטעות שלי נבעה מכך שזכרתי שE2 זה אסטרדיול אבל לא שזה סוג של אסטרוגן אז בקיצור זה לא משנה את מהות תשובתי המקורית תודה לחנה.... ליאור

לילךפ

New member
תתעודדי חמודה אני קיבלתי בכל הטיפול

שלי פרגונל או מנוגון 4 אמפולות ביום בין 9 ל- 12 יום אם קיבלת פחות מ-4 אמפולות אז סביר להניח שזה נמשך יותר ימים לא להתייאש הסוף משתלם
לילך

אתושקה

New member
חיוך קטן...קטן...

ליאור, חנה, לילך, ינסון, aviris - תודה על העצות הטובות הצלחתן קצת לעצור את פרץ הדמעות היום שאיבדתי עליו שליטה (תגובות של פעם ראשונה - והלוואי האחרונה)!!! נמשיך להתעודד כי הרי אין לנו ברירה!!!!

אושרתת

New member
גם אני קיבלתי כמות כזאת של אמפולות

ואפילו הגעתי ל- 5 אמפולות,,, ושאיבה ביום ה- 19 למחזור אז תתעודדי,,, את לא לבד בסירה
בהצלחה

אתושקה

New member
בוקר טוב

בוקר טוב לכולן, שמש בחוץ תראו איזה יופי, נותן כח להמשיך אני מרגישה "פצצה מהלכת, מרוה הורמונים, ככה אמורים להרגיש??

אתושקה

New member
שבת של מחשבות

לשבת יש כללים וחוקים משלה, פתאום יש זמן לשקוע בתוך עצמך ולחשוב.... הבוקר קיבלתי בשורה מדהימה, חברתי הטובה ביותר ילדהה בת מתוקה להפליא. דמעות של אושר פרצו להן מבלי ששלטתי עליהן והתערבבו בדמעות של מעט ייאוש, המון כמייה ואין וף דמעות של עייפות. וכך אני מכונסת בתוך עצמי מהבוקר, עם עיניים עייפות, וחיוך מאולץ..רוצה להירדםולהתעורר אחרי הכל. אלוהים...רוצה כבר לחבוק את הילד שלי..

אתושקה

New member
סוף סוף בוקר טוב

בוקר מדהים שכזה, מלא ילדים מחופשים...ההודעות בפורום מעודדות...וגם לי יש בוקר מלא תקווה...הייתי היום באסף הרופא - 17 זקיקים משלי!!!! ואני לא מצליחה למחוק את החיוך מהשפתיים.... שיהיה לכולכן בוקר קסום

למעלה