היי לכולן

אתושקה

New member
היי לכולן

אז...גם אני חדשה כאן, קוראת את ההודעות שלכן בהמלצתה של חברה כבר מספר ימים, מחייכת איתכן עצובה איתכן והכי...הכי...מזדהה איתכן, בעוד 3 ימים שאיבת בציות ראשונה, ואני מפחדת חוששת לפתח תקוות שווא ובעיקר מקווה....

rona33

New member
כל הכבוד לחברה שלך ../images/Emo45.gif

שסיפרה לך "עלינו", הגעת לביית חמים ונעים ואני מאחלת לך שהות קצרה פה ככל האפשר ומעבר מהיר לפורום הריון. אז ככה גם אני נשאבתי בפעם הראשונה לפני כשלושה שבועות,זה באמת לא כ"כ נורא כמו שדמיינתי אבל עד שלא עוברים לא יודעים. אם זה מנחם אותך ואני מאמינה שכן אז אספר לך שאני הצלחתי ב"מכה ראשונה" ועכשיו אני בהריון (טפוטפו חמסה חמסה) וזאת לאחר שהתאכזבתי מכמות ההפריות והייתי סקפטית ןמשוכנעת שזהו,לא יילך לי בחיים. אז להתעודד ומהר!

אולה *

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

בהצלחה רבה בשאיבה/החזרה/בדיקת דם. אולה.

קייצית

New member
ברוכה הבאה ממני ../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה ! גם אני יחסית חדשה כאן ומצאתי כאן חום, תמיכה אהבה והרבה הזדהות במאבק המשותף שלנו. הקטע של השאיבה הוא לא נורא, רק צריך לתת לגוף לנוח אח"כ , ולגבי הציפיות על זה קשה מאוד לשלוט, אולי פשוט צריך לזרום עם זה, הרי בכל מקרה או שיהיה לנו מזל אדיר (הלואי על כולנו..) או שנתאכזב, והאכזבה לא תהיה יותר קלה אם "לא נפתח ציפיות" כי הרי לא לפתח ציפיות בקטע שפתאום כל החיים נראים כמו אמפולה, ביצית וזרע זאת משימה כמעט בלתי אפשרית... לדעתי צריך לזרום עם זה ולתת לעצמנו להרגיש שזהו זה אנחנו הפעם מצליחות - לחשוב חיובי ולא לפחד.

אתושקה

New member
אני חושבת חיובי

קייצית...מפנימה את העצה חושבת חיובי...חיובי...חיובי..חיובי...חיובי...חיובי.... אוף כבר שיהיה חיובי!!!

dandushx

New member
אתוש היקרה ../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה , מקווה בשבילך שמהשאיבה הראשונה הזאת יתפתחו עוברים מוצלחים שיוחזרו ויקלטו ותחזרי לבשר לנו על בטא חיובית. בינתיים בעוד 3 ימים אני מאחלת לך שיעבור בקלות , תהיי חזקה ובהצלחה

אתושקה

New member
תודה לכולן

תודה לכל המגיבות,לא האמנתי שיענו לי כל כך מהר, ושאמצא כאן חבורה של חברות ל"נשק". אני מודה לכן כל כך, הצלחתן להעלות חיוך על שפתי בימים בהם הכל נראה לי רע וההורמונים משתוללים בלי הפסקה.... אגב, מישהי יכולה לספר לי קצת על תהליך שאיבת הביציות ועל זריקת הכוריגון אני קצת מפחדת...

מיכל ק-ש

New member
אתושקה

לפני שאענה לך, אבקש ממך לשרשר מעתה והלאה את הודעותיך ותגובותיך. כלומר, להוסיף תגובות חדשות שלך להודעה שכבר פתחת. זאת משום שכל הודעה שנפתחת מעיפה הודעה אחרת מהדף. יותר מאוחר נועם@בת מנהלת הפורום כבר תשרשר את הודעתך הזו להודעה הקודמת שפתחת. ולשאלתך: תהליך שאיבת הביציות מתבצע בהרדמה מלאה. ההרדמה מוזרקת דרך הוריד ותוך שניות את נרדמת. את מתעוררת כחצי שעה לאחר מכן ומודיעים לך כמה ביציות נשאבו. את נשארת לשכב כשעתיים נוספות בבי"ח ובמהלכן נותנים לך זריקת כוריגון. אחרי כשעתיים את הולכת הביתה. בחלק מבתי החולים מורים לך להישאר בבית ולשכב יום-יומיים לאחר השאיבה. בחלק מבתי החולים אין הוראה כזו ואת יכולה לחזור לעיסוקייך ואת רק מתבקשת לנוח ולא להתאמץ יתר על המידה. הכאבים שלאחר השאיבה משתנים מאחת לשניה. יש בנות שחשות אי נוחות קלה ויש כאלו שכואב להן מאוד. בכל מקרה, חשוב מאוד להקפיד על שתיה מרובה (של מים). ביום שלאחר השאיבה מתקשרים לומר לך כמה עוברים נוצרו ובאיזו איכות הם. יומיים-שלושה לאחר השאיבה קוראים לך להחזרה. ההחזרה ממש לא כואבת. שיהיה בהצלחה, מיכל

ינסון

New member
כוריגון ושאר מטעמים

אתושקה, כפי שמיכל ענתה לך.. לשרשר.... גם לי לקח זמן.... ולעיניין השאיבה, מנסיוני, את הכוריגון מקבלים בין 48- עד 72 שעות לפני השאיבה עצמה וזאת כדי לאפשר "שיחרור" קל יותר של הביציות בעת השאיבה. יש המקבלות כוריגון נוסף ביום השאיבה או ביומיים שאחרי, תעלו ברמות האסטרדיול (E2). חשוב מאוד להקפיד על שתיה מרובה של מים... אבל ממש מרובה. השאיבה עצמה נעשית בהרדמה מלאה, במהלכה אינך חשה כלום.. רק סוטול אמיתי... עם התתעוררות תחושי מעט אי נוחות.. אבל אי נוחות שהיא קטנה על נשים גיבורות כמותנו! אני מקפידה על מנוחה באותו יום.. סתם כי בא לי להתפנק.. לא עיניין של חוק ורצוי... זהו.. החשוב מכול שזו זהו תהיה הפעם שתביא עימה את ההריון המיוחל ובכך תכנסי לרשימת "המצליחניות מכה ראשונה..." יונת

אתושקה

New member
זריקות...זריקות..

מישהי מהבנות הזריקה אי פעם מטרודין?? ובכלל מה ההבדל בין הסוגים השונים של החומר שמוזרק?

מיכל ק-ש

New member
עד שיענו לך...

יש משהו נוסף שאת יכולה לעשות. בחלק העליון של הדף יש פונקציה הנקראת "חיפוש מתקדם". הכנסי אליה, סמני וי ליד "נושא" ו"תוכן" וכתבי את המילה "מטרודין" ו/או "סינתטי/סינטטי".

ינסון

New member
מצא את ההבדלים

אתושקה, מטרודין הוא הורמון טהור המונפק בהנדסה גנטית וזאת לעומת פרגונל (שהיום קרוי אחרת, מנוגון אם אני לא טועה) שמונפק משתן של נשים בגיל הבלות. כאחת שקיבלה את כל קשת סוגי ההורמונים אני יכולה לומר לך שלכל אחד מהם יש השפעה שונה על הגוף לא בגלל החומר עצמו אלא איך מגיב הגוף להורמון. אני אישית לא ממש מגיבה היטב למנוגון ואילו גונל F עושה אצלי עבודה נהדרת. להורמונים אין ממש השפעות מרחיקות לכת על הגוף, חוץ מאחת חשובה ביותר, זו שבסופה תרגישי השפעה לאורך 9 חודשים שלמים!!! זהו...

אתושקה, לכי עם הפחד

ועם קצת יותר מידע שקיבלת כאן. אולי אפילו תגלי תוך כדי שזה יכול להיות קל. שיהיה בהצלחה גדולה

אתושקה

New member
רצה עם הפחד!!!!!!

אני לא הולכת עם הפחד, אני רצה איתו!!!!! כל פחד מתגמד אל מול המטרה....

למעלה