היי לכולן:)

רקדנית1

New member
היי לכולן:)

משהי מכן הייתה בשיעור Barre au Sol? הבנתי שעושים בשיעור הזה טכניקה קלאסית על הרצפה... איך היה השיעור? קשה?

leiny85

New member
הייתה לי מורה בתיכון שהייתה עושה

לנו שיעורי BARRE AU SOL. זה מחזק בטירוף, אין ספק. אבל אותי זה גם שיעמם בטירוף. שעה וחצי על הרצפה - בטמן טונדו (על הרצפה), פלייה (על הרצפה) וכיוב'... נגמרתי בשיעורים האלה... בנוסף לזה - גם התמלאתי כחולים-סגולים, כי כל המשקל מחולק לפעמים על איזה 2 עצמות קטנות, ויש חיכוך עם הרצפה. לא משנה ששמתי חולצה מתחת - עדיין נראיתי ילדה מוכה אחרי שיעור כזה... (מה לעשות שאין לי "ריפוד"
)

Only Dance

New member
יש לנו חלק מהחימום ככה ובידיוק הרגע

חזרתי מאימון, ושוב יש לי סימנים כחולים על הבירכיים. למה זה משעמם? זה עבודה בטירוף, אני כולי מזיעה, ונכון שיש סימנים כחולים אבב באיזשהו שלב נהנים מזה : ) קאטי.

ליאנההה

New member
וואו זה מעולה

הלכתי לכמה שיעורים בסטודיו B. היה קשה, והאמת שגם טיפשה משעמם, אבל אחרי שיעור כזה את באמת מרגישה שעבדת קשה. מרגישים שזה מחזק ומרגישים שעובדים נכון. אם לא עובדים נכון על הריצפה אז את יכולה ממש להרגיש את זה, כי קשה לבצע את התרגיל. לעומת זאת, בעמידה בקלות את יכולה לעשות שגיאה ואפילו לא לשים לב לכך. מומלץ לנסות!

רקדנית1

New member
מתי הלכת לשיעורים שלה?

אני יודעת שהיא מלמדת רק בבוקר... והאם היא מתקנת תיקונים אישיים לכל אחת?

אנחנו עושות את זה..

פעם בחודש המורה שלי אמרה שעושים את זה..זה פשוט כול כך קשה!!!!!!! קריעה באמת..והמורה שלי הכי מקפידה בעולם..אבל עכשיו אנחנו עושים את זה פעם בחודשיים..לא יודעת למה..האמת? יותר טוב! חחחחחח

רקדנית1

New member
שאלה נוספת...

למי שיש מורה פרטי לבלט קלאסי... מה המחיר שלוקחים מכן לשיעור של שעה? המורה שלי רוצה 150 ש"ח... ורציתי לדעת האם זה יקר מדיי..

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifמזה בדיוק?

ואיך מבטאים את זה?:S

leiny85

New member
אז ככה ../images/Emo27.gif

איך מבטאים? מבטאים את זה "באר או סול" ובתרגום חופשי מצרפתית הכוונה לבאר על הרצפה. מה זה? כמו שזה נשמע, עושים תנועות ותרגילים שבד"כ מקומם ליד הבר, רק על הרצפה. (פלייה, בטמן טונדו, גרנד בטמן וכיוב'...). באתר של סטודיו בי - בפירוט אודות השיעור רשום: "טכניקה קלאסית (טכניקת Kniassef ) שמבצעים על הרצפה למען שיפור היכולת הגופנית הדרושה לכל סגנונות המחול." זה קשה, זה מחזק, והרבה פעמים רק על הרצפה אפשר לדעת אם עובדים נכון ליד הבר. לילה טוב!

למעלה