היי לכולן

DREAM111

New member
היי לכולן

טוב משחק הגמד והענק יוצא לדרך. אז הוחלט עפ"י רוב שמשחקים אז קדימה בנות שילחו אלי את הכתובות שלכן כמובן מי שמעוניינת לשחק. כללי המשחק הם שולחים מתנה עד 30 ש"ח מינימום המקסימום הוא החלטה של כל אחת. גילוי הגמדים יתקיים קרוב לודאי בפורים הקרוב. כתובת עם פרטים מלאים ניתן לשלוח אלי עד יום רביעי ואז תתקיים ההגרלה ותקבלנה מסרים מי הגמד והענק של מי. אז בנות יקרות מחכה למסרים שלכן עם כל הפרטים. בנוסף בקרוב יהיה מידע לגבי מה יקרה בפורים.

Agnetta

New member
ראיתי שעשו את זה ב 30+ ונחלו הצלחה

אז גם לנו זה מתאים...בכיף!!

עוד שתי הצעות למשחק

1. כדי שזה יהיה קשור לפורום, אולי אפשר להחליט שהמתנה תהיה איזשהו אביזר אופנתי שאינו תלוי במידות וגדלים (תכשיטים, אקססוריז למיניהם, גרביים, לק לציפורניים, קרמים כאלה ואחרים דברים כאלה) בנוסף המתנה תישלח עם פתק החלפה (כלומר תיקנה בחנויות המורשות) כך שבסוף כולן יהנו ממשהו. גם כאלה שקיבלו מתנות שלא מוצאות חן בעיניהן (סך הכל אנחנו לא ממש מכירות טוב אחת את הטעם של השניה) 2. לדעתי כן צריך לקבוע סכום מקסימום על מנת למנוע מצב שאחת מקבלת וילה בכפר שמריהו והשניה חבילת שוקולד פרה. כדי להפוך את העניין לחוויה, לתת למתנות פרופורציות הוגנות, לא להלחיץ את הקונה וכמובן - לשמור על המשחק ככיף ולא להפוך אותו לתחרותי ומכוער. ובלי קשר אם הן תתקבלנה או לא - אני בפנים

Agnetta

New member
כדאי לכן להיות הגמד שלי...../images/Emo8.gif

לפי ההצעות שהועלו ע"י מרגריטה..וחוץ מזה אני תמיד בעד וילה...אין לי מחסומים..יש מישהיא מתנדבת??

madam pompadour

New member
אבל וילה כבר יש לי....../images/Emo6.gif

- יש. שוקולד - אין. לגבי סכום מקסימום - אני חושבת ש- Dream דיברה על 30 ש"ח לכל היותר. פתק החלפה - רעיון מצויין, רק שלא בטוחה שכאשר מדובר באביזרים כגון לק נותנים פתק כזה עם הקנייה, אבל בהחלט משהו כדאי לקחת בחשבון....

DREAM111

New member
לגבי ההצעה של תות

אז הרעיון נחמד אבל יש איתו בעיה. כיוון שוב שאיננו מכירות אחת את השניה ולא בדיוק יודעת מה כל אחת אוהבת אני חושבת שדווקא דברים מסוג זה יהיו מגבילים יותר כיוון שלא כל אחת אוהבת תכשיטים ולא כל אחת הולכת עם חגורות (וזו רק דוגמא כמובן). לגבי קוסמטיקה לסוגיה גם שם יש בעיה כיוון ששוב אנחנו לא יודעות אחת על השניה ואי אפשר לדעת במה משתמשות וכו'. אני אישית לדוגמא רגישה לכל הקשור בקוסמטיקה ומשתמשת בסוג אחד שעם כל הכבוד התקציב של כל פריט הוא מעל 100 ש"ח לצערי (שהחבר שלי לא יקרא את זה ויעיף אותי עם בעיטה בתחת).
לגבי הסכום אני חושבת שאי אפשר לקבוע סכום מוגזם כיוון שיש פה חלק שאת הקניה עושות מכספים שהן מקבלות מההורים וכו', יש להתחשב בכל הגורמים ולכן אני אומרת שסכום המינימום הוא 30 ש"ח כדי שאף אחד לא יצא מקופח במתנה כמו חפיסת שוקולד אבל באמת אין צורך להגזים בוילות ודברים בעלות של מאות או אלפי שקלים. צריך להיות שקולים והגיוניים ולגרום הנאה לענק/גמד שלכם. הכי חשוב הוא לשלוח את המתנות מי שבאמת מעוניינת להיות חלק מהמשחק. לצערי שמעתי על אנשים בפורום שלושים שעד היום לא קיבלו את מתנותיהם מאנשים שנרשמו למשחק. אשמח לשמוע את דעתכן בנושא.

madam pompadour

New member
את רצינית...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

יש כאלו בשלושים+ שלא קיבלו מתנה
וואייי.... והכי חשוב שזה יבוא מה-

DREAM111

New member
לצערי כן יש כאלו שעדיין לא קיבלו

את המתנות שנאמר להן שנשלחו אליהן. בגלל זה אני אומרת רק הקפידו מי שמעוניינת להיות חלק מהמשחק אז שתהיה בתוך המשחק בדרך הכי פיירית.

שרקייה

New member
|הדגש|הצעה אופרטיבית למשחק|סדגש|

אולי נחליט שכל משתתף בוחר לו זהות נוספת בתפוז, ובזהות זו הוא פונה לענקו, מצ'פר אותו בכיתובים וגודייס שניתן לשלוח באינטרנט. סיום המשחק יהייה בתאריך מוגדר - נאמר בעוד חודש, אצל מישהו בבית. ולשם יביאו הגמדים מתנות לענקיהם. המתנות יונחו בארגז, וכל פעם תשלף מתנה ותמסר לענק שלה. טוב, בטח הבנתן את הכוונה. אני רוצה להיות הטרול של MADOW
גליה

ההצעה לגבי הניק הנוסף והחסוי דווקא

נשמע אחלה , אבל לגבי סוף המשחק זה קצת בעייתי מבחינתי. כפי שרובכן יודעות הסיבה שלא הגעתי למפגש הקודם היא בגלל הבעיה עם התחבורה המזופתת אצלי באיזור. קו האוטובוס האחרון שמגיע לשכונה שלי יוצא מאגד חיפה ב - 22:30 אז זה די מגביל אותי מבחינת השעות. ולבקש טרמפ ממישהי זה לא רלוונטי כי אין אף אחת מהאיזור שלי לצערי הרב. אז תחליטו מה כולכן מעדיפות ורק ותודיעו כי כבר שלחתי כתובת לדרים.

DREAM111

New member
אני חושבת שכל הקסם במשחק הוא

ההמתנה למתנה בדואר מתי יגיע
מה יגיע
מי הענק וכו'. אפשר לעשות כן "מסיבת גילוי" בסוף כמובן ואז מי שתגענה תקבלנה צ'ופר נוסף מהענק/גמד שלהן באותו ערב.

למעלה