היי לכולן

שירלרנר

New member
היי לכולן

משהי שמעה במקרה על חברת EMBRYON - (אמבריון)
דברתי איתם היום - והמסלולים שלהם נשמעים לא רעים בכלל.

האם משהי עשתה דרכם ?

תודה רבה..

אני בררתי שם

לא הכל היה לרוחי אבל בסך הכל זו אופציה לא רעה. לא הייתי פוסלת. זה שבפורום אף אחת לא העזה להיות הראשונה שתלך על זה, לא אומר שזה לא מוצלח...

עוגי555

New member
המממ... זו לא הסיבה

וזה לא נראה לי עניין של העזה...
בכל מקרה, כתבתי לשואלת את דעתי בפרטי.

שירלרנר

New member
אמבריון

תודה רבה על התייחסותכן..
דברתי איתם השבוע, הם בסה"כ נשמעים נחמדים.
הם סיפרו לי שהם במגעים עם מדיקל סנטר עכשיו והם עובדים עם פרופסור אשכנזי...
העבירו לי מלא מסמכים וגם מסתבר שזה עם תמונות ..שלא לדבר שהם מבטיחים 12 ביציות..
אבל אני נורא מבולבלת ובינתיים לא מצליחה לסמוך על אף אחד, לא על עצמי ולא על הרופא שלי
:(

אשרת 1972

New member
שירלרנר את חייבת להתחיל לסמוך על משהו

אם את צריכה להאמין ברופא מצאי לך רופא טוב אם את צריכה להאמין בעצמך לכי למשהו שיעזור לך עם זה , בכל מקרה את חייבת לסמוך על מי שמטפל בך זה חשוב מאוד כדי להצליח , נכון צריך גם לשאול שאלות אבל חייבים למצוא משהו לסמוך עליו אחרת משתגעים

עוגי555

New member
אשרת מאוד צודקת...

אני מאוד מאוד מבינה את חוסר האונים, את הפחד משרלטנות, מבינה הכל

אני מאמינה שלאט לאט דבריפ יתבהרו ואני מקווה שתקבלי בטחון כאן מאיתנו...,
וגם תחושת הבטן אולי תתחיל לדבר...
בסופו של דבר חלק גדול מההתמודדות הקשה זה לשחרר שליטה... "שליטה" עאלק...
לדעת שחייבים לסמוך על מישהו.
אני בחרתי מסלול בעיקר בגלל האמון והסדר, וגם לי היו נקודות שבירה אף על פי כן... קשה היא דרכינו.

אשרת 1972

New member
את החברה הכרתי רק דרך הפורום

טרם הכניסה לתהליך לא ידעתי עליה והרופא שלי לא עובד איתה , כל שמבחינתי הם אל היו אופציה כיוון שרציתי להמשיך עם הרופא , חלק מן המסלולים שלהם נשמעו לי מעניינים בעיקר למי שמחפשת תורמת יהודיה ואם אני נכון זוכרת יש להם גם אופציה לתורמת פתוחה , אני בטוחה שהם יוכלו להפנות ללקוחות שלהם כך תוכלי לקבל מידע יותר גדול מהן, לטעמי העבודה שאף אחת בפורום לא טופלה במסלול איננה רלוונטית , גם אם תחפשי פה מידע על המסלול של בידר כמעט לא תמצאי בנות שטופלו בו , למיטב זכרוני שאלותיה של איילת על המסלול נותרו באויר תקופה ארוכה בלי תשובה ,לדעתי הם עדין חדשים יחסית ולכל מסלול יש את הפלוסים והמינוסים שלו שבי תבדקי ותעשי מה שהכי טוב לך , בהצלחה .

עוברים1

New member
אמבריון

שלום לבנות,
מי שמעוניינת לקבל טלפונים של בנות שילדו ואו בהריון מוזמנות לצלצל לחברה ולקבל... כמו כן, פרופסור פרידלר, פרופסור אשכנזי, פרופסור בו הרוש ועוד רשימה ארוכה של מומחי פוריות מכינים את לקוחותינו. לגבי הפורום, חברת אמבריון לא מעודדת המלצות בפורום. הרבה מלקוחות החברה בוחרות לשמור על אנונימיות עקב התפקידים שלכם. החברה שומרת על מספר מאוזן של לקוחות בחודש על מנת להבטיח יחס אישי לכל לקוחה. אמבריון פועלת בשקיפות מלאה שלא תרגישו חסרי עונים החברה מציע ומקיים כל הבטחה שלה...איפה יש לך הבטחה של מינימום 6 ביציות M2 ומחצית מהתורמות כלומר עד 12 ביציות M 2 ב 23,000 ש"ח? כולל לילה בקייב? אז אין מה לפחד... אתן לא הראשונים...
לילה טוב
איציק

עוברים1

New member
נב

חברת אמבריון הוקמה ע"מ לתת מענה אישי ומקיף יותר מרק השלבים הרפואיים. בימים אלו החברה מפתחת שרות תמיכה לנשים לפני תרומת ביצית ואחרי beta שלילי... לצורך כך החברה מגייסת את העזרה מיטב מטפלות פריון ומומחים אחרים... בכוונת החברה לממן חלק מהעלות( אם יהיו) ללקוחות שיעברו את המסלולים של החברה... באמבריון השרות לא נסתיים בסוף המסלול..
א.

למעלה