היי לכולן

lula31

New member
היי לכולן

אזרתי אומץ והנה אני כותבת ....אז ככה .....אני בת 31 נשואה עם 3 ילדים התחתנתי בגיל 22 ומאז אני בחיי משפחה אינטנסיביים
ומאתגרים . לפני כמה חודשים פגשתי מישהי וזו היתה אהבה ממבט ראשונה , התאהבתי בה ואין לי מושג איך אני מתמודדת עם הרגש הזה שמציף אותי אגב היא לסבית מוצהרת , ואני כמו שציינתי . זה מתגבר מיום ליום השאלה שלי האם זה רק הריגוש ? של משהו חדש ? יכול להיות שאני לסבית ולא דו בכלל? ורק עכשיו גיליתי את זה ??? מה אני אמורה לעשות עכשיו ??? אני לא יודעת אני מבולבלת :) אשמח לעצות תובנות אולי תצליחו לעזר לי להבין מי אני ומה אלהים רוצה ממני ....?

תשתפי את בעלך בתחושות

וקחי בחשבון את ההשלכות של זה.
העיקר שלא תעשי משהו מאחורי הגב שלו.

spiceupmylife1

New member

noky87

New member
היי

לדעתי תקחי את הזמן לעכל מה קורה לך. יתכן שזו סתם הידלקות שתחלוף.
אם מרגיש לך בנוח, תשתפי את בעלך, ואם לא, מסיבה כזו או אחרת, אני לא חושבת שאת חייבת ואני לא חושבת שזה פשע לא לשתף. בטח ובטח אם את עדיין לא סגורה על מה שעובר עליך.
גם לזוגות נשואים מותר שיהיה ליחיד את האזור הפרטי והאנטימי שלו. כמו שאני באופן אישי לא הייתי רוצה שיכנסו איתי לשירותים. גדולה האהבה והפתיחות ככל שתהיה...
אבל כמובן, ברגע שהעניין הזה מגיע לממשות ואת רואה שאת מעדיפה את אותה בחורה על פני בן זוגך, פה לדעתי כבר אסור להסתיר את הרגשות מבן הזוג. ובטח שלא לבגוד או לשקר ולנהל מערכת יחסים מאחורי גבו.
יש פה פורומים לנשים לסביות שנשואות לגבר, לא יודעת עד כמה הם פעילים אבל אולי תוכלי להשיג שם עיצה או לפחות אוזן קשבת מנשים שנמצאות במצב דומה.
שיהיה לך המון הצלחה באשר תחליטי!

שלום לך

שלום lula31,

קרה לך ארוע מפתיע, מרגש, מבלבל. לא קל לך. את לא יודעת עוד מה זה אומר, מה את צריכה לעשות...אולי זה מרגיש לך כמו קללה ("מה אלוהים רוצה ממני"). את שואלת כאן אולי אם זה ישפיע על חיי המשפחה, שחשובים לך, ואם כן אז איך, ואולי את מתלבטת אם לבדוק את הרגשות כלפי נשים.
אזרת אומץ לכתוב, וזה דבר טוב. בר קודם זה דרש ממך אומץ להודות בפני עצמך ברגשות שלך. זה מעיד שיש לך כוחות להסתכל על הרגשות שלך בכנות, ולהתלבט..

את לא כותבת על חיי הזוגיות שלך עכשיו, איך את מרגישה כלפי בעלך, האם יש אהבה או תשוקה ומהו האתגר המשפחתי שאת כותבת עליו. גם אנשים שאוהבים יכולים מדי פעם לחוש רגשות מחוץ לחיי הנישואין, ולשמור על התא המשפחתי. כמו כן, לא ברור אם את שומרת על קשר עם אותה בחורה, והאם את רואה סיכוי אפשרי שם, למרות שהיא מחוץ לארון. נשמע שהאפשרות הזאת מרגשת אותך. אני לא יודע מה המשמעות של הרגשות שהתעוררו, אולי כלפי נשים בכלל, והאם תרצי להתנסות עוד; את מרגישה אולי שאת זקוקה לזה.

אני לא יודע לאמר לך מה לעשות. אני כן יודע שאת לא הראשונה ולא האחרונה שרגשות כאלו מתעוררים אצלה, ושיש פתרונות ותשובות, גם אם לעיתים הם לא תמיד קלים, אך לוקח זמן להגיע אליהם. יכול להיות שיהיה לך תהליך של התחבטות, שיקח זמן מה, ובסופו תחליטי את ההחלטות שנכונות לך, יהיו אשר יהיו. האם יש לך מי שיבין אותך, שיוכל לתמוך ולהתלבט איתך? אולי חברות קרובות שאת מרגישה שאת יכולה לספר להן? אם תרצי ישנה קבוצה חברתית של נשים נשואות לגברים, שיש להן גשות לנשים, הנפגשת במרכז הגאה בתל אביב. שם הקבוצה "נשואות פלוס". על מנת ליצור איתה קשר יש להתקשר למרכז 03-5252896 שלוחה 0. בנוסף, את תמיד מוזמנת להתקשר אלינו ל"יש עם מי לדבר", טלפון 03-6205592 ימים א' עד ה' 19:30-22:30. יש פה מתנדבות ומתנדבים שיוכלו לדבר איתך, לשמוע, ולנסות ככל האפשר לעזור.

הרבה הצלחה בדרכייך,

עמיר
יש עם מי לדבר
קו הקשב והמידע של הקהילה הגאה

למעלה