j u l i a 1 3
New member
היי לכולן 
אז ככה, קוראים לי יוליה ואני בת 18 (כמעט.. חח) מנתניה וחבר שלי היום התגייס לכפיר... אני כל היום בדיכאון עמוק ולא מפסיקה לבכות וחשבתי שאולי פה יהיו בנות שיבינו אותי ויוכלו קצת לעודד... אז כמו שאמרתי יש לי חבר שהיום התגייס, אנחנו כבר 9 חודשים ביחד ואנחנו הכי קרובים שאפשר להיות.. נפגשים כל יום, מדברים כל יום כל היום, אינסטנקטיבית כל יום שאני יוצאת משער בצפר הדבר הראשון שאני עושה זה להתקשר אליו.. אפילו כשאני יוצאת להפסקת פיפי בעבודה לדקה אני מתקשרת אליו חחח אני אוהבת אותו יותר מכל דבר בעולם... תמיד כשאני עצובה או מבואסת ממשהו הוא היחיד שיודע לעודד אותי ולעזור לי ועכשיו כשאני הכי עצובה שאפשר להיות, הוא לא פה בשבילי
אני לא מצליחה לקלוט איך מלראות אותו כל יום אני יכולה לעבור למצב של לראות אותו פעם בשבוע במקרה הטובבב... ולדבר איתו אולי 10 דקות ביום :/ אני יודעת שעוד 3 ימים הוא חוזר ובכל זאת אני לא מפסיקה לבכות.. זה לא נתפס שעכשיו זה הולך להיות המצב שלנו במשך 3 שנים.. ולהיפרד מבחינתנו זאת אפילו לא אופציה... כל כך קשה לי עם זה ואף אחד לא יכול להבין אותי... לאף אחד מהחברות שלי אין או היה חבר כל כך רציני וכולם חושים שאני סתם מגזימה ושזה לא כזה נורא... או מצד שני יש את המצחיקים שאומרים "חבר שלך התגייס לקרבי? פחחח בהצלחה עם זה..." שאותם יש לי חשק עז לדקור.. אין אף בנאדם בעולם הזה שיוכל להחליף אותו בשבילי.. אפילו החברות הכי טובות שלי שמכירות אותי מכיתה א' לא מכירות אותי טוב כמו שהוא מכיר אותי... אני לא מצליחה להתרכז בכלום כל היום וחושבת רק עליו.. כל שעה מרגישה לי כמו נצח אני רק רוצה שיחזור כבר! באמת שאני לא יודעת מה אני אעשה בלעדיו... ולחשוב שרק היום בבוקר התעוררתי איתו... הוא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים ועכשיו הצבא לקח לי אותו
אני מקרה קיצוני או שכולכן הרגשתן ככה בהתחלה? בבקשה שמישהי תגיד משהו שיעודד אותי 
אז ככה, קוראים לי יוליה ואני בת 18 (כמעט.. חח) מנתניה וחבר שלי היום התגייס לכפיר... אני כל היום בדיכאון עמוק ולא מפסיקה לבכות וחשבתי שאולי פה יהיו בנות שיבינו אותי ויוכלו קצת לעודד... אז כמו שאמרתי יש לי חבר שהיום התגייס, אנחנו כבר 9 חודשים ביחד ואנחנו הכי קרובים שאפשר להיות.. נפגשים כל יום, מדברים כל יום כל היום, אינסטנקטיבית כל יום שאני יוצאת משער בצפר הדבר הראשון שאני עושה זה להתקשר אליו.. אפילו כשאני יוצאת להפסקת פיפי בעבודה לדקה אני מתקשרת אליו חחח אני אוהבת אותו יותר מכל דבר בעולם... תמיד כשאני עצובה או מבואסת ממשהו הוא היחיד שיודע לעודד אותי ולעזור לי ועכשיו כשאני הכי עצובה שאפשר להיות, הוא לא פה בשבילי