היי לכולן

shaxuca

New member
היי לכולן

שאלה קצת מפגרת אבל מטרידה..:) אני רוצה לרוץ היום או מחר (או גם וגם חחח) בפארק ומה שמטריד אותי איך לוקחים איתך בקבוק מים, וכל מיני דברים חשובים כמו מפתחות של הבית, תעודת זהות.. במכון כושר הרי שמים את הכל בתא, ואת המים לידך בהליכון. מה אתן עושות?

מור שלז

New member
מה ואיך לוקחים לריצה בחוץ../images/Emo35.gif

שאלה מאוד רלבנטית... דורשת תשובה מעמיקה יותר... לגבי מים אז ככה, לא ציינת לכמה זמן הריצה מתוכננת. בגדול, אני לא לוקחת איתי מים לריצות של עד שעה, שעה ורבע. אם את רצה בפארק, ממילא יש ברזיות באיזור. כשאני רצה ריצות ארוכות יותר, ויודעת שאין מים - בדרך כלל אני לוקחת איתי חגורת בקבוקים, יש כל מיני סוגים, אני משתמש ב-Fuel Belt שמכילה ארבעה בקבוקים וגם כיס קטן שאפשר לשים בו מפתח. הרבה אנשים גם רצים עם בקבוק ביד (לי זה פחות נוח). לגבי דברים חשובים אחרי אני בדרך כלל לא לוקחת תעודה מזהה, אלא אם כן זו ריצה באיזורים לא מוכרים, כמו ריצה בחו"ל שאז אני עם טלפון נייד, שמשמש גם כאמצעי זיהוי (תוכלי לקרוא על זה עוד כאן: תיירת מזדמנת) מפתח - במכנסי ריצה בדרך כלל יש כיס קטן שמיועד למפתח, והאמת שברוב המכנסים שלי אני יכולה גם לשים את הטלפון הנייד בכיס הזה במידת הצורך, אבל לרוב אני פשוט מחזיקה אותו ביד (ומצלמת תוך כדי הריצה כדי להנציח רגעים יפים). עוד פתרונות למפתח ולטלפון (לי הם פחות נוחים): לנייקי יש סידרה של מעין ארנקים קטנים שמיועדים לריצה. אחד למפתח, שמתחבר לנעל מעל השרוכים אחד לטלפון נייד, שמתלבש על היד (כמו הפאוצ'ים של נגני MP3 למיניהם) אפשר למצוא אותם בכל חנות ספורט. לי כאמור, זה פחות נוח, מסורבל לי מדי....

מצטרפת לעצות הטובות של מור

ברוכה הבאה אלינו. הפורום המקסים הזה אמנם פעיל אבל לפעמים עוברות כמה שעות שאין פה תנועה. כדאי לחכות פה לתשובות גם אם לפעמים זה לוקח זמן.... אני משאירה את כל המפתחות באוטו מלבד המפתח של האוטו שאותו אני לוקחת עם הMP3 במנשא ששמים על הזרוע. לשם נכנס גם רשיון נהיגה עם תמונה, כרטיס אשראי ושטר. לגבי מים. עד כה לא רצתי יותר משעה. אני חושבת לשים לי מים בדרך - אפשר להניח בקבוק בצורה שלא תפריע לאף אחד ולשוב מאוחר יותר לקחת אותו. לא רואה את עצמי רצה עם fuel belt אם כי אולי זה מאד נוח - לא ניסיתי מעולם.

מרב.

New member
בלת"ק-

בד"כ בפארקים יש מיים- באיזה פארק את מתכוונת לרוץ? אם זה בפארק הירקון או בפארק הלאומי- יש ברזיות. כשאני יוצאת לרוץ ואני נוסעת לשם כך באוטו, אני לוקחת *רק* את מה שאני צריכה- וזה טלפון נייד ומפתחות (את הנייד טמפתחות הבית אני מכניסה לתא הכפפות כשאני יוצאת לריצה) . בעצם, לריצה עצמה אני יוצאת אך ורק עם מפתחות הרכב (ואייפוד, אם לקחתי). במידה ואת נאלצת מסיבה כלשהי לקחת איתך את כל התיק, תדאגי להכניס אותו לתא המטען *לפני* שאת מגיעה לאיזור הריצה, יש לא מעט גנבים קטנים שמחכים ל'טרף קל'- לאלו שמכניסים את התיק לתא המטען כשהם יוצאים מהרכב, ורואים שהם יוצאים לריצה... לגנבים יש פנאי בנחת לגנוב ולהסתלק. בקיצור, לרוץ קל, גם בקצב וגם ברכוש

shaxuca

New member
תודה לכולכן :)

אני גרה קרוב לפארק הירקון אז מתכוונת לצאת לשם רגלית.. אבל מים זה הבעיה אולי באמת יש שם ברזיות

מרב.

New member
בפארק הירקון יש הרבה ברזיות!

תרוצי לאט בפעמים הראשונות, אתרי ו'סמני' את הברזיות, וכך תוכלי לתכנן את המסלול שלך. יש גם בגדה הצפונית וגם בדרומית (אאל"ט יש יותר בגדה הצפונית).

אגשית

New member
לא אולי, בטוח. יש המון ברזיות בדרך

ולא משנה על איזו גדה את רצה. עד כמה זאני יודעת, יש רק ברזיה אחת, ליד המימדיון שלא פועלת. אם את ממשיכה לכיוון הנמל ודרומה לאורך הטיילת יש ברזיות משודרגות עם קולר (חידוש מרענן, ח"ח לעיריית ת"א) לגבי הטעם... אני מקווה שאת לא רגישה אבל גם לזה מתרגלים
בהצלחה

shaxuca

New member
מגיעה מכיוון רוקח רמת גן

שבע תחנות וכן הלאה... לא זכרתי ברזיות אבל אבדוק שוב תודה

למעלה