מה ואיך לוקחים לריצה בחוץ../images/Emo35.gif
שאלה מאוד רלבנטית... דורשת תשובה מעמיקה יותר...
לגבי מים אז ככה, לא ציינת לכמה זמן הריצה מתוכננת. בגדול, אני לא לוקחת איתי מים לריצות של עד שעה, שעה ורבע. אם את רצה בפארק, ממילא יש ברזיות באיזור. כשאני רצה ריצות ארוכות יותר, ויודעת שאין מים - בדרך כלל אני לוקחת איתי חגורת בקבוקים, יש כל מיני סוגים, אני משתמש ב-Fuel Belt שמכילה ארבעה בקבוקים וגם כיס קטן שאפשר לשים בו מפתח. הרבה אנשים גם רצים עם בקבוק ביד (לי זה פחות נוח).
לגבי דברים חשובים אחרי אני בדרך כלל לא לוקחת תעודה מזהה, אלא אם כן זו ריצה באיזורים לא מוכרים, כמו ריצה בחו"ל שאז אני עם טלפון נייד, שמשמש גם כאמצעי זיהוי (תוכלי לקרוא על זה עוד כאן:
תיירת מזדמנת) מפתח - במכנסי ריצה בדרך כלל יש כיס קטן שמיועד למפתח, והאמת שברוב המכנסים שלי אני יכולה גם לשים את הטלפון הנייד בכיס הזה במידת הצורך, אבל לרוב אני פשוט מחזיקה אותו ביד (ומצלמת תוך כדי הריצה כדי להנציח רגעים יפים). עוד פתרונות למפתח ולטלפון (לי הם פחות נוחים): לנייקי יש סידרה של מעין ארנקים קטנים שמיועדים לריצה. אחד למפתח, שמתחבר לנעל מעל השרוכים אחד לטלפון נייד, שמתלבש על היד (כמו הפאוצ'ים של נגני MP3 למיניהם) אפשר למצוא אותם בכל חנות ספורט. לי כאמור, זה פחות נוח, מסורבל לי מדי....