היי לכולן..

BaaaaaRi

New member
חח ברוכה הבאהה ../images/Emo24.gif

יהיה לך כיף איתנו אל תדאגי ספרי על עצמך קצת ולמה את שונאת את הבקו"ום?!

McBlack

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif תהני

מאיה, בת 18.5... ספרי על עצמך קצת ומה רע בבקו"ם? די מצחיק שם...

אממ..

שי עוד מעט בת 17.. ולמה שונאת את הבקו"ם.. הייתה לי את הפאדיחה של החיים שם!!! והנה הסיפור המלא: הלכתי להיפרד בבקו"ם מחבריקו שלי וכשקראו בשם שלו הוא חיבק את כל המשפחה והחברים שבאו.. אותי הוא השאיר לסוף (מין הסתם הדובדבן שבקצפת..חיחי)..ואתם יודעות איך זה בכי חיבוקים נישוקים.. על השנייה שהוא מחבק אותי כל המשפחה והחברים מסתכלים עלינו ומתחילים לעשות כפיים ולשרוק!!! לא ידעתי איפה לקבור ת'צמי!!!

חחחח לא נורא:)

מתי חבר שלך התגייס? ולאן? כמב זמן אתם ביחד? אני סיון:) חבר שלי בקרוס חובשים קרביים ואנחנו ביחד שנה וחצי.

toxic babe

New member
יש מצב שראיתי אותו

כי הייתי בצריפין בה"ד 10 והם עשו שם סימולציה :)

נו ו..?

התקבלת או שעוד אין תוצאות? ולאיזה תפקיד הלכת למיונים- חובשת? (יש שם משהו אחר בכלל? חוץ ממפקדים וקצינים כאילו..)

toxic babe

New member
תהיה תשובה עוד חודש

הציעו לי כמה תפקידים: חובשת סייעת רופא שיניים שיננית- שבשביל זה צריך ללמוד כמו עתודה רכזת שירותי בריאות מדריכת חובשים זהו.. ומביניהם התפקיד שהכי עניין אותי זה סייעת כי זה קורס של 3 חודשים והפז"מ דופק. גם מקבלים תעודה ממשרד הבריאות ואפשר לעבוד בזה כעבודה מזדמנת גם באזרחות ולהרוויח מעל למינימום- 35, 40 ש"ח לשעה תלוי איפה. במקום לקרוע את התחת באיזה מסעדה... גם בקורס עצמו לומדים ביולוגיה ואנטומיה של אזור הראש.... אז זה אחלה כי זה מעניין אותי. לעומת זאת חובשת זה גם מעניין אבל מבחינת תעסוקה אחרי הצבא אין הרבה אפשרויות מקסימום ללוות בטיולים שנתיים ...

אני מכירה שתי סייעות שיניים

שתיהן אמרו שזה מעניין וזה די חביב בצבא. פוגשים אנשים אפשר להזמין אנשים מסויימים להרבה טיפולים:p ואני חושבת שהן עובדות בזה אחריי הצבא. אחת בטוח עבדה בזה כמה שנים כדי להרוויח כסף (היא עבדה במרפאה פרטית והרוויחה לא רע בכלל) וחובשת זה גם כייף לדעתי:) אבל נראהלי שבקורס חובשים צריך יותר סיבולת לדם וכל אלה מאשר סייעות שיניים, לא? אני רואה את חבר שלי איך הוא חוזר מהלימודים שלו חח אבל הוא אוהב את זה ממש:) (למרות שהוא בקורס חובשים קרביים, אז אני לא יודעת בדיוק עד כמה זה דומה או שונה לקורס חובשים רגיל) ודרך אגב מללוות בטיולים שנתיים אפשר להרוויח כסף לא רע ואני חושבת שזה נותן לך איזהשהיא עדיפות להיות מצילה בבריכה או בבריכה של מלון וכאלה וגם את יכולה לעבוד במדא וגם ראיתי בעיתון שמחפשים חובשים לכל מיני מקומות שהם בוגרי קורס חובשים בצבא.

McBlack

New member
מה לעזאזל זה אומר? ../images/Emo6.gif

אגב, איפה תעשי טירונות? בצריפין במקרה? :)

סרפ"ש- סייעת רופא שיניים ../images/Emo9.gif ../images/Emo4.gif

ואני לא יודעת איפה אני אעשה טירונות, איך יודעים?

למעלה